- 16 Kasım 2017
- 97
- 29
- 88
- 25
- Konu Sahibi birminiinannesiyim
-
En son kaç çıktı değerinKızlar merhaba, 28 şubatta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 11.03.24te hcg 0.95 çıktı bugün 14.günü kan vermem gerekiyor ve çok endişeliyim 12. Güne göre çok düşüktü değerim bana fikir verir misiniz
Merhaba bende 28 şubatta Ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 14. Günü testte silik pozitif çıktı kan verdim 17.41 çıktı doktorum adet olmazsan 2 gün sonra tekrarla kan testini dedi şuan olmadım sabah test yaptım yine silik pozitif çıktı yükselir mi sizceKızlar merhaba, 28 şubatta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 11.03.24te hcg 0.95 çıktı bugün 14.günü kan vermem gerekiyor ve çok endişeliyim 12. Güne göre çok düşüktü değerim bana fikir verir misiniz
Canım inşallah bebişin seninledir. Negatif olsa herhangi bi çizgi çıkmıyor çünkü. Ben de aynı gün iğne oldum ama henüz test yapmadım. Sende herhangi bi belirti var mı ?Merhaba bende 28 şubatta Ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 14. Günü testte silik pozitif çıktı kan verdim 17.41 çıktı doktorum adet olmazsan 2 gün sonra tekrarla kan testini dedi şuan olmadım sabah test yaptım yine silik pozitif çıktı yükselir mi sizce
Merhaba canım iki güneEn son kaç çıktı değerin
canım yine kan ver. Ya da evde test yap . Ben de seninle aynı gün iğne oldumKızlar merhaba, 28 şubatta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 11.03.24te hcg 0.95 çıktı bugün 14.günü kan vermem gerekiyor ve çok endişeliyim 12. Güne göre çok düşüktü değerim bana fikir verir misiniz
Ben 18. Günü öğrendimMerhaba bende 28 şubatta Ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 14. Günü testte silik pozitif çıktı kan verdim 17.41 çıktı doktorum adet olmazsan 2 gün sonra tekrarla kan testini dedi şuan olmadım sabah test yaptım yine silik pozitif çıktı yükselir mi sizce
Oğlumda 18. Günü öğrenmiştim bende ama değerim çok yüksek çıkmıştı o zamanBen 18. Günü öğrendim
Bende hala bişey yok belirti de yok şimdilik oğlumda 3. İğnede tutmuştu olmadı diye strese girmeyinCanım ben elendim ya regl oldum sabah
Belim ve başım çok ağrıyor hafif bulantım var rahatsız edici kasıklarımda ara ara yanma tarzında ağrı oluyor belirtiler var ama değerin düşük olması korkuttu beni iş çıkışı tekrar test vericem bakalım belli olur sanırım olup olmadığıCanım inşallah bebişin seninledir. Negatif olsa herhangi bi çizgi çıkmıyor çünkü. Ben de aynı gün iğne oldum ama henüz test yapmadım. Sende herhangi bi belirti var mı ?
Sabah yaptım silik çizgi çıktı sadece iş çıkışı kan vericem artıkMerhaba canım iki güne
canım yine kan ver. Ya da evde test yap . Ben de seninle aynı gün iğne oldum
Canım bence var gibiBelim ve başım çok ağrıyor hafif bulantım var rahatsız edici kasıklarımda ara ara yanma tarzında ağrı oluyor belirtiler var ama değerin düşük olması korkuttu beni iş çıkışı tekrar test vericem bakalım belli olur sanırım olup olmadığı
Kaç çıkmıştıOğlumda 18. Günü öğrenmiştim bende ama değerim çok yüksek çıkmıştı o zaman
3336 çıkmıştı 18. Günde normalinden yüksek çıkmıştı birazKaç çıkmıştı
Rabbim hayırlısını versin beklemedeyim halaCanım bence var gibiAllah gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?