silik erken gebelik testi

Vallahi benimki süpriz oldu ben adetini beklerken idrarda benim bebiş kendini hemen gösterdi yanı 3 haftalık falandı o yüzden süreç bana yavaş ilerliyor gibi geliyor 🤣🥰😇
Maşallah subhanAllah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim .🥰🤲🏻

Ayy sağol tatlım allah razı olsun sende saglıkla hayırlısıyla kucagına al inş bu arada mide bulantıların olursa zencefil iç
Aminn Allah razı olsun canım . Teşekkür ederim şimdilik mide bulantısı yok inşallah olmaz ama olursa dediğinizi uygulayacağım sağolun varolun🥰🌸🤲🏻

Benim de tam 10 gün kalmış regle yapsam mı acaba ya 🫠 bir de belirtileriniz var mıydı

Benim de sanki belimde bir ağrı var gibi biliyorum test yapsam çıkmayacak ama işte şu heves ve sabırsızlık bi peşimi bıraksaaaa 😭
O kadar iyi anlıyorum ki seni her ay 25 -30 gün gecikmem oluyordu hatta bazı aylar hiç adet olmuyordum acaba mı diye her hafta test yapıyordum hevesle . Artık umudumu kesecekken hamile kalmışım Allah en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Allahtan ümit kesilmezmiş bunu daha iyi anladım 🥲🥺🥰

Benim sadece biraz bel ağrısı o da belki kendimi kandırıyorum gibi geliyor bana kendi belirtilerime güvenmiyorum 😅😅
Her ay hamilelik belirtisi yaşıyorum sanırdım mide bulantısı halsizlik bel ve kasık ağrısı oluyordu insan kendi kendine de bu belirtileri yaşatabiliyor ☺️

O kadar iyi anlıyorum ki seni her ay 25 -30 gün gecikmem oluyordu hatta bazı aylar hiç adet olmuyordum acaba mı diye her hafta test yapıyordum hevesle . Artık umudumu kesecekken hamile kalmışım Allah en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Allahtan ümit kesilmezmiş bunu daha iyi anladım 🥲🥺🥰
Kesinlikle öyle mesela ben hiç istemediğim zamanda rastgele bir test yaptım ve net silik çizgi çıktı beta verdim 772 sonra kimyasalla sonuçlandı yine de çok üzülmüştüm ama her şey Allah’tandır. En güzelini en hayırlı zamanda kolaylıkla hepimize nasip etsin 🫠🐣🤲♥️

Her ay hamilelik belirtisi yaşıyorum sanırdım mide bulantısı halsizlik bel ve kasık ağrısı oluyordu insan kendi kendine de bu belirtileri yaşatabiliyor ☺️
Yaa hiç kusmayan ben 3 gün önce kustum noluyoooo dedim bu kadar da psikolojik olamaz artık dedim tuttum kendimi test yapmadım 😅😅😅

Kesinlikle öyle mesela ben hiç istemediğim zamanda rastgele bir test yaptım ve net silik çizgi çıktı beta verdim 772 sonra kimyasalla sonuçlandı yine de çok üzülmüştüm ama her şey Allah’tandır. En güzelini en hayırlı zamanda kolaylıkla hepimize nasip etsin 🫠🐣🤲♥️
Aminnnn Rabbim kimseyi evlattan mahrum bırakmasın inşallah 🤲🏻🤲🏻

Back
X