Ovülasyon ağrısı mı

Senin attığın görsele baktım da işte seninkinin rengine de benziyor o da.

evet doğru söylüyorsun öyle olması lazım ama belki bu da yeterince büyüdü anlamına geliyordur veya da Pcos olduğu için lh dalgalanması yüksek seyrediyordur ondan tam pik çıkmıyordur. Moralim bozuluyor ya bir türlü istediğim gibi tam pik göremedim şu testlerde…
Kız ben piki ayın 19 nda gördüm 😂 umudunu yitirme sakın adetim bittikten sonra test yaptım ovulasyon testlerine başladım ayın 18 ine kadar yaptım dedim yeter artık çöpe attım ben yumurtlamıcam galiba dedim eşimede söyledim bu ay yumurtalarım yok sanki ayın 19 gece 23.47 elimde son bir ovulasyon testi var lapaquik ten yaptım kop koyu iki tane çizgi gördüm geç yumurtlamışım yani

Kız ben piki ayın 19 nda gördüm 😂 umudunu yitirme sakın adetim bittikten sonra test yaptım ovulasyon testlerine başladım ayın 18 ine kadar yaptım dedim yeter artık çöpe attım ben yumurtlamıcam galiba dedim eşimede söyledim bu ay yumurtalarım yok sanki ayın 19 gece 23.47 elimde son bir ovulasyon testi var lapaquik ten yaptım kop koyu iki tane çizgi gördüm geç yumurtlamışım yani
evet son günlerde görmüşsün bende öyle umutlanayım diyorum ama pcos olduğu için dalgalanmalar çok oluyor ya pik olmadan sönüyor işte. ama senin testin eğer pikse benimki de gerçekten seninkine benziyor tonlama olarak. markalar farklı olduğu için denklik oluşturamıyorum sadece :) sen test yapmayı düşünüyor musun veya yaptın mı sonucunu bizimle de paylaşır mısın

evet son günlerde görmüşsün bende öyle umutlanayım diyorum ama pcos olduğu için dalgalanmalar çok oluyor ya pik olmadan sönüyor işte. ama senin testin eğer pikse benimki de gerçekten seninkine benziyor tonlama olarak. markalar farklı olduğu için denklik oluşturamıyorum sadece :) sen test yapmayı düşünüyor musun veya yaptın mı sonucunu bizimle de paylaşır mısın
Tabiki paylaşırım 🙂

Aslında yaptım ama artimed olduğu için çok fazla kafaya takmadım yani hcg ler poztıf çıktı bende ama o yalancı poztif verdiği için önemsemedim 😂

Normal bence çünkü HCG ilk kanda sonra idrarda yükseliyor.Bildiğim kadarıyla eğer gebelik yeniyse idrarda hemen çıkmayabiliyormuş
Ya bi şey sormak istiyorum sana şimdi benim çatlamam geç oldu 5-6 günde çatladı çatlama gününe göre aslında regl yarın olmam gerekiyor ama normal takvime göre 2 -3 gün gecikmem var. Az önce ağrı girdi ve ağrıyla birlikte birkaç damla leke geldi kahverengi aslında bu yerleşme olabilir mi yoksa regl olduğuma inanmamak için kendime bahaneler mi üretiyorum 🫠

Bu pik ile hamilelik oldu mu, benim de böyle şu an testim
Ya bi şey sormak istiyorum sana şimdi benim çatlamam geç oldu 5-6 günde çatladı çatlama gününe göre aslında regl yarın olmam gerekiyor ama normal takvime göre 2 -3 gün gecikmem var. Az önce ağrı girdi ve ağrıyla birlikte birkaç damla leke geldi kahverengi aslında bu yerleşme olabilir mi yoksa regl olduğuma inanmamak için kendime bahaneler mi üretiyorum 🫠

Her ikisi de olabilir test yapmadan bilmek mümkün değil maalesef, adet başlangıcı olabilir. Her şeyde belirti aradığımızdan vücut da oyun oynuyor bizle bence, aylardır her ay yeni umutla belirti arıyorum bende. Bu ay gelişen yumurtam vardı ama maalesef kistleşti benim yine suya düştü hayalim

İnşallah yerleşme kanamasıdır ya. Devamı oldu mu şu an adet görüyor musun

Back
X