P paptya97 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2025 30 8 1 28 23 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi paptya97 #1 Ankara da ovitrelle bulabilen var mı?
R rabia durmaz Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2025 8 0 1 25 23 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi paptya97 #2 Merhaba konyadayım bende var ama gelip alma şansınız var mıdır kargo olur mu bilemiyorum çünkü
P paptya97 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2025 30 8 1 28 24 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi paptya97 #3 rabia durmaz .!.: Merhaba konyadayım bende var ama gelip alma şansınız var mıdır kargo olur mu bilemiyorum çünkü Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim düşünceniz için Malesef gelip almam mümkün değil
rabia durmaz .!.: Merhaba konyadayım bende var ama gelip alma şansınız var mıdır kargo olur mu bilemiyorum çünkü Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim düşünceniz için Malesef gelip almam mümkün değil
Lady Guinevere ne bilim ya… Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 11.729 10.293 218 29 24 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi paptya97 #4 tüp bebek merkezlerine sordunuz mu?
P paptya97 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2025 30 8 1 28 24 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi paptya97 #5 Lady Guinevere .!.: tüp bebek merkezlerine sordunuz mu? Genişletmek için tıkla...
P paptya97 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2025 30 8 1 28 24 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi paptya97 #6 Bütün eczaneleri aradım depolarda da yokmuş tüp bebek merkezlerine sormadım cuma günü kontrolüm var doktoruma soracağım
Bütün eczaneleri aradım depolarda da yokmuş tüp bebek merkezlerine sormadım cuma günü kontrolüm var doktoruma soracağım
R rabia durmaz Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2025 8 0 1 25 25 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi paptya97 #7 paptya97 .!.: Çok teşekkür ederim düşünceniz için Malesef gelip almam mümkün değil Genişletmek için tıkla... Eczacımla bir görüşeyim kargolama konusunu ben de çok zor buldum onun için burda birine yardımcı olmak isterim
paptya97 .!.: Çok teşekkür ederim düşünceniz için Malesef gelip almam mümkün değil Genişletmek için tıkla... Eczacımla bir görüşeyim kargolama konusunu ben de çok zor buldum onun için burda birine yardımcı olmak isterim
P paptya97 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2025 30 8 1 28 Perşembe 14:15 Konu Sahibi Konu Sahibi paptya97 #8 rabia durmaz .!.: Eczacımla bir görüşeyim kargolama konusunu ben de çok zor buldum onun için burda birine yardımcı olmak isterim Genişletmek için tıkla... Valla çok sevinirim, çok teşekkür ederim ilginize
rabia durmaz .!.: Eczacımla bir görüşeyim kargolama konusunu ben de çok zor buldum onun için burda birine yardımcı olmak isterim Genişletmek için tıkla... Valla çok sevinirim, çok teşekkür ederim ilginize
R rabia durmaz Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2025 8 0 1 25 Perşembe 16:00 Konu Sahibi Konu Sahibi paptya97 #9 paptya97 .!.: Valla çok sevinirim, çok teşekkür ederim ilginize Genişletmek için tıkla... Canım kargolamayı bozulur diye riske atamadık buradan bir arkadaşıma verdim nasip oldu inşallah siz de en yakın zamanda bulursunuz
paptya97 .!.: Valla çok sevinirim, çok teşekkür ederim ilginize Genişletmek için tıkla... Canım kargolamayı bozulur diye riske atamadık buradan bir arkadaşıma verdim nasip oldu inşallah siz de en yakın zamanda bulursunuz
P paptya97 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2025 30 8 1 28 Perşembe 17:37 Konu Sahibi Konu Sahibi paptya97 #10 rabia durmaz .!.: Canım kargolamayı bozulur diye riske atamadık buradan bir arkadaşıma verdim nasip oldu inşallah siz de en yakın zamanda bulursunuz Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun canım soğuk zincir olduğu için sıkıntı olabilirdi zaten yinede teşekkür ederim inşallah verdiğin arkadaşın pozitif sonuç alır
rabia durmaz .!.: Canım kargolamayı bozulur diye riske atamadık buradan bir arkadaşıma verdim nasip oldu inşallah siz de en yakın zamanda bulursunuz Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun canım soğuk zincir olduğu için sıkıntı olabilirdi zaten yinede teşekkür ederim inşallah verdiğin arkadaşın pozitif sonuç alır
EmresininCemresi Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2017 60 39 88 Pazartesi 19:48 Konu Sahibi Konu Sahibi paptya97 #11 paptya97 .!.: Hayırlısı olsun canım soğuk zincir olduğu için sıkıntı olabilirdi zaten yinede teşekkür ederim inşallah verdiğin arkadaşın pozitif sonuç alır Genişletmek için tıkla... Merhaba, ovitrelle bulabildiniz mi? Ben de arıyorum ama hiçbir yerde yok, ne yapacağım bilmiyorum Doktoruma sorarım demişsiniz, bir yönlendirme yaptı mı?
paptya97 .!.: Hayırlısı olsun canım soğuk zincir olduğu için sıkıntı olabilirdi zaten yinede teşekkür ederim inşallah verdiğin arkadaşın pozitif sonuç alır Genişletmek için tıkla... Merhaba, ovitrelle bulabildiniz mi? Ben de arıyorum ama hiçbir yerde yok, ne yapacağım bilmiyorum Doktoruma sorarım demişsiniz, bir yönlendirme yaptı mı?