Ovitrelle

Ben pazar günü yaptım ovitrelle. Adetin 3. Günü başlayıp 5 gün sabah akşam klomen kullandım yumurta büyütmek için, 2 gün sonra kontrole gittim yumurtalarım 15-16-18 mm olmuş, ondan da 2 gün sonra ovitrelle yaptım. 9-10 gün sonra gebelik testi yapacağım

Umarım olumlu haberi alırsın benim reglimin ilk günü bende yarın gidicem doktora

Merhaba durumunuz nedir aceba

Benim bu ay da olmadı kızlartestte en ufak çizgi bile yok. Yumurtlamadan sonra 10. Gün bugün. Daha önceki seferlerde yumurtlamadan sonra 10. Gün çizgi görmüştüm hep. Sizden hayırlı haberler inşallah

Benim bu ay da olmadı kızlartestte en ufak çizgi bile yok. Yumurtlamadan sonra 10. Gün bugün. Daha önceki seferlerde yumurtlamadan sonra 10. Gün çizgi görmüştüm hep. Sizden hayırlı haberler inşallah
Adet olmadigininz sürece hep umut vardır inslh güzel haberler arlsniz

Kızlar sabah bir şey yakaladım, bugün çatlatma iğnemin 14. Günü. 2 gündür testte tık yok. Sabah bu görüntüler belirdi testin ilk 10-15 dakikası. 1saat sonra kayboldu. Ayın 20 sinde çatlatma iğnesi yaptım (20 nisan). 20-21 birliktelik oldu. Sonra sadece 24 ünde oldu. Bir daha da olmadı. Ben kafayı yedim galiba ya

Eklentiler

• IMG_1983.webp
    43 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_1977.webp
    40 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_1991.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 35
Burda daha çok bellibu arada bu ay sadece Predictor early kullandım

Eklentiler

• IMG_1997.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 29
2 gündür testte negatifi görünce estrofem ve progestanı da kestim adet olurum diye. Bi akıl verin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…