Ovula ultra erken gebelik testi

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
23
Selam kizlar, az once eczaneden ovula ultra erken gebelik testi aldim. Bir de ne olur ne olmaz diye ayni markanin klasik ucuz testinden aldim iki tane.
Ultra erken olan testi bugun denemek istiyorum, uzerinde iliskiden 5 gun sonra bile sonuc verir yaziyor. Benim supheli iliskinin ustunden 10 gun gecti, adetimede 4 gun kaldi. Belirtilerim var.
Ancak ilk idrarla mi yapmam gerek testi, internette ilk idrarla yapmayacaksaniz en az 4 saat idrara cikmadan yapin diyor siz ne dusunuyorsunuz ve bu ovula ultra erken testi kullanan oldu mu aranizda?
Erken gebelik testi olsa da yanilma payi olur diye ayni markanin ucuz testlerini de aldim olurda negatif cikarsa adet gecince o ucuz testleri yapicamm

Selam kizlar, az once eczaneden ovula ultra erken gebelik testi aldim. Bir de ne olur ne olmaz diye ayni markanin klasik ucuz testinden aldim iki tane.
Ultra erken olan testi bugun denemek istiyorum, uzerinde iliskiden 5 gun sonra bile sonuc verir yaziyor. Benim supheli iliskinin ustunden 10 gun gecti, adetimede 4 gun kaldi. Belirtilerim var.
Ancak ilk idrarla mi yapmam gerek testi, internette ilk idrarla yapmayacaksaniz en az 4 saat idrara cikmadan yapin diyor siz ne dusunuyorsunuz ve bu ovula ultra erken testi kullanan oldu mu aranizda?
Erken gebelik testi olsa da yanilma payi olur diye ayni markanin ucuz testlerini de aldim olurda negatif cikarsa adet gecince o ucuz testleri yapicamm
Merhaba :) belirtileriniz nelerdi? Ve bat a kaç gün kala öğrendiniz hamile olduğunuzu :) bende ayni durumdayım merak ettim

Bata 5 gun kala ogrendim canim. Belirtilerim kasik agrisi gogus sisligi ve gogus ucu acimasiydi
Benim de bata 6 gun var. Göğüslerim hafiften sis ve dokununca biraz da ağrı var. Sağ kasikta ve belde ara ara sızlama hissediyorum:) bu ay ilk kez denedik çocuğu, o yüzden birazda heyecanlıyım sonucu görmek icin:)

Benim de bata 6 gun var. Göğüslerim hafiften sis ve dokununca biraz da ağrı var. Sağ kasikta ve belde ara ara sızlama hissediyorum:) bu ay ilk kez denedik çocuğu, o yüzden birazda heyecanlıyım sonucu görmek icin:)
Hayirlisi olsun canim, benim de ilk denedigim ay tuttu

Kizlar benim adetim 8 gun gecti ovula gebelik testini yaptim negatif cikti ama adetim cok guzenlidir ilk defa bu kadr gecti sizce bu teste % 100 guvenmeli miyim 8 gunde cikmaz miydi olsaydi

Merhaba konunun üzerinden çok geçmiş fakat bende bu ay kendimden supelendim eczaneye gidip ovula ultra erken gebelik testi aldım ilişkiden 5 gün sonraya kadar yazıyordu adetime tam 1 hafta varken yaptım sonuç negatif çıktı bende evham diye gecistirdim. Sonraki hafta Adetim iki gün gecti düzensiz olduğu için çok onemsenedim göğüslerim normalde adet olacağım zaman hep ağrır fakat bu sefer özellikle göğüs uçlarım ağrıdı yeniden test aldım bu sefer adetten 6 gün önceye kadar yazandan kullandım pozitif çıktı ertesi gün kan testinde de belli oldu.

Back
X