- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
- 53
- Konu Sahibi bodrum4855
-
Bi kere yaptım 12. Gün falandı koyulaşma vardı zaten 7 günde Rahime yerleşirmiş , 10-11 günde kanda çıkıyor en erkenbenimde çok az kaldı elimde inşallah son alışım olmuştur.
Merhaba canım bazen geç döllenme olabiliyor bence 2-3 gün sonra tekrar test yap hassas gebelik testinde varsa bebiş çıkar zaten hemen moral bozmaSelam canım ben bugun sabah gebelik testi yaptım negatif son ilişki üzerinden 11. gün bugün olsa çıkardı bu ayda olmadı benim durum bildireyim dedim @gfdes
Geç döllenme olacağını sanmıyorum yumurtaladan sonra 1 hafta ilişki olmadı minnakkurabiyelerr gebelik testi yaptı oda erken gebelik testi sanırım olsa çıkardı kuzum ya nasip değilmiş nedenn olmuyor anlamıyorum çatlamayı değerlendirmediğim için mi acaba 6 tanede ovülasyon kaldı elimdeMerhaba canım bazen geç döllenme olabiliyor bence 2-3 gün sonra tekrar test yap hassas gebelik testinde varsa bebiş çıkar zaten hemen moral bozma
Sadece yumurtlama gününü değerlendirerek hamile kalan çok kişi var yumurtlama günü şansı arttırır ama hayırlısı böyleymiş demekki , stres yönetimi de çok önemli kendini üzme lütfenGeç döllenme olacağını sanmıyorum yumurtaladan sonra 1 hafta ilişki olmadı minnakkurabiyelerr gebelik testi yaptı oda erken gebelik testi sanırım olsa çıkardı kuzum ya nasip değilmiş nedenn olmuyor anlamıyorum çatlamayı değerlendirmediğim için mi acaba 6 tanede ovülasyon kaldı elimde
Canım senin testin varsa yarın gebelik testi yap tekrar inşallah vardır ama sonuç negatifse benden kalan testlerimi sana gönderiyimGeç döllenme olacağını sanmıyorum yumurtaladan sonra 1 hafta ilişki olmadı minnakkurabiyelerr gebelik testi yaptı oda erken gebelik testi sanırım olsa çıkardı kuzum ya nasip değilmiş nedenn olmuyor anlamıyorum çatlamayı değerlendirmediğim için mi acaba 6 tanede ovülasyon kaldı elimde
Çok teşekkür ederim cumartesi bat günüm elimde başka gebelik testim yok eğer olmazsam yazarım çok mutlu olurum valla Allah Razı olsunCanım senin testin varsa yarın gebelik testi yap tekrar inşallah vardır ama sonuç negatifse benden kalan testlerimi sana gönderiyim
Tamam o zaman özelden haberleşiriz :)Çok teşekkür ederim cumartesi bat günüm elimde başka gebelik testim yok eğer olmazsam yazarım çok mutlu olurum valla Allah Razı olsun
Merhaba size birşey sormak istiyorum gebelik var galiba? Yumurtlama günlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?1 Haziran yumurtlama olmuş olabilir emin olabilmek için devam et canım iyice silikleşirse 1 Hazirandır. Eğer olmamışsa da kaçırmamış olursun
Merhaba gebelik var galibaDün yaptım hemen belirti zaten
Yumurtlama ın 1 gününü ve çatlamayı değerlendirmiş arkadaş bende sormuştum öyle dediMerhaba gebelik var galibaacaba yumurtlma günlerini nasıl değerlendiriyorsunuz? Hergun mu ilişki oldu yoksa gün aşırı mi?
Benim bugün pik yaptı testim ve ben dünü değerlendirdim birde yarın sabah ilişki olsa nasıl olur acaba?Yumurtlama ın 1 gününü ve çatlamayı değerlendirmiş arkadaş bende sormuştum öyle dedi
Yumurtlama günü en önemlisi şubatta bir düşüğüm oldu onda da sadece yumurtlama günü birliktelik olduMerhaba gebelik var galibaacaba yumurtlma günlerini nasıl değerlendiriyorsunuz? Hergun mu ilişki oldu yoksa gün aşırı mi?
Evet canım :) ama üst üste iki yumurtlama gününü değerlendirmek daha mantıklı gibi geliyor banaYumurtlama ın 1 gününü ve çatlamayı değerlendirmiş arkadaş bende sormuştum öyle dedi
Bugünü değerlendir yarını pas geç benceBenim bugün pik yaptı testim ve ben dünü değerlendirdim birde yarın sabah ilişki olsa nasıl olur acaba?
Benim Perşembe akşamı olmuştu ilişki cuma akşamı pik gördüm ve acayip kaşık ağrısı vardı bende bu sabah namazindan sonrası yine ilişki oldu, birde pazar akşamı olsa olur demi?Bugünü değerlendir yarını pas geç bence
Testi attığın gün hangi gündü önlemli olan pik yaptığı günü kaçırmamakBenim Perşembe akşamı olmuştu ilişki cuma akşamı pik gördüm ve acayip kaşık ağrısı vardı bende bu sabah namazindan sonrası yine ilişki oldu, birde pazar akşamı olsa olur demi?
Merhaba evet daha çok yeni minnoşum bir gebelik. Ben 5 ay ovulasyon testi kullandım hamile kaldığım bu ay aslında hiç ümitli değildim sadece kırmızı gördüğüm gün ve bir sonraki günü değerlendirdik öncesinde değerlendirme hiç olmadıMerhaba size birşey sormak istiyorum gebelik var galiba? Yumurtlama günlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?
10dk öyle bekledinzmi pekiMinnakkurabiyelerrr sayfasında bir pozisyon var ben ilk denediğimde o şekilde hamile kalmıştım bu ay da öyle yaptım kesinlikle sende dene ,evet az kaldı umarım güzel sonuçlar alırız ikimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?