- 30 Ağustos 2025
- 265
- 61
- 13
- 32
- Konu Sahibi zeyzeyahnep
-
Yok cnm Yumurtlama dgl bu bildiğin adetine iki üç gün kala yaşadığın sancı var ya o bildiğin ha oldum ha olacam dedim resmenAdet ağrıları değilde Yumurtlama ağrısı olabilir mi ? Ben iğnenin 36.saatinden sonra Yumurtlama ağrısı çektim afedersin kalcamin üstüne bile oturamiyordum.. ertesi gün bira hafifledi gibi olmuştu
Normaldir diye düşünüyorum canım hormon iğnesi sonuçta etkileri çok farklı kişiden kişiye de değişiyorYok cnm Yumurtlama dgl bu bildiğin adetine iki üç gün kala yaşadığın sancı var ya o bildiğin ha oldum ha olacam dedim resmen
@ cansın insallah iğnenin etkenidir yoksa üzülürümNormaldir diye düşünüyorum canım hormon iğnesi sonuçta etkileri çok farklı kişiden kişiye de değişiyor
O yüzdendir ya üzülme daha var ne ara netlik kazansin hem chatgbt ye sor o da hak verir bana@ cansın insallah iğnenin etkenidir yoksa üzülürüm
Benimde sabahtandir baş ağrım var geçmiyor ateşimde var. Parol içsem bişey olmaz herhalde@ cansın insallah iğnenin etkenidir yoksa üzülürüm
Cnm doğal yollarla gecırmeye çalış acı kahve bas ağrısına uyu gelır biraz da telefondan uzak durBenimde sabahtandir baş ağrım var geçmiyor ateşimde var. Parol içsem bişey olmaz herhalde
Yok geçmedi canım ya sabahtandir perişan etti dünde hafif vardı geçmişti bugün geçmedi içtim valla baktım parol içilebilir yazıyor hamileler bile iciyomusCnm doğal yollarla gecırmeye çalış acı kahve bas ağrısına uyu gelır biraz da telefondan uzak dur
Anladım cnm şifa olur insallah akıntın felan var mı seninYok geçmedi canım ya sabahtandir perişan etti dünde hafif vardı geçmişti bugün geçmedi içtim valla baktım parol içilebilir yazıyor hamileler bile iciyomus
Bugün çok az beyaz geldi bide ıslaklıkta var gibiydi ya bilemiyorum reglime yakın benim hep olurAnladım cnm şifa olur insallah akıntın felan var mı senin
Anladım insallah bu hamılelıktendırBugün çok az beyaz geldi bide ıslaklıkta var gibiydi ya bilemiyorum reglime yakın benim hep olur
İnşallah canım inşallah bu iğneler hepimize Uğur getirirAnladım insallah bu hamılelıktendır
Güzel şeyler düşünelim balım sonuda güzel olsunAmin insallah cnm yatabi iğneler dengemızı bozdu bakalım sonu ne olacak
İnsallahGüzel şeyler düşünelim balım sonuda güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?