- 4 Nisan 2018
- 773
- 929
- 103
- 37
- Konu Sahibi bodrum4855
-
Dogyy pozisyonu biliyorum :) ben o şekilde diz dirsek duramıyorum ama yüz üstü yatıp o şekilde 10 dk kalıyorum sonra ayakları dikiyorumMinnakkurabiyelerrr sayfasında bir pozisyon var ben ilk denediğimde o şekilde hamile kalmıştım bu ay da öyle yaptım kesinlikle sende dene ,evet az kaldı umarım güzel sonuçlar alırız ikimizde
Canım benim testim pozitif çıktı çok şükürAy çok az kalmış sonuç ne olursa olsun benide etiketlermisin bende şimdi bugunü değerlendirdim diktim ayakları havaya bekliyorum
Ayyy çok sevendimm çokkk Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah:) bat bugündü demi senin canım benim umudum yok malesef dün yumurtam çatlamıştı ama birliktelik olmadı bir gün öncesi sabahı oldu darısı başıma inşallah gerçekten çok sevindim senin adınaCanım benim testim pozitif çıktı çok şükürinşallah senden de güzel haberler alırız bu Ay
Çok sağol isteyen herkese sana da nasip olsun inşallahAyyy çok sevendimm çokkk Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah:) bat bugündü demi senin canım benim umudum yok malesef dün yumurtam çatlamıştı ama birliktelik olmadı bir gün öncesi sabahı oldu darısı başıma inşallah gerçekten çok sevindim senin adına
İnşallah canım inşallah 19 haziran bat benim daha çokk varr :) benim şimdi bu ay 3. denemem oluyor ilk ay kafamıza göre takıldık 2. ay ovülasyon yaptım ama değerlendirmeler tam istediğim gibi olmadı bu ay çatlama günü acayip karın kasık bel ağrım oldu bir gün öncesi birliktelik olmuştu ya acaba diyorum yumurtayla sperm karşılaştıda ondanmı bu kadar ağrım oldu normalde hiç ama hiç ağrım olmaz hatta bugun bile ince ince sızlıyor kasıklarım sende belirti oldumuÇok sağol isteyen herkese sana da nasip olsun inşallahHiç öyle deme bir gün öncesi birliktelik olduğunda 72 saat spermler canlı kalıyor diye biliyorum inşallah senden de güzel haberler alırız
En önemlisi yumurtlama günü sadece o günü değerlendirip hamile kalan çok var o yüzden moralini bozma Allah büyükİnşallah canım inşallah 19 haziran bat benim daha çokk varr :) benim şimdi bu ay 3. denemem oluyor ilk ay kafamıza göre takıldık 2. ay ovülasyon yaptım ama değerlendirmeler tam istediğim gibi olmadı bu ay çatlama günü acayip karın kasık bel ağrım oldu bir gün öncesi birliktelik olmuştu ya acaba diyorum yumurtayla sperm karşılaştıda ondanmı bu kadar ağrım oldu normalde hiç ama hiç ağrım olmaz hatta bugun bile ince ince sızlıyor kasıklarım sende belirti oldumu
Bende öyle düşünüyorum aslında zaten testler silikleşmeye başladığında yumurta çatlamış ovülasyon bitmiş oluyor piki değerlendirmek mantıklı geliyor bana da bu arada testmi yaptın kan mı verdinEn önemlisi yumurtlama günü sadece o günü değerlendirip hamile kalan çok var o yüzden moralini bozma Allah büyük
Evet oldu hatta bir hafta boyu sürdü o kasık ağrısı
Testte ikinci çizgi çıkınca kan verdim hemen haftaya tekrar gideceğim kese görünüyor mu diyeBende öyle düşünüyorum aslında zaten testler silikleşmeye başladığında yumurta çatlamış ovülasyon bitmiş oluyor piki değerlendirmek mantıklı geliyor bana da bu arada testmi yaptın kan mı verdin
Kaç değerin canım 2 güne bir kan vericekmisinTestte ikinci çizgi çıkınca kan verdim hemen haftaya tekrar gideceğim kese görünüyor mu diye
1.117 çıktı canım Çarşamba günü tekrar gideceğim haftaya kese görünür muhtemelen dediKaç değerin canım 2 güne bir kan vericekmisin
maşallahh çok iyi çıkmış değerin idrar testini bugün mü yaptın canım1.117 çıktı canım Çarşamba günü tekrar gideceğim haftaya kese görünür muhtemelen dedi
Dün yaptım hemen belirti zatenmaşallahh çok iyi çıkmış değerin idrar testini bugün mü yaptın canım
Senin kaç gün kaldı şimdimaşallahh çok iyi çıkmış değerin idrar testini bugün mü yaptın canım
sevgi hanım 6 haziranın üstüne 14 gün say gebelik testi yap dedi dün testim silikleşmişti 19 haziran bat tarihim o gün eşimin doğum günü ertesi günde babalar günü inşallah diyorum inşallah pozitif görürümSenin kaç gün kaldı şimdi
Hadi hayırlısıyla inşallahsevgi hanım 6 haziranın üstüne 14 gün say gebelik testi yap dedi dün testim silikleşmişti 19 haziran bat tarihim o gün eşimin doğum günü ertesi günde babalar günü inşallah diyorum inşallah pozitif görürüm
haftaya cuma yapıcam canım hayırlısı olsun inşallahHadi hayırlısıyla inşallahson birlikteliğin üzerine 13-14 gün sayıp testi yapabilirsin inşallah vardır
İnşallah senden de güzel haberler alırızhaftaya cuma yapıcam canım hayırlısı olsun inşallah
canım şey sorcam çatlamdan kaç gün sonra ovü testi yapıp koyulaşma gördün o şekilde gebelik öğrenenlerde varmışHadi hayırlısıyla inşallahson birlikteliğin üzerine 13-14 gün sayıp testi yapabilirsin inşallah vardır
Çatlamadan sonra testi bıraktım ben yapmadım testler bitmesin diyecanım şey sorcam çatlamdan kaç gün sonra ovü testi yapıp koyulaşma gördün o şekilde gebelik öğrenenlerde varmış
benimde çok az kaldı elimde inşallah son alışım olmuştur.Çatlamadan sonra testi bıraktım ben yapmadım testler bitmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?