Ovitrelle

Ben pazar günü yaptım ovitrelle. Adetin 3. Günü başlayıp 5 gün sabah akşam klomen kullandım yumurta büyütmek için, 2 gün sonra kontrole gittim yumurtalarım 15-16-18 mm olmuş, ondan da 2 gün sonra ovitrelle yaptım. 9-10 gün sonra gebelik testi yapacağım

Ben pazar günü yaptım ovitrelle. Adetin 3. Günü başlayıp 5 gün sabah akşam klomen kullandım yumurta büyütmek için, 2 gün sonra kontrole gittim yumurtalarım 15-16-18 mm olmuş, ondan da 2 gün sonra ovitrelle yaptım. 9-10 gün sonra gebelik testi yapacağım
Umarım olumlu haberi alırsın benim reglimin ilk günü bende yarın gidicem doktora

Merhaba durumunuz nedir aceba

Benim bu ay da olmadı kızlar😔testte en ufak çizgi bile yok. Yumurtlamadan sonra 10. Gün bugün. Daha önceki seferlerde yumurtlamadan sonra 10. Gün çizgi görmüştüm hep. Sizden hayırlı haberler inşallah🙏

Benim bu ay da olmadı kızlar😔testte en ufak çizgi bile yok. Yumurtlamadan sonra 10. Gün bugün. Daha önceki seferlerde yumurtlamadan sonra 10. Gün çizgi görmüştüm hep. Sizden hayırlı haberler inşallah🙏
Adet olmadigininz sürece hep umut vardır inslh güzel haberler arlsniz

Kızlar sabah bir şey yakaladım, bugün çatlatma iğnemin 14. Günü. 2 gündür testte tık yok. Sabah bu görüntüler belirdi testin ilk 10-15 dakikası. 1saat sonra kayboldu. Ayın 20 sinde çatlatma iğnesi yaptım (20 nisan). 20-21 birliktelik oldu. Sonra sadece 24 ünde oldu. Bir daha da olmadı. Ben kafayı yedim galiba ya🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• IMG_1983.webp
    IMG_1983.webp
    43 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_1977.webp
    IMG_1977.webp
    40 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_1991.webp
    IMG_1991.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 43
Burda daha çok belli🤷🏻‍♀️bu arada bu ay sadece Predictor early kullandım

Eklentiler

• IMG_1997.webp
    IMG_1997.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 40
2 gündür testte negatifi görünce estrofem ve progestanı da kestim adet olurum diye. Bi akıl verin nolur🙏

Back
X