Ovitrelle ve aşılama

catidakimorkar

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
8
Kızlar acil yardıma ihtiyacım var. Acil. Yarın saat 11 de aşılamam var. Pazar gece 11 de Ovitrelle vurdum. Cumartesi dr kontrolümde 2 yumurtam 20 mm idi. Doktor biraz daha büyüsün bu gece değil pazar gecesi iğne yap dedi. Ama ya iğneden önce kendiliğinden çatladıysa ? O zaman aşılama boşa gidiyor sanırım. Lütfen biri yardımcı olsun.

Kızlar acil yardıma ihtiyacım var. Acil. Yarın saat 11 de aşılamam var. Pazar gece 11 de Ovitrelle vurdum. Cumartesi dr kontrolümde 2 yumurtam 20 mm idi. Doktor biraz daha büyüsün bu gece değil pazar gecesi iğne yap dedi. Ama ya iğneden önce kendiliğinden çatladıysa ? O zaman aşılama boşa gidiyor sanırım. Lütfen biri yardımcı olsun.
çatlamaz nıye çatlasın canım doktor ona gore saat verıyor

Kendine vesvese verip durma sakin ol.Doktor sürekli yumurta takibi yapıyor ona göre belirliyor iğnenin saatini ve aşılamayı merak etme .Bol bol dua et , olucaksa olur inşallah ☺️ Güzel haberler alırsın umarım.

Back
X