- Konu Sahibi hanimcik158
-
Canım adet oldun mu benimde 14. Günüm bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ama testler negatif bende progesyanı bıraktım bugün bir an önce afet olmak için. Bu saatten sonra pozitife dönmez heralde2 gündür testte negatifi görünce estrofem ve progestanı da kestim adet olurum diye. Bi akıl verin nolur
Yok canım adet olmadım. Bekliyorum bakalım. Bu saatten sonra pozitife döneceğini düşünmüyorum, önümüzdeki maçlara bakacağız artıkCanım adet oldun mu benimde 14. Günüm bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ama testler negatif bende progesyanı bıraktım bugün bir an önce afet olmak için. Bu saatten sonra pozitife dönmez heralde
Benimde sağ kasığıma çok fena ağrı girdi sonra kahveye yakın leke geldi ama devamı gelmedi daha adet olmam lazım normalde bugünYok canım adet olmadım. Bekliyorum bakalım. Bu saatten sonra pozitife döneceğini düşünmüyorum, önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Test yaptınız mı yada kan verin isterseniz birYok canım adet olmadım. Bekliyorum bakalım. Bu saatten sonra pozitife döneceğini düşünmüyorum, önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Çatlatma iğnesinden sonra 12-16 gün içinde adet görülüyormuş benim 16. Gün gelecek gibi hissetmiyorum sanki. Arada kasıklarıma ağrı girip geçiyor gelen giden yok. Normalde progestanı kesince 3. Gün olurdum ama bu ay estrofem de kullandım o biraz gecikme yapabilir zannediyorumBenimde sağ kasığıma çok fena ağrı girdi sonra kahveye yakın leke geldi ama devamı gelmedi daha adet olmam lazım normalde bugün
Yaptım canım negatifTest yaptınız mı yada kan verin isterseniz bir
Kızlar benim iğnem yarın öğlen yap dedi bugün yumurtalığıma baktı biri 16mm biri 18 mm olmuş iğneden sonra 10 gün boyunca gün aşırınililki dedi ama benim Prolaktinim reglimde 54 çıkmıştı onu bir daha hiç kontrol etmedi normal miYaptım canım negatif
Bende duphaston kullanıyorum hala kesmedim hatta ikinci kutuyu içiyorum şuanÇatlatma iğnesinden sonra 12-16 gün içinde adet görülüyormuş benim 16. Gün gelecek gibi hissetmiyorum sanki. Arada kasıklarıma ağrı girip geçiyor gelen giden yok. Normalde progestanı kesince 3. Gün olurdum ama bu ay estrofem de kullandım o biraz gecikme yapabilir zannediyorum
Benim il iğne sürecim o yüzden tam bilmiyorum ne zaman ne oluyorBende duphaston kullanıyorum hala kesmedim hatta ikinci kutuyu içiyorum şuan
Çatlatma iğnesinden sonra 12-16 gün içinde adet görülüyormuş benim 16. Gün gelecek gibi hissetmiyorum sanki. Arada kasıklarıma ağrı girip geçiyor gelen giden yok. Normalde progestanı kesince 3. Gün olurdum ama bu ay estrofem de kullandım o biraz gecikme yapabilir zannediyorum
Benim lekelenme yerleşme lekesi olabilir mi acaba yada ikinci yumurtlama 3-4-5 Mayıs ovülasyon testlerim kötüydü çünküÇatlatma iğnesinden sonra 12-16 gün içinde adet görülüyormuş benim 16. Gün gelecek gibi hissetmiyorum sanki. Arada kasıklarıma ağrı girip geçiyor gelen giden yok. Normalde progestanı kesince 3. Gün olurdum ama bu ay estrofem de kullandım o biraz gecikme yapabilir zannediyorum
Benim lekelenme yerleşme lekesi olabilir mi acaba yada ikinci yumurtlama 3-4-5 Mayıs ovülasyon testlerim kötüydü çünkü
Benim lekelenme yerleşme lekesi olabilir mi acaba yada ikinci yumurtlama 3-4-5 Mayıs ovülasyon testlerim koyuydu çünkü
2.3 damla pembe akıntım oldu yerleşme mi acabaÇatlatma iğnesinden sonra 12-16 gün içinde adet görülüyormuş benim 16. Gün gelecek gibi hissetmiyorum sanki. Arada kasıklarıma ağrı girip geçiyor gelen giden yok. Normalde progestanı kesince 3. Gün olurdum ama bu ay estrofem de kullandım o biraz gecikme yapabilir zannediyorum
Elinizde varmıNerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?