Ovu testimi yorumlarmisniz

Weravurus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.050
360
38
30
En koyu olani bugun yaptim daha koyulasirmi acaba bugunu degerlendrimelimiyim 3 gundur yapmiyoruz burada yoksa yarinmi olsun daha koyulasirmi kizlar ilk defa kullaniyorum bu ay normalde yum tarihi 10 u tlfonda hesapladm bugunde test böyle cikti bise diyin lutfen

Eklentiler

• IMG_20161207_144424.webp
    IMG_20161207_144424.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 107
Hiç anlamıyorum o testlerden canım neden bekliyorsun günaşırı değerlendir gitsin :)

En koyu olani bugun yaptim daha koyulasirmi acaba bugunu degerlendrimelimiyim 3 gundur yapmiyoruz burada yoksa yarinmi olsun daha koyulasirmi kizlar ilk defa kullaniyorum bu ay normalde yum tarihi 10 u tlfonda hesapladm bugunde test böyle cikti bise diyin lutfen
tarihleri göremiyorum en sonuncusu bugun mu? bugunse bugun yumurtluyorsun silikleşmeye başlayıncada çatladıgı anlamına gelir,bugunleri degerlendir

Zaten bi kaç gündür değerlendirmiş olmanız gerekirdi. İçerde daha önceki birlikteliklerden kalan spermlerde olmalı. Çünkü hangisinin döllenme yapacağı belli olmaz. Siz bugünü ve önünüzdeki diğer 2 günüde mutlaka değerlendirin. Ama olurda tutmazsa bu ay diğer ay yumurtlama haftasını komple değerlendirin. Yani regliniz bittikten sonra çalışmalara başlayın. Hem ayrıca erkek için cinsel perhiz hiç iyi değil. Sık sık erkek yumurtalıklarının çalışması gerek. Ben geçtiğimiz ay ovu testiyle takip ettim. 2-3-4-5-6 kasım değerlendirme günlerimdi. 4 kasım koyu çizgiyi yakaladığım gündü. Çok şükür bu ay tuttu devamı nasip olursa tabi.

testlere odaklandım ben :) yazdıgını okumamıştım koyu olan bugunmuş meger :)) bugunleri mutlaka degerlendir,aslında en garantisi adet biter bitmez gün aşırı dgerlendirmek ;)

Cnm bugün ve yarını mutlaka değerlendir sakin atlama:)

testlere odaklandım ben :) yazdıgını okumamıştım koyu olan bugunmuş meger :)) bugunleri mutlaka degerlendir,aslında en garantisi adet biter bitmez gün aşırı dgerlendirmek :KK66:
Aynn oyle cnm ama gecen aylarda hep degerlendiriyodum bugunleri yinede olmuyodu en son 2 gun once oldu bide bu iki gunu degerlendiriyim bakalim nasip

Aynn oyle cnm ama gecen aylarda hep degerlendiriyodum bugunleri yinede olmuyodu en son 2 gun once oldu bide bu iki gunu degerlendiriyim bakalim nasip
Canım benim yumurtlama günü 15 ydi. Ben 13,15,16,17 yı degerlendirdm allahin izniyle de tuttu:-) sende buna dikkat et.cizgiyi gordukten sonra 3 gün değerlendir öncesinde de yapmıştık biz

Zaten bi kaç gündür değerlendirmiş olmanız gerekirdi. İçerde daha önceki birlikteliklerden kalan spermlerde olmalı. Çünkü hangisinin döllenme yapacağı belli olmaz. Siz bugünü ve önünüzdeki diğer 2 günüde mutlaka değerlendirin. Ama olurda tutmazsa bu ay diğer ay yumurtlama haftasını komple değerlendirin. Yani regliniz bittikten sonra çalışmalara başlayın. Hem ayrıca erkek için cinsel perhiz hiç iyi değil. Sık sık erkek yumurtalıklarının çalışması gerek. Ben geçtiğimiz ay ovu testiyle takip ettim. 2-3-4-5-6 kasım değerlendirme günlerimdi. 4 kasım koyu çizgiyi yakaladığım gündü. Çok şükür bu ay tuttu devamı nasip olursa tabi.
Cnm en son iki gun once bugunle 3 oluo ben 10 nu olur diye 2 gunde bir yapiodm ama bugun koyulasmis demek yanlis gunlermis belki ogune kadar iyce koyulasir

Canım benim yumurtlama günü 15 ydi. Ben 13,15,16,17 yı degerlendirdm allahin izniyle de tuttu:-) sende buna dikkat et.cizgiyi gordukten sonra 3 gün değerlendir öncesinde de yapmıştık biz
Başlayın başlayın şart :-) zor değil yorulmak pes etmek yok:-)

Ayn
Aynn cnm bugunden basliyim ztn her ay bugunleri degerlendiriyodm gecen ay gun asiri oldu sonuc negatif bu ay bakalim ne olck

Ay sen gelde benimkine anlat dun maci vardi beyfendinin hic orali olmadi bende kafayi vurdum yattim :))
Benimkide yorgun oluyodu ama yüzümü asiyodum hemen sıkılmış gibi yapiyodm hemen değişiyordu:-) artık ustuste gerçekten insan yoruluyo ama bebis için uğraşıyodum ne yapayim:-) fındık ceviz yedir bide:-)enerji versin ben yediriyodum avuç avuç guluyodu artık :-)

Ayn
Benimkide yorgun oluyodu ama yüzümü asiyodum hemen sıkılmış gibi yapiyodm hemen değişiyordu:-) artık ustuste gerçekten insan yoruluyo ama bebis için uğraşıyodum ne yapayim:-) fındık ceviz yedir bide:-)enerji versin ben yediriyodum avuç avuç guluyodu artık :-)[/QU
Aynn cnm onuda yapcm bu ay artik gerisi takdiri ilahi

A
Benimkide yorgun oluyodu ama yüzümü asiyodum hemen sıkılmış gibi yapiyodm hemen değişiyordu:-) artık ustuste gerçekten insan yoruluyo ama bebis için uğraşıyodum ne yapayim:-) fındık ceviz yedir bide:-)enerji versin ben yediriyodum avuç avuç guluyodu artık :-)
Aynn cnm gerisi artik takdiri ilahi sende insallah hayirlisiyla kucagina alirsin hemenceck

Back
X