silik erken gebelik testi

Ay o bende de oldu adetime 4 gün kaa silik cızgı ama net belirgin di resmen sonra kan da 1.20 ama doktor adetinin gecmesini bekle dedi 4 gün geçti sanah tekrar test yapıcam bakalım
yani el mahkum onu da bekliycez beklemek çok zor :(

Aminnnn Allah razı olsun Rabbim tez zamanda isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhh 🤲🏻🥹🥹🌸🌸💐

Aminnnn Allah razı olsun Rabbim tez zamanda isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhh
Amiiinn tatlım amin bilirim o duyguyu 🥰😇
o kadar farklı bir duygu yaşıyorum ki içimden hüngür hüngür ağlamak geliyor bir yandan da sevinçten ne yapacağımı bilmiyorum 🥹🤲🏻🥰elhamdülillah herşeye Rabbim isterde olma mı hiç🥹🥲

Allah sağlıkla hayırlısıyla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin bacım .Allah gönlüne göre evlatlarını büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰🥰🥰🥰🥰

Aminnnn Allah razı olsun Rabbim tez zamanda isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhh

o kadar farklı bir duygu yaşıyorum ki içimden hüngür hüngür ağlamak geliyor bir yandan da sevinçten ne yapacağımı bilmiyorum 🥹🤲🏻🥰elhamdülillah herşeye Rabbim isterde olma mı hiç🥹🥲
Sen sevincini
Sizde mi hamilesinizzsevincini
Evet bende tam 10 haftalık hamileyim 🥰😇

Allah sağlıkla hayırlısıyla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin bacım .Allah gönlüne göre evlatlarını büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰🥰🥰🥰🥰
Ayy sağol tatlım allah razı olsun sende saglıkla hayırlısıyla kucagına al inş bu arada mide bulantıların olursa zencefil iç

Back
X