- 24 Mayıs 2024
- 85
- 10
- 8
- 27
- Konu Sahibi hanimcik158
-
Umarım olumlu haberi alırsın benim reglimin ilk günü bende yarın gidicem doktoraBen pazar günü yaptım ovitrelle. Adetin 3. Günü başlayıp 5 gün sabah akşam klomen kullandım yumurta büyütmek için, 2 gün sonra kontrole gittim yumurtalarım 15-16-18 mm olmuş, ondan da 2 gün sonra ovitrelle yaptım. 9-10 gün sonra gebelik testi yapacağım
İnşallah canım sen deUmarım olumlu haberi alırsın benim reglimin ilk günü bende yarın gidicem doktora
Merhaba durumunuz nedir acebaBen pazar günü yaptım ovitrelle. Adetin 3. Günü başlayıp 5 gün sabah akşam klomen kullandım yumurta büyütmek için, 2 gün sonra kontrole gittim yumurtalarım 15-16-18 mm olmuş, ondan da 2 gün sonra ovitrelle yaptım. 9-10 gün sonra gebelik testi yapacağım
Bugün iğneden sonra 10. Gün yarın test yapacağım belli olur, iğnenin etkisi geçti çünkü test yaptımMerhaba durumunuz nedir aceba
Herhangi bi belirtiniz var mıBugün iğneden sonra 10. Gün yarın test yapacağım belli olur, iğnenin etkisi geçti çünkü test yaptım
10. Gün biraz erken aslında doğru sonuç için negatif çıkabilir değer sıfırlandıysaBugün iğneden sonra 10. Gün yarın test yapacağım belli olur, iğnenin etkisi geçti çünkü test yaptım
Sıfırlandı ama ne bileyim ya ufak da olsa bir çizgicik görürüm belki diye ümit ediyorum10. Gün biraz erken aslında doğru sonuç için negatif çıkabilir değer sıfırlandıysa
Yani kasık ağrılarım ve akıntım var ama belirti olarak değerlendiremiyorum çünkü estrofem ve progestan kullanıyorum onlara bağlı da olabilirHerhangi bi belirtiniz var mı
Olabilir zaten herkeste aynı etkiyi etmiyor gibi geçen ay ağrılı geçmişti bu ay hiç bir belirti vs yok ağrı da yokYani kasık ağrılarım ve akıntım var ama belirti olarak değerlendiremiyorum çünkü estrofem ve progestan kullanıyorum onlara bağlı da olabilir
Adet olmadigininz sürece hep umut vardır inslh güzel haberler arlsnizBenim bu ay da olmadı kızlartestte en ufak çizgi bile yok. Yumurtlamadan sonra 10. Gün bugün. Daha önceki seferlerde yumurtlamadan sonra 10. Gün çizgi görmüştüm hep. Sizden hayırlı haberler inşallah
NerdesinOvitrelle iğne arıyorum acil,para ile alacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?