ovitrelle

birminiinannesiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
97
29
88
25
Kızlar merhaba, 28 şubatta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 11.03.24te hcg 0.95 çıktı bugün 14.günü kan vermem gerekiyor ve çok endişeliyim 12. Güne göre çok düşüktü değerim bana fikir verir misiniz

Merhaba bende 28 şubatta Ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 14. Günü testte silik pozitif çıktı kan verdim 17.41 çıktı doktorum adet olmazsan 2 gün sonra tekrarla kan testini dedi şuan olmadım sabah test yaptım yine silik pozitif çıktı yükselir mi sizce

Canım inşallah bebişin seninledir. Negatif olsa herhangi bi çizgi çıkmıyor çünkü. Ben de aynı gün iğne oldum ama henüz test yapmadım. Sende herhangi bi belirti var mı ?

En son kaç çıktı değerin
Merhaba canım iki güne
canım yine kan ver. Ya da evde test yap . Ben de seninle aynı gün iğne oldum

Ben 18. Günü öğrendim

Canım inşallah bebişin seninledir. Negatif olsa herhangi bi çizgi çıkmıyor çünkü. Ben de aynı gün iğne oldum ama henüz test yapmadım. Sende herhangi bi belirti var mı ?
Belim ve başım çok ağrıyor hafif bulantım var rahatsız edici kasıklarımda ara ara yanma tarzında ağrı oluyor belirtiler var ama değerin düşük olması korkuttu beni iş çıkışı tekrar test vericem bakalım belli olur sanırım olup olmadığı

Canım bence var gibi Allah gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…