Gebeliğe Hazırlık Ovü testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canım ben bugun sabah gebelik testi yaptım negatif son ilişki üzerinden 11. gün bugün olsa çıkardı bu ayda olmadı benim durum bildireyim dedim @gfdes

Selam canım ben bugun sabah gebelik testi yaptım negatif son ilişki üzerinden 11. gün bugün olsa çıkardı bu ayda olmadı benim durum bildireyim dedim @gfdes
Merhaba canım bazen geç döllenme olabiliyor bence 2-3 gün sonra tekrar test yap hassas gebelik testinde varsa bebiş çıkar zaten hemen moral bozma

Merhaba canım bazen geç döllenme olabiliyor bence 2-3 gün sonra tekrar test yap hassas gebelik testinde varsa bebiş çıkar zaten hemen moral bozma
Geç döllenme olacağını sanmıyorum yumurtaladan sonra 1 hafta ilişki olmadı minnakkurabiyelerr gebelik testi yaptı oda erken gebelik testi sanırım olsa çıkardı kuzum ya nasip değilmiş nedenn olmuyor anlamıyorum çatlamayı değerlendirmediğim için mi acaba 6 tanede ovülasyon kaldı elimde

Sadece yumurtlama gününü değerlendirerek hamile kalan çok kişi var yumurtlama günü şansı arttırır ama hayırlısı böyleymiş demekki , stres yönetimi de çok önemli kendini üzme lütfen

Canım senin testin varsa yarın gebelik testi yap tekrar inşallah vardır ama sonuç negatifse benden kalan testlerimi sana gönderiyim

Canım senin testin varsa yarın gebelik testi yap tekrar inşallah vardır ama sonuç negatifse benden kalan testlerimi sana gönderiyim
Çok teşekkür ederim cumartesi bat günüm elimde başka gebelik testim yok eğer olmazsam yazarım çok mutlu olurum valla Allah Razı olsun

Merhaba gebelik var galiba acaba yumurtlma günlerini nasıl değerlendiriyorsunuz? Hergun mu ilişki oldu yoksa gün aşırı mi?
Yumurtlama günü en önemlisi şubatta bir düşüğüm oldu onda da sadece yumurtlama günü birliktelik oldu
Yumurtlama ın 1 gününü ve çatlamayı değerlendirmiş arkadaş bende sormuştum öyle dedi
Evet canım :) ama üst üste iki yumurtlama gününü değerlendirmek daha mantıklı gibi geliyor bana

Cuma akşamı pik oldu yani dün gece bende gece yapmadım saat 4 gibi namazdan sonra yaptım hiç kalkmadan yattım sabaha kadar yanı oiki gördükten 6-7 saat sonra ilişki oldu

Merhaba size birşey sormak istiyorum gebelik var galiba? Yumurtlama günlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?
Merhaba evet daha çok yeni minnoşum bir gebelik. Ben 5 ay ovulasyon testi kullandım hamile kaldığım bu ay aslında hiç ümitli değildim sadece kırmızı gördüğüm gün ve bir sonraki günü değerlendirdik öncesinde değerlendirme hiç olmadı

Minnakkurabiyelerrr sayfasında bir pozisyon var ben ilk denediğimde o şekilde hamile kalmıştım bu ay da öyle yaptım kesinlikle sende dene ,evet az kaldı umarım güzel sonuçlar alırız ikimizde
10dk öyle bekledinzmi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…