Ovitrelle ve Klomen kullananlar

En iyi hormon ilaci femara diyorlar. Bunuda doktor yazmiyor..hic yan etkisi yok..kist yapmiyor..icerigi klomen gibi ama daha iyi...Göğüs ve rahim kanseri tedavisinde kullanılıyor

En iyi hormon ilaci femara diyorlar. Bunuda doktor yazmiyor..hic yan etkisi yok..kist yapmiyor..icerigi klomen gibi ama daha iyi...Göğüs ve rahim kanseri tedavisinde kullanılıyor
Doktor genelde klomen verior ama bende femara ilacini duydum hic kullanmadm.

Kızlar salı günü aşılamamam var dua istiyorum

Kızlar eşim hastaneye götürdü şuan çatlatma iğnesi oldum hadi dua edin bana , salı sabah Aşılamam var

Merhaba arkadaşlar bana yardmcı olurmusunuz klomen kullandım 1 hafta önce bitti ve gün aşırı ilişki oldu bayram oldugu için kontrole gidemedim doktorum suan izinde çatlama ignesi yapmadık kendiliğinden olur dedi doktor olmazsa çatlama iğnesi yaparız dedi günlerdir akıntım ve kasık ağrım var ilaçtan dolayı mı oluyo bu ağrı adet yaklaşırken ki sancılar gibi

Merhaba arkadaşlar bana yardmcı olurmusunuz klomen kullandım 1 hafta önce bitti ve gün aşırı ilişki oldu bayram oldugu için kontrole gidemedim doktorum suan izinde çatlama ignesi yapmadık kendiliğinden olur dedi doktor olmazsa çatlama iğnesi yaparız dedi günlerdir akıntım ve kasık ağrım var ilaçtan dolayı mı oluyo bu ağrı adet yaklaşırken ki sancılar gibi
Klomenin yan etkileri bunlar..tekrar gidin kontrole catlamısmı diye. .catlamasa klomen Kiste neden oluyor

Sonrada çatlama ignesi vuruldun
komedi kendiliğinden çatlamis ti ama kist yapti pko mu azdirdi

Arkadaşlar klomenle hamile kalan yada normal yollarla hamile kalanlar kasıklarınızda nasıl bi değişiklk hissettiniz yani ilk ay bi farklılık hissettiniz mi

E="MK128, post: 42706394, member: 692107"]Gece iğne olcak ki 36 saat sonra sperm enjekte edilecek oda sabaha denk gelecek salı günü . İğneyi hastanede yaptırmayı planlıyorum Canım[/QUOTE]
Sonuc

Back
X