Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik var çatlama olmadı mı henüzPik olmuş mu sizce? Yoksa daha mı koyu çıkması gerekiyor
Kasıklarım da ağrı var şuan çatladı diyr düşünüyorumPik var çatlama olmadı mı henüz
Mutlaka değerlendirKasıklarım da ağrı var şuan çatladı diyr düşünüyorum
Dün değerlendirdim ama bugünü es geçip sabah yapmayı düşürüyorum sizce? Bu kadar ağrıyı ilk defa yaşıyorum ben belime kadar vuruyor ağrısıMutlaka değerlendir![]()
Genelde testler için pik gördükten sonra 12 saat içinde çatlıyor diyorlar. Eğer dünü değerlendirdiyseniz sabaha da bırakabilirsiniz. Ben işimi şansa bırakmayıp 7 günün 7 gününüde değerlendirmiştim ama ovulasyon testi yapmamıştım. Regl bittikten 1 hafta sonra başlayıp 1 hafta aralıksız yapmıştım her akşamDün değerlendirdim ama bugünü es geçip sabah yapmayı düşürüyorum sizce? Bu kadar ağrıyı ilk defa yaşıyorum ben belime kadar vuruyor ağrısı
Ama her gün de insanı usandırır yaGenelde testler için pik gördükten sonra 12 saat içinde çatlıyor diyorlar. Eğer dünü değerlendirdiyseniz sabaha da bırakabilirsiniz. Ben işimi şansa bırakmayıp 7 günün 7 gününüde değerlendirmiştim ama ovulasyon testi yapmamıştım. Regl bittikten 1 hafta sonra başlayıp 1 hafta aralıksız yapmıştım her akşam
Görevmiş gibi görmezsen zevki alırsın canım niye alamayasınAma her gün de insanı usandırır yagörevmiş gibi oluyor bu sever zevkdr alamıyorsun
ben sabah yapayım en iyisi olursa olur olmazsa alıştık artık
![]()
Bana öyle geliyorGörevmiş gibi görmezsen zevki alırsın canım niye alamayasın
DüştüBana öyle geliyorsiz hamile misiniz peki?
Yeni değil ama sizce bende de olmuş mu çatlama, nerdeyse her günü değerlendirdimPik var çatlama olmadı mı henüz
Sizin sanki 10nunda pik 11inde çatlamış gibi duruyoYeni değil ama sizce bende de olmuş mu çatlama, nerdeyse her günü değerlendirdim
İlk defa görüyorum böyle koyu
Göğüslerimde az dolgunluk hafif sızı var dokunduğumda falan bide akıntım sarımtırak beyaz şeklinde sol kasığımda arada bi batma tarzında şeyler oluyo gebelik durumu oluşmuş olsa bu hissettiklerim normal mi yoksa adet mi olurum acaba
Pko da var bende
10-11 pik sonra çatlamışYeni değil ama sizce bende de olmuş mu çatlama, nerdeyse her günü değerlendirdim
Göğüslerimde az dolgunluk hafif sızı var dokunduğumda falan bide akıntım sarımtırak beyaz şeklinde sol kasığımda arada bi batma tarzında şeyler oluyo gebelik durumu oluşmuş olsa bu hissettiklerim normal mi yoksa adet mi olurum acaba
Pko da var bende
Evet kesin olmuş bgunu mtlaka kaçırmayın yarinida degerlendirmenizi tavsiye ederimPik olmuş mu sizce? Yoksa daha mı koyu çıkması gerekiyor
Ben hamile kaldigim ay pikten onceki ve pik gunumu değerlendirmiştim atlamayin derimDün değerlendirdim ama bugünü es geçip sabah yapmayı düşürüyorum sizce? Bu kadar ağrıyı ilk defa yaşıyorum ben belime kadar vuruyor ağrısı
DeğerlendirdikBen hamile kaldigim ay pikten onceki ve pik gunumu değerlendirmiştim atlamayin derim
11 pik 12 de yaptigin saatten sonra catlama olmustur buyuk ihtimal 13 gunde zaten catlamis gorunuyorYeni değil ama sizce bende de olmuş mu çatlama, nerdeyse her günü değerlendirdim
Pko da var bende