Merhaba cnm, ben bu ay vuruldum 26sında bakalım inşallah pozitif görürüm sende mi kullandın?Selam canlar.Bu ay Ovitrelle iynesı olan varmı aranızda?İynenın etkısı kac gunde biter kullanıp hamıle kalan varmı aranızda?
Benim sonuw negatif canim bu gun 10cu gunum ve negatif hala.4cu gununden testim negatif olmaya bawladi sizde nasilMerhaba cnm, ben bu ay vuruldum 26sında bakalım inşallah pozitif görürüm sende mi kullandın?Evet
Merhaba cnm, ben bu ay vuruldum 26sında bakalım inşallah pozitif görürüm sende mi kullandın?
Canım ben daha test yapmadım, salı çarşamba yaparım diye düsünüyorum 12. Veya 13. Güne denk geliyor sanırım. Çok erken yapmaya başlamışsın Regl olmadigin sürece ihtimal var bence geç döllenme vs olabilir moralini bozmaBenim sonuw negatif canim bu gun 10cu gunum ve negatif hala.4cu gununden testim negatif olmaya bawladi sizde nasil
Durumlar?
Normalda 30 gun aralikla oluyo reglum 9 wubata denk geliyo ama bi kac gundur regl agrim var sanki her an regl olucakmis gibiyimCanım ben daha test yapmadım, salı çarşamba yaparım diye düsünüyorum 12. Veya 13. Güne denk geliyor sanırım. Çok erken yapmaya başlamışsın Regl olmadigin sürece ihtimal var bence geç döllenme vs olabilir moralini bozma
14 veya 15. Gününde test yap canım daha garanti. Benimde suan regl olcak gibi ara ara kasıklarım ağrıyor yüzüm sivilcelendi 6. Gün bugunNormalda 30 gun aralikla oluyo reglum 9 wubata denk geliyo ama bi kac gundur regl agrim var sanki her an regl olucakmis gibiyim
10 gun negatıf olan test sonradan pozıtıfe donme ıhtımalı varmı canım?14 veya 15. Gününde test yap canım daha garanti. Benimde suan regl olcak gibi ara ara kasıklarım ağrıyor yüzüm sivilcelendi 6. Gün bugun
Okudugum yorumlarda gördüm, varmış10 gun negatıf olan test sonradan pozıtıfe donme ıhtımalı varmı canım?
Aen nasıl sabredıyosun yaa test yapmadanOkudugum yorumlarda gördüm, varmış
Valla bende dayanamıyorum ama test yaptığımda doğru sonuç almayacağımı biliyorum ya onun düşüncesi varAen nasıl sabredıyosun yaa test yapmadan
Merhabalar, 27 Aralıkta iğne vuruldum. İğneden sonra 8. Gün negatifi gördüm. 12. Günümde pozitife döndü. Beta hcg iki günde bir iki katına çıkıyordu. Sorun yok gibiydi. Kese biraz küçük göründü ve 6. Haftada düşük ile sonuçlandı. Nasibi yokmuş diyerek ikna etmeye çalışıyorum kendimi. Pcos luyum femara ve ovitrelleyi ilk kez denedik ve hamile kaldım. Sonu kötü olsa da, iğne yapılıp benim gibi forumlarda dolaşan anne adaylarına umut olması adına yazıyorum. Her şey gönlünüzce olsun.Selam canlar.Bu ay Ovitrelle iynesı olan varmı aranızda?İynenın etkısı kac gunde biter kullanıp hamıle kalan varmı aranızda?
Benım bu gun 12cı gunum kaset test yaptıgımda cok hafıf sılık cızgı cıkıyo ama çubuk test yaptıgımda bı şey cıkmıyoMerhabalar, 27 Aralıkta iğne vuruldum. İğneden sonra 8. Gün negatifi gördüm. 12. Günümde pozitife döndü. Beta hcg iki günde bir iki katına çıkıyordu. Sorun yok gibiydi. Kese biraz küçük göründü ve 6. Haftada düşük ile sonuçlandı. Nasibi yokmuş diyerek ikna etmeye çalışıyorum kendimi. Pcos luyum femara ve ovitrelleyi ilk kez denedik ve hamile kaldım. Sonu kötü olsa da, iğne yapılıp benim gibi forumlarda dolaşan anne adaylarına umut olması adına yazıyorum. Her şey gönlünüzce olsun.
Canım ben de ilk günlerde test yapmadım ama pişman oldum çünkü gebelik testinde negatife dönüşünü takip edemedim 8.günü yaptım silik çizgi vardı sonra yaptım negatif çıktı sonra yine yaptım silik çıktı bugün yaptım yine negatif çıktı ben anlamadım ama en başından beri takip etseydim en azından negatife döndüğü günü görmüş olacaktımValla bende dayanamıyorum ama test yaptığımda doğru sonuç almayacağımı biliyorum ya onun düşüncesi var
Valla kafam allak bullak oldu benımdeCanım ben de ilk günlerde test yapmadım ama pişman oldum çünkü gebelik testinde negatife dönüşünü takip edemedim 8.günü yaptım silik çizgi vardı sonra yaptım negatif çıktı sonra yine yaptım silik çıktı bugün yaptım yine negatif çıktı ben anlamadım ama en başından beri takip etseydim en azından negatife döndüğü günü görmüş olacaktım
Benimde yarın 9. Günüm. Sabahtan yapıcam bakalım nasıl sonuc alıcam merak ediyorum. İğnenin etkisi geçmişse 15. Güne kadar yapmayı düşünmüyorum açıkçasıCanım ben de ilk günlerde test yapmadım ama pişman oldum çünkü gebelik testinde negatife dönüşünü takip edemedim 8.günü yaptım silik çizgi vardı sonra yaptım negatif çıktı sonra yine yaptım silik çıktı bugün yaptım yine negatif çıktı ben anlamadım ama en başından beri takip etseydim en azından negatife döndüğü günü görmüş olacaktım
Bazı arkadaşların 9.gün negatif çıkmış 10.gün pozitif görmüş bazısı da 12.güne kadar pozitif çıkmış sonra negatif çıkmış karışık bu işler valla anlamadım gittiBenimde yarın 9. Günüm. Sabahtan yapıcam bakalım nasıl sonuc alıcam merak ediyorum. İğnenin etkisi geçmişse 15. Güne kadar yapmayı düşünmüyorum açıkçası
Naçizane tavsiyem çok teste bakılmaması, tevekküllü olunmasında fayda var, her şey olacağına varacaktır.Benım bu gun 12cı gunum kaset test yaptıgımda cok hafıf sılık cızgı cıkıyo ama çubuk test yaptıgımda bı şey cıkmıyo
İnşallah beklediğimiz sonuçları alırızBazı arkadaşların 9.gün negatif çıkmış 10.gün pozitif görmüş bazısı da 12.güne kadar pozitif çıkmış sonra negatif çıkmış karışık bu işler valla anlamadım gitti
Bende sabah yapacağım bakalım ne olacak
Ben bugun yaptım negatif çıktıİnşallah beklediğimiz sonuçları alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?