ovitrelleden sonra 17.günüm kan sonucum"2. 39" Bbu ne demek arkadaşlar???

bazı yorumlara baktım negatıf mı demek offfff yaaa adet de olmadım cok umutlanmıstım

suan negatıf ama belkı yukselır bı kac gun sonra tekrardan yaptır kan testı ama hamıle olsaydın şimdiye cok yuksek olması gerkıyodu degerının belkı gec döllenmıştır

çok üzgünüm ya evet hamıle olsam cıkması gerekırdı zaten dımı cunku SSAT 17 aralık. 5 hafta gecmıs offfff 5 hftalık olcaktı. cok umıtlenmıstım ınanmıyorum yaa doktorum da pazartesı benı beklıyor ama ben ondan once sonucu ogrndım(

pazartesı tekrardan yaptırısın yıne negatıf olursa adet sokturucu içersn hayırlısı böyleymış hepimiz aynı durumdayız

bılmıyorum kı erken mı yaptırdım. SAT 17 aralık ve bugun 17 ocak. tam 31. gun ama bnım adetlerım normalde duzensız yanı en son 37 gunde bır olmustum acaba o etkıler mı??? ıgneden sonra ıse 17. gunum

acaba pazartesı yukselme ıhtımalı varmı kı

erken degıl çok nadırde olsa belkı yukselır ama umutlanma canım ya

dusunmeden edemıyorum bu deger yukselır mı acaba hamılelık olsa cıkmaz mıydı. 31 aralıkta vuruldum bugun 17 gun olmus offff cok streslıyım cok umutlanmıstım ama hala adet olmadım bu arada progestan kullanıyorum 17 gundur

bilemicem umarım geç döllenme olur bişe olurdaa hayalin gercek olur canım zor bir durum evet zor düşünmemeek ama elinden bir care gelmez stresten olmuyo düşüyo diyolar bunu düşün vee kafanı yoracak bişeler yap iş işle kitap oku yap bişeler ve beklee bu ay olmazsada öbür ay ümidini kaybetmee

tesekkur ederım arkadasım senın durumun nedır

ne demekk yalnızlık hisstemee yeter :) ben gecen ay doktora gittim daha bu ay 2.ayımm adet olunca gidicem cook şükür sorun cıkmadı fakt doktorum rahim filmin temizken ilaçlarla erkenden hamile kalmanı saglıyalım deddi istemezsende bekleyelim normal yoldan olur dedi ama benn doktorla yürütecem beklemek istemiyorum bakalım kısmet :)

ınsallah arkadasım gonlumuze gore olur su an cok streslıyım cok uzgunum ne bılım ya ılk denemede olur sanıyordum bır de ben 31 yasındayım yas da gdııyor 1. bucuk yılllık evlıyız. temmuzdan berı de denıyoruz ama soyle ayda 2 3 kez(( son olarak da ovıtrelle kullandım ıste sonuc bu

canım normal de 1 yıl beklemek lazım sen 6 ay olmuş sanırım isteyeli olur bence yeterki inan ilk aydan olacak diye bişe yok olmazsa bidaa dene

arkadaslar neden degerım 1 gıbı az degıl de 2.39 gıbı bı rAKAM cıktı? acaba progestan ıctıgımden mı? iliskiden berı 17 gundur ıcıyorum

Canım progesteron kullanıyorsan adeti geciktirebiliyor. 2.39 biraz düşük rakam bence.

kızlar bu aksam kımse yok mu muhabbet eedecek? bu arada off eşime de uzuluyorum bız ayda 2 3 kez bırlıkte oluyoruz esım yıne de bır sey demıyor ama sıkayetcı bu durumdan. ben yorgunum dıyorum bır de ıstek yok anlamıyorum yaa hıc ıstegım yok zaten ılk ılıskımızı de 2 ay gecıkmelı yasadık evlendkten sonra. su an uzuluyorum ona da .dusunsenıze. bebek ıcın ama bu ay sayıyıyı yukseltecez. ama esımde sadece bebek yapmak ıcın olunca uzuluyor. offff

kımse yok muuuuuuu

ayda 2 3 kez çok düşük bi sayı çatlatma iğnesinden snra adete kadar gün aşırı ilişkide bulunsanız daha iyi olu çünkü bnm yumurtam iğneden bi hafta sonra çatladı düşün artık ne zaman çatladığı belli olmuyo.. şuda var Rabbim dilerse sen bi kerede ilişkide bulunsan olur. O yeterki ol desin. takma kafana hayırlısı olsun hepimz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…