Allah razı olsun Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallahÇok sevindim ya bekleyişin güzel mükafatı maşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallahÇok sevindim ya bekleyişin güzel mükafatı maşallah![]()
Maşallah subhanAllah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim .Vallahi benimki süpriz oldu ben adetini beklerken idrarda benim bebiş kendini hemen gösterdi yanı 3 haftalık falandı o yüzden süreç bana yavaş ilerliyor gibi geliyor![]()
Aminn Allah razı olsun canım . Teşekkür ederim şimdilik mide bulantısı yok inşallah olmaz ama olursa dediğinizi uygulayacağım sağolun varolunAyy sağol tatlım allah razı olsun sende saglıkla hayırlısıyla kucagına al inş bu arada mide bulantıların olursa zencefil iç
Reglden kaç gün önce öğrendiniz ? BenimÇok sevindim ya bekleyişin güzel mükafatı maşallah![]()
amin inşallahAllah razı olsun Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah![]()
MaşallahhhhSen sevincini
Evet bende tam 10 haftalık hamileyim![]()
ben adet olduktan 10 gün sonra öğrendim çok farklı bir gebelik oldu muhtemelen üstüne gördüm hamile olduğumu bilmedenReglden kaç gün önce öğrendiniz ? Benim
amin inşallah![]()
Sağol canım sağol Rabbim sanada saglıkla huzurla kucagına almayı nasip etsin inşallahMaşallah subhanAllah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim .![]()
Aynen senin öyle oldu tatlımMaşallahhhh
ben adet olduktan 10 gün sonra öğrendim çok farklı bir gebelik oldu muhtemelen üstüne gördüm hamile olduğumu bilmeden
Benim adetim 18 gün geçti sadece her an adet olacakmış giydimBenim de tam 10 gün kalmış regle yapsam mı acaba yabir de belirtileriniz var mıydı
Aminnn Allah razı olsun canımmmSağol canım sağol Rabbim sanada saglıkla huzurla kucagına almayı nasip etsin inşallah![]()
Çok değişik oldu adet görmüş gibi beş gün sürdü ve kanamamda normal adet kanaması gibiydiAynen senin öyle oldu tatlım![]()
Benim de sanki belimde bir ağrı var gibi biliyorum test yapsam çıkmayacak ama işte şu heves ve sabırsızlık bi peşimi bıraksaaaaBenim adetim 18 gün geçti sadece her an adet olacakmış giydim![]()
Az az kahverengi lekelenmeler vardı birde baş ağrısı ve uyku hali vardiBenim de tam 10 gün kalmış regle yapsam mı acaba yabir de belirtileriniz var mıydı
Çok değişik oldu adet görmüş gibi beş gün sürdü ve kanamamda normal adet kanaması gibiydi![]()
Benim sadece biraz bel ağrısı o da belki kendimi kandırıyorum gibi geliyor bana kendi belirtilerime güvenmiyorumAz az kahverengi lekelenmeler vardı birde baş ağrısı ve uyku hali vardi![]()
O kadar iyi anlıyorum ki seni her ay 25 -30 gün gecikmem oluyordu hatta bazı aylar hiç adet olmuyordum acaba mı diye her hafta test yapıyordum hevesle . Artık umudumu kesecekken hamile kalmışım Allah en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Allahtan ümit kesilmezmiş bunu daha iyi anladımBenim de sanki belimde bir ağrı var gibi biliyorum test yapsam çıkmayacak ama işte şu heves ve sabırsızlık bi peşimi bıraksaaaa![]()
Her ay hamilelik belirtisi yaşıyorum sanırdım mide bulantısı halsizlik bel ve kasık ağrısı oluyordu insan kendi kendine de bu belirtileri yaşatabiliyorBenim sadece biraz bel ağrısı o da belki kendimi kandırıyorum gibi geliyor bana kendi belirtilerime güvenmiyorum![]()
Kesinlikle öyle mesela ben hiç istemediğim zamanda rastgele bir test yaptım ve net silik çizgi çıktı beta verdim 772 sonra kimyasalla sonuçlandı yine de çok üzülmüştüm ama her şey Allah’tandır. En güzelini en hayırlı zamanda kolaylıkla hepimize nasip etsinO kadar iyi anlıyorum ki seni her ay 25 -30 gün gecikmem oluyordu hatta bazı aylar hiç adet olmuyordum acaba mı diye her hafta test yapıyordum hevesle . Artık umudumu kesecekken hamile kalmışım Allah en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Allahtan ümit kesilmezmiş bunu daha iyi anladım![]()
Yaa hiç kusmayan ben 3 gün önce kustum noluyoooo dedim bu kadar da psikolojik olamaz artık dedim tuttum kendimi test yapmadımHer ay hamilelik belirtisi yaşıyorum sanırdım mide bulantısı halsizlik bel ve kasık ağrısı oluyordu insan kendi kendine de bu belirtileri yaşatabiliyor![]()
Aminnnn Rabbim kimseyi evlattan mahrum bırakmasın inşallahKesinlikle öyle mesela ben hiç istemediğim zamanda rastgele bir test yaptım ve net silik çizgi çıktı beta verdim 772 sonra kimyasalla sonuçlandı yine de çok üzülmüştüm ama her şey Allah’tandır. En güzelini en hayırlı zamanda kolaylıkla hepimize nasip etsin![]()
AminnnnnnnnnnnAminnnn Rabbim kimseyi evlattan mahrum bırakmasın inşallah![]()