Ovittelle çatlatma iğnesi olanlar??

İnsallah hamile kalirsin canim, garanti olsun diye 16,17gun bekle bence.. ben 15.gun test yaptim silik cikmisti igneden sonra.. ama kalamamaistim ve cok uzulmustum..
şahsen beklemek çok zor .sabırı öğreniyorum bi yandan.ayın 12sinde regl olmam gerek normalde.eşimin doğum günü 9 nisan .ogune kadar bekleyip ogun yapmayı düşünüyorum .bi umut ona çok güzel bi hediye vermiş olurum .hakkımızda hayırlısı herkes için umudumuzu kaybetmeyelim canım .

Ben de geçen cuma oldum iğne.
5. Gündeyim daha.
İlişki günleri sürüyor bakalkmz

İnsallah hamile kalirsin canim, garanti olsun diye 16,17gun bekle bence.. ben 15.gun test yaptim silik cikmisti igneden sonra.. ama kalamamaistim ve cok uzulmustum..
bende korktuğum için hiç test yapmaya yeltenmedim.pazar günü deniycem .eşimin doğum günü o gün belki hamileyimdir ona da büyük bi hediye vermiş olurum inş

Şubat ayında klomen kullanarak iğne vurulmuştum 10 ile 13 gün arasında etkisi geçiyor diye biliyorum.O ay adetim yerleşme kanaması gibi olmuştu

C.tesi tekrar iğne vurdurucam bakalım hayırlısı inş hepimiz bu ay hamiş oluruz :)

Kızlar size birde tafsiye vereyim doktorlar zaten iğneden sonra 10 gün aralıksız ilişki tavsiye ediyor.

Birisinin konusunda okudum eczaneden enjektör alın cam bardağa spermi koyarak yarısına kadar çekip hava bırakın ayaklarınızı yatak başlığından destek alarak havaya dikerek içinize boşaltın , bunu paylaşan kişiyle beraber sanırım 3 kişi denedikşeri ay hamile kalmış

ben bu ay hamile değilim .dayanamayarak test yaptım bırakın çift çizginin silik çıkmasını o bile yok.tek çizgi bildiğiniz.umarım bekleyen arkadaşlarımın ki tutarda hamile kalmış olursunuz kızlar.

canım çatlamışmı diye nasıl baktı doktor.ultrasonmu yoksa kan tahlili ie mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…