- Konu Sahibi esmasarikurt
-
Yaklasik 7 8 kere femara + ovitrelle kullandimMerhabalar herkese. 8 ve 6 yaşlarında 2 oğlum varnasipse 3. Bir yavrumuz olsun istiyoruz.
Geçen sene 29 Haziran tarihinden bu yana korunmadığımız halde gebelik gerçekleşmedi. 1 Haziran adet başlangıç tarihimde doktorum klomen başlattı. 5 günlük klomen kullanımı sonrası yumurta ölçüleri kontrol edildi. Bugün yapılan ölçümlerde 2 yumurtam 19mm ve 21mm ölçülerine ulaşmıştı. Bu akşam ovitrelle kullanmaya başlıyorum. 2 gün kullanacakmışım. Açıkçası daha önceki gebeliklerimde böyle bir durum yaşamadığım için bilgi sahibi değilim. Bu iğne ve ilaç kullanımları sonrasında sizler ne kadar zamanda hamilelik haberinizi aldınızBana yorum yapar ve ümit verirseniz çok sevinirim
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alman dileğiyle.Yaklasik 7 8 kere femara + ovitrelle kullandim
yumurta buyüyüp catladi fakat negatif sonuclandi bu demek degilki sizde ise yaramayacak belki ozamanlar baska sorunlarda vardi biz bilmiyorduk. Ama ben o tedaviden sonuc alamadim. Ovitrelleye gelicek olursam onu bende 1 kere oldum 2 kere vurulanida ilk defa duyuyorum ama her doktorun yogurt yiyişi farklidir bence bir sebep aramamak lazimsuan bende hamileyim ama dogal yolla tüm tedavileri biraktiktan 4 ay sonra hamile kaldim tam tup bebege baslamak icin adet bekliyordum ilaclarim bile elimde kaldı kismet böyleymis ins sizinde yavrunuz bu tedaviyle size gelir en yakin sürede
sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah yavrunuzuYaklasik 7 8 kere femara + ovitrelle kullandim
yumurta buyüyüp catladi fakat negatif sonuclandi bu demek degilki sizde ise yaramayacak belki ozamanlar baska sorunlarda vardi biz bilmiyorduk. Ama ben o tedaviden sonuc alamadim. Ovitrelleye gelicek olursam onu bende 1 kere oldum 2 kere vurulanida ilk defa duyuyorum ama her doktorun yogurt yiyişi farklidir bence bir sebep aramamak lazimsuan bende hamileyim ama dogal yolla tüm tedavileri biraktiktan 4 ay sonra hamile kaldim tam tup bebege baslamak icin adet bekliyordum ilaclarim bile elimde kaldı kismet böyleymis ins sizinde yavrunuz bu tedaviyle size gelir en yakin sürede
Tüp bebeğe gerek kalmadan sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip olsun inşallah size deHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alman dileğiyle.
Benim de çatladı ama negatif sonuçlandı hep şuan tüp bebek bekliyorum yıl sonuna doğru olacak galiba. Beklerken de denemeye devam ediyoruz.
İnşallah hepimize canım sağlıklaTüp bebeğe gerek kalmadan sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip olsun inşallah size de
Aayy sizin için ne güzel bir heyecandır. 3 gün sonda göreceğiniz sonuç pozitif olur inşallahMerhaba ben de geçen sene temmuz ayından beri 3.bebek için uğraşıyorum Nisan ayında otrivelle çatlatma iğnesi yapıldı negatif sonuçlandı bu ay da hsg çekildi rahim ağzında tıkanıklık varmış açılmış.Otrivelle iğne yapıldı bugün 11.günüm beklemedeyim hayırlısı olsun
Benimde 12. Günüm bakalım nasıp kasık agrısı hafif mide bulantısı var karnımın içinde birşey var gibi hissediyorum ama yanılma payı da varMerhaba ben de geçen sene temmuz ayından beri 3.bebek için uğraşıyorum Nisan ayında otrivelle çatlatma iğnesi yapıldı negatif sonuçlandı bu ay da hsg çekildi rahim ağzında tıkanıklık varmış açılmış.Otrivelle iğne yapıldı bugün 11.günüm beklemedeyim hayırlısı olsun
Psikolojik olarak vücudumuz bunu çok istediği için belirtiler gösteriyor. Allah en hayırlı, en güzel zamanda yavrunuzu nasip etsin sizeBenimde 12. Günüm bakalım nasıp kasık agrısı hafif mide bulantısı var karnımın içinde birşey var gibi hissediyorum ama yanılma payı da var
Amin Allah razı olsun rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin kısmetimiz de varsa illa ki bulur biziAayy sizin için ne güzel bir heyecandır. 3 gün sonda göreceğiniz sonuç pozitif olur inşallahBir kız yavrumuz olsun çok istiyoruz. Rabbim size, bize ve bekleyen herkese hayırlısını nasip etsin inşallah
Ben bir önce ki iğnemde 13.günde adet oldum iğnenin etkisinden de bu belirtiler ortaya çıkıyor ilk iğnemde çok belirti gördüm sonu negatif oldu bu iğnemde göğüs hassasiyeti ve şişme harici hiç bir belirti yokBenimde 12. Günüm bakalım nasıp kasık agrısı hafif mide bulantısı var karnımın içinde birşey var gibi hissediyorum ama yanılma payı da var
Devam et mutlaka umidini kesme ateşle yumurtlama günü hesaplayarak tutturdum ben gunu 4 aydir ateşimi ölçüyordüm 2 ayda gynositol diye bi takviye kullandim onun fayda ettigini dusunuyorum en cok umarim sizinde gerek kalmazHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alman dileğiyle.
Benim de çatladı ama negatif sonuçlandı hep şuan tüp bebek bekliyorum yıl sonuna doğru olacak galiba. Beklerken de denemeye devam ediyoruz.
İnşallah canım ben de senin gibi alırım güzel haberi. Elimde testler var Lh + ateş ölçümü deneyeyim önümüzdeki ay.Devam et mutlaka umidini kesme ateşle yumurtlama günü hesaplayarak tutturdum ben gunu 4 aydir ateşimi ölçüyordüm 2 ayda gynositol diye bi takviye kullandim onun fayda ettigini dusunuyorum en cok umarim sizinde gerek kalmaz
Hakkinizda hayirlisi olsun canim birde ben ne kadar atesle takip etsemde adetten sonra duzenli degerlendirdim hic atlamadan bir gun dolu bir bos zor oluyor ama bence isteyen herkes bu sekilde yapmali gunu kacirmamak icin adete kadarİnşallah canım ben de senin gibi alırım güzel haberi. Elimde testler var Lh + ateş ölçümü deneyeyim önümüzdeki ay.
Takviye değil de omega 3 selenyum koenzim b12 folik kullanıyorum. Senin söylediğini de araştırıcam.
15 aydır her türlüsünü denedim canım. Bu ay da ilk defa ovulasyonla denedim 3 gün üst üste ilişki oldu sonrası 2 günde bir. Adetime 5 gün kaldı ovitrelle vurmuşum gibi batmalar oluyor bakalım bekliyorum.Hakkinizda hayirlisi olsun canim birde ben ne kadar atesle takip etsemde adetten sonra duzenli degerlendirdim hic atlamadan bir gun dolu bir bos zor oluyor ama bence isteyen herkes bu sekilde yapmali gunu kacirmamak icin adete kadar
Hakkinizda hayirlisi olsun ins emekleriniz bosa gitmez15 aydır her türlüsünü denedim canım. Bu ay da ilk defa ovulasyonla denedim 3 gün üst üste ilişki oldu sonrası 2 günde bir. Adetime 5 gün kaldı ovitrelle vurmuşum gibi batmalar oluyor bakalım bekliyorum.
Bugun 11.günüm ama insan korkuyor test yapmaya kasık agrıları var yatarken rahat yatamıyorum bu yüzden bakalım hayırlısı sat 5 gün var ama pko oldugu için düzenli olur mu bilmiyorum gecen ay letresan ve duphaston kullanmıştımBen bir önce ki iğnemde 13.günde adet oldum iğnenin etkisinden de bu belirtiler ortaya çıkıyor ilk iğnemde çok belirti gördüm sonu negatif oldu bu iğnemde göğüs hassasiyeti ve şişme harici hiç bir belirti yok
Pardon 14. Günüm 1 haziran da igne olmustumBugun 11.günüm ama insan korkuyor test yapmaya kasık agrıları var yatarken rahat yatamıyorum bu yüzden bakalım hayırlısı sat 5 gün var ama pko oldugu için düzenli olur mu bilmiyorum gecen ay letresan ve duphaston kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?