Arkadaşlar alttaki bugüne ait ama hemen hemen aynı sanki. 5 gündür yapıyorum hep böyle çizgi çıkıyor. Yumurtladım mı yoksa daha var mı
Ek görüntülenemiyor. Tekrar yükleyebilir misiniz
Ek görüntülenemiyor. Tekrar yükleyebilir misiniz
Çok uzak ve bulanık görünüyor ama sanki T ile C aynı koyulukta. 5 gündür aynı koyuluktalar mı? İki çizgi çıkması normal ama T daha silik olmalı diğer günler.Arkadaşlar alttaki bugüne ait ama hemen hemen aynı sanki. 5 gündür yapıyorum hep böyle çizgi çıkıyor. Yumurtladım mı yoksa daha var mı
Yok hayır ilk günler yaptığımda c daha koyu t silikti. Dün biraz eşitlendi. Ama bugün yaptım c silik t koyu çıktı. İyice kafam karıştı :/Çok uzak ve bulanık görünüyor ama sanki T ile C aynı koyulukta. 5 gündür aynı koyuluktalar mı? İki çizgi çıkması normal ama T daha silik olmalı diğer günler.
5 gündür böyle aynı koyuluktaysa çatlamıyor olabilir
Çatlaması için ne yapabilirimYok hayır ilk günler yaptığımda c daha koyu t silikti. Dün biraz eşitlendi. Ama bugün yaptım c silik t koyu çıktı. İyice kafam karıştı :/
Normalde C kontrol çizgisi oluyor. T de LH seviyesini ölçüyor. Yumurtlamanın takibi için T çizgisinin en az C kadar koyu olmasını bekliyoruz.Çatlaması için ne yapabilirim
Normalde döngüm 28 günde bir olurdu hep. Ama ilk defa geçen ay 33.gün oldu. Şimdiki adetim ise 16-17 gün sonra başlayacak. Akşama olmazsa geçen ayki gibi. Bir de bu ay şu yumurta akı kıvamı denen akıntı 2 gün önce çok geldi bende. Ama mesela geçen ay hiç gelmemişti. Bunada bağlı olabiliyorya. O yüzden söyledimNormalde C kontrol çizgisi oluyor. T de LH seviyesini ölçüyor. Yumurtlamanın takibi için T çizgisinin en az C kadar koyu olmasını bekliyoruz.
Sonra 1-2 gün koyu olup T nin silikleşmeye başlaması lazım yani çatlama olduğunu görmeliyiz.
Eğer sizin hep pozitif görünüyor ise çatlamıyor olabilir. Bunu anca doktorla kontrol edebilirsiniz. Çatlatma iğnesi var. Yeterli olgunluğa geldiğinde yumurtanız çatlatma iğnesi yazar.
Bir de size adet döngünüzün kaçıncı gününde olduğunuzu sorabilir miyim? Ya da bir sonraki adetinizin tahmini günü nedir?
Aksaklık demek istedim. Akşama değil :) klavye düzeltmişNormalde döngüm 28 günde bir olurdu hep. Ama ilk defa geçen ay 33.gün oldu. Şimdiki adetim ise 16-17 gün sonra başlayacak. Akşama olmazsa geçen ayki gibi. Bir de bu ay şu yumurta akı kıvamı denen akıntı 2 gün önce çok geldi bende. Ama mesela geçen ay hiç gelmemişti. Bunada bağlı olabiliyorya. O yüzden söyledim
Ben bir de bu ay şu meşhur incir kürünü yaptım. Belki akıntı ondan fazlalaştı bilemiyorum kiNormalde C kontrol çizgisi oluyor. T de LH seviyesini ölçüyor. Yumurtlamanın takibi için T çizgisinin en az C kadar koyu olmasını bekliyoruz.
Sonra 1-2 gün koyu olup T nin silikleşmeye başlaması lazım yani çatlama olduğunu görmeliyiz.
Eğer sizin hep pozitif görünüyor ise çatlamıyor olabilir. Bunu anca doktorla kontrol edebilirsiniz. Çatlatma iğnesi var. Yeterli olgunluğa geldiğinde yumurtanız çatlatma iğnesi yazar.
Bir de size adet döngünüzün kaçıncı gününde olduğunuzu sorabilir miyim? Ya da bir sonraki adetinizin tahmini günü nedir?
O zaman bu gün pik. Yarın da yaparsınız artık az da olsa silikleşmeye başlamalı. C zaten t den daha koyu oluyor bir gün hariçYok hayır ilk günler yaptığımda c daha koyu t silikti. Dün biraz eşitlendi. Ama bugün yaptım c silik t koyu çıktı. İyice kafam karıştı :/
Evet belki de.Ben bir de bu ay şu meşhur incir kürünü yaptım. Belki akıntı ondan fazlalaştı bilemiyorum ki
Evet t daha koyu c biraz koyuydu. Buraya atıyorum ama olmuyor beceremedim onuEvet belki de.
bugün yaptığınız testi çektiniz mi? Atabilir misiniz
O zaman bence Pazartesi için randevu alıp muayeneye gidinEvet t daha koyu c biraz koyuydu. Buraya atıyorum ama olmuyor beceremedim onu
Şimdi bir test daha yapıcam onu atmaya çalışıcam size olur muEvet t daha koyu c biraz koyuydu. Buraya atıyorum ama olmuyor beceremedim onu
Muayene ne için canım anlamadım daha adetime 17 gün var. Yumurta takibi için mi dedinizO zaman bence Pazartesi için randevu alıp muayeneye gidin
Evet. Eğer çatlamamışsa iğne verebilir. Çatlar ve gebelik şansınız olur inşallahMuayene ne için canım anlamadım daha adetime 17 gün var. Yumurta takibi için mi dediniz
Evet belki de.
bugün yaptığınız testi çektiniz mi? Atabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?