V vvbhg Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 170 Emoji Skoru 41 Puanlar 18 20 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi vvbhg #1 Kızlar ortadaki test düne ait değerlendirdim, en alttaki de bugün yaptığım yumurtam çatlamış mı strip test kafamı karıştırdı Eklentiler image.webp 101,4 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar ortadaki test düne ait değerlendirdim, en alttaki de bugün yaptığım yumurtam çatlamış mı strip test kafamı karıştırdı
M mervears Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Nisan 2026 Mesajlar 371 Emoji Skoru 248 Puanlar 18 Yaş 29 20 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi vvbhg #2 vvbhg .!.: Kızlar ortadaki test düne ait değerlendirdim, en alttaki de bugün yaptığım yumurtam çatlamış mı strip test kafamı karıştırdı Genişletmek için tıkla... Evet canım dün pik olmuş bugün biraz daha silik t çizgisi yani yumurtlama başlamış ama bugün ve yarınıda değerlendirin mutlaka
vvbhg .!.: Kızlar ortadaki test düne ait değerlendirdim, en alttaki de bugün yaptığım yumurtam çatlamış mı strip test kafamı karıştırdı Genişletmek için tıkla... Evet canım dün pik olmuş bugün biraz daha silik t çizgisi yani yumurtlama başlamış ama bugün ve yarınıda değerlendirin mutlaka
V vvbhg Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 170 Emoji Skoru 41 Puanlar 18 20 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi vvbhg #3 mervears .!.: Evet canım dün pik olmuş bugün biraz daha silik t çizgisi yani yumurtlama başlamış ama bugün ve yarınıda değerlendirin mutlaka Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
mervears .!.: Evet canım dün pik olmuş bugün biraz daha silik t çizgisi yani yumurtlama başlamış ama bugün ve yarınıda değerlendirin mutlaka Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim