Ovulasyan testi önerisi

Emci

☆ Kûn Fe Yekûn ''Ol der ve Olur ☆
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2016
274
123
53
Selam kızlar bana önerebileceğiniz bi ovulasyan testi var mi ? İnternetten sipariş verecem ama emin olamadım

Selam kızlar bana önerebileceğiniz bi ovulasyan testi var mi ? İnternetten sipariş verecem ama emin olamadım
Selam canim ben 50 lik laboquick kullandim, ilk ayimda hamile kaldim, 5 de gebelik testi hediyesi vardi
Darısı başına

Selam canim ben 50 lik laboquick kullandim, ilk ayimda hamile kaldim, 5 de gebelik testi hediyesi vardi
Darısı başına
İnternetten mi siparis verdin canım? Bende hemen alayım eğer öyleyse

Canım siparis verdim siteden nasıl kullanmam gerek yardimci olurmusun
Canim ben adetten hemen sonra basladim, her sabah ilk idrarimin ara akimini tek kullanimlik ped bardaklardan birine aldım. Testden çıkan minik aparat ile biraz idrar alip 2 damla teste damlattim, test düz bi yerde olsun elinde tutma. Bırak öylece sonucu bekle
Testde ikinci cizgi ilk cizgiye eşit işe pozitif demektir yani 36 saat içinde yumurtlayacaksin demektir ve yumurta da 1 gün canlı kalır. O yuzden pozitif gorduğün gün ve sonraki 2 günü boş geçme
Hadi hayırlısı.
Bu arada hergun baska ped bardak kullan ve ikinci cizgi silikse negatifdir unutma.

Tmm canım söylediklerinin hepsini tek tek uygulicam. Buarada benim adetim 5 gün oldu biteli geldiğin de başlasam olur mu yoksa diğer adet günümü mü beklemem acaba

Basla canım ama bu arada vücudunuda dinle, yumurtlama doneminde akinti ve agri olur biraz adet agrisi gibi. Eger testler gelmeden bunlari yaşarsan yine boş gecme bu gunleri

Basla canım ama bu arada vücudunuda dinle, yumurtlama doneminde akinti ve agri olur biraz adet agrisi gibi. Eger testler gelmeden bunlari yaşarsan yine boş gecme bu gunleri
Tmm canım hakkını helal et zahmet verdim sana çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…