Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon alttaki bugün ama anlamadım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet şimdi gördüm testi. İhmal etmeyip Pazartesi gidin inşallah çatlatma iğnesi ile gebeyim şu an ben de
Ay şimdi anladım demek istediğinizi canım. Eğer olgunlaşıp çatlamadıysa yumurta boşa gitmesin diye değil mi. Peki bu durumu doktora nasıl izah edeceğim ben bana erken diyip gönderip duruyorlar eve açıklama fırsatı bile vermiyorlar insana. Baştan savıcı hareketleriyle. Ama bu pazartesi gidicem hastaneye. Sizin gebelik hikayeniz nasıldı? Ne zamandır istediniz hamile kalmayı? Çatlatma iğnesine ne zaman karar verildi. Nasıl tespit ettiniz yani. Bu arada tebrik ederim

Çok teşekkür ederim Rabbim tez zamanda size de nasip etsin sağlıkla inşallah
ben geçen sene 1 gebelik kaybı yaşadım. 4 aydır da deniyorduk çok şükür bu ay iyi bir doktora gittim o vesile oldu Rabbim de nasip etti. Daha çok yeni. Salı nasipse kese için gideceğim.

Evet yumurta boşa gitmesin diye. Hangi şehirdesiniz? Özele gitme şansınız varsa İstanbulda doktorumu önerebilirim. 300₺ ye muayene oldum ben.
Ama siz hangi doktora gitseniz kontrol etmesi lazım. Ovulasyon testlerini bile yanınızda götürebilirsiniz bence. Üstlerine tarihlerini yazıp.

Benim acemiliğime denk geldi tarih atmadım hiçbirine. Bugün ve yarınki var elimde sadece. Doktorunuzu önerir misiniz ? İstanbul Anadolu yakasındaysa giderim. Hatta yarına randevu alabilirsem yarın giderim :)

Benim acemiliğime denk geldi tarih atmadım hiçbirine. Bugün ve yarınki var elimde sadece. Doktorunuzu önerir misiniz ? İstanbul Anadolu yakasındaysa giderim. Hatta yarına randevu alabilirsem yarın giderim :)
Doktoruma çok güveniyorum. Geçen sene de ona muayene olmuştum ama sonra hastane değiştirdi. İsmini yazayım mesajla. Anadolu yakasında:) Ona zaten anlatırsanız anlar:)

s_gofret canimm yumurtalama mi ya emin olamiyorum

Eklentiler

• IMG_20210514_211624.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 20
s_gofret canimm yumurtalama mi ya emin olamiyorum
Ben bu kaset testlerden ilk kez bu ay kullanmıştım. Çok tecrübeli değişim ama benim aynem böyle en sağı koyu olup sola doğru silikleşmişti.
Henüz pik olmamış olabilir ama bence bugünü değerlendirin:) Yarın pik olursa yarını da aynı şekilde. Ve ertesi gün çatlarsa çatlama günü de:)
Bazı dr lar gün aşırı bazıları da -benim doktorum gibi- yumurtlama dönemimde üstüste pik öncesi, pik ve çatlama günleri üst üste, sonra gün aşırı şeklinde öneriyor:)
İnşallah tutar diyelim

İnşallah canım benim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…