- Emoji Skoru
- 96
- Puanlar
- 18
Adet oldum bugün tekrar kontrole gidicemMerhaba son durumunuz nedir acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet oldum bugün tekrar kontrole gidicemMerhaba son durumunuz nedir acaba
Stres yapma her şey olacağına varır17.gün bende adet oldum bugün tekrar doktora gidicem
Çok yapmasam da ister istemez yine de oluyorStres yapma her şey olacağına varır
Stres yapma her şey olacağına varır
Evet haklısın bu yolun yolcusuyuz elbet bizimde yolumuz aydınlığa çıkar hep böyle devam edecek değil yaÇok yapmasam da ister istemez yine de oluyor
İğneden sonra belirtin ağrın falan olmuş muyduÇok yapmasam da ister istemez yine de oluyor
Bende sürekli kasık ağrısı oluyordu zaten ama iğneden sonra ara ara batma oluyordu kramp gibi bazen geceleri zorluyorduİğneden sonra belirtin ağrın falan olmuş muydu
Bende sürekli kasık ağrısı oluyordu zaten ama iğneden sonra ara ara batma oluyordu kramp gibi bazen geceleri zorluyordu
Bende de kasık ağrısı karin ağrısı goguslerde hassasiyet baş donmesi var suanBende sürekli kasık ağrısı oluyordu zaten ama iğneden sonra ara ara batma oluyordu kramp gibi bazen geceleri zorluyordu
Bende 26 haziranda çatlatma iğnesi oldum ve maalesef 9 temmuzda regli oldum. Tekrar femara içmeye başladım, pazartesi günü doktor kontrolüm var, bakalım bu ay nasıl ilerleyeceğiz.Benimde 26 öğlen vuruldum. Aynı gün olmasın dedi 27 ve 28 değerlendirildi sonrası gün aşırı oldu ama işte bilmiyorum ne oldu ilk defa vuruldum 12.günü kan verdim negatifti tekrar test mi yapsam diye kararsızım bugün 15 gün oldu
Bende 26 haziranda çatlatma iğnesi oldum ve maalesef 9 temmuzda regli oldum. Tekrar femara içmeye başladım, pazartesi günü doktor kontrolüm var, bakalım bu ay nasıl ilerleyeceğiz.
Belirti vs olmuş muydu sizdeBende 26 haziranda çatlatma iğnesi oldum ve maalesef 9 temmuzda regli oldum. Tekrar femara içmeye başladım, pazartesi günü doktor kontrolüm var, bakalım bu ay nasıl ilerleyeceğiz.
Bu sefer nasıl bir tedavi uygulayacak . Ben bu ay gitmedim eve Hayıt sirkesi içiyorum . Bal tarçın ceviz yiyorum bunlarda hamile kalmaya yardımcı oluyormuş . Tekrar regl olursam gidecem mecbur doktora17.gün bende adet oldum bugün tekrar doktora gidicem
Son günlerim gögüs hassasiyeti olmuştuBende de kasık ağrısı karin ağrısı goguslerde hassasiyet baş donmesi var suan
13 temmuzda da ben oldum bugün doktor kontrolum vardı yine letuya başlattı persembe kontrol var tekrarBende 26 haziranda çatlatma iğnesi oldum ve maalesef 9 temmuzda regli oldum. Tekrar femara içmeye başladım, pazartesi günü doktor kontrolüm var, bakalım bu ay nasıl ilerleyeceğiz.
Hayırlısı kızlar içimizden birinin olursa buraya yazsın bize de umut olsun13 temmuzda da ben oldum bugün doktor kontrolum vardı yine letuya başlattı persembe kontrol var tekrar
Yine letuya başlattı. Perşembe kontrol var. Benimde evde hayıt macunum var yiyorum ama olmuyor bakalım bu tedaviden de olumlu sonuç almazsam aşılamaya başlıcazBu sefer nasıl bir tedavi uygulayacak . Ben bu ay gitmedim eve Hayıt sirkesi içiyorum . Bal tarçın ceviz yiyorum bunlarda hamile kalmaya yardımcı oluyormuş . Tekrar regl olursam gidecem mecbur doktora
Benim kasık ağrım çok oldu ve bir gün canım deli gibi turşu çekmişti, akşam test yaptım negatifti, bir kaç gün sonra da regli oldum.Belirti vs olmuş muydu sizde
5 gün kullanacaksın değil mi . Sonra iğnemi mi yineYine letuya başlattı. Perşembe kontrol var. Benimde evde hayıt macunum var yiyorum ama olmuyor bakalım bu tedaviden de olumlu sonuç almazsam aşılamaya başlıcaz
İnşallah bu ay kullandığımız ilaçlar yavrularımıza kavuşmak için şifa olur, amin...13 temmuzda da ben oldum bugün doktor kontrolum vardı yine letuya başlattı persembe kontrol var tekrar
Aminnnİnşallah bu ay kullandığımız ilaçlar yavrularımıza kavuşmak için şifa olur, amin...
Evet 5 gün galiba ki yine iğne verir kontrolde belli olur5 gün kullanacaksın değil mi . Sonra iğnemi mi yine
Amin inşallah Rabbim tüm isteyenlere kolaylıkla sağlıklı evlat nasip etsinİnşallah bu ay kullandığımız ilaçlar yavrularımıza kavuşmak için şifa olur, amin...