Ovülasyon bakar mısınız 🤍

L A L

🎀İDİLİM🎀
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
8.303
En iyi cevaplar
1
6.304
148
Pik olmuş mu sizce? Yoksa daha mı koyu çıkması gerekiyor

Eklentiler

• Screenshot_20230119_181651_com.android.gallery3d.webp
    Screenshot_20230119_181651_com.android.gallery3d.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 65
pik olmus gibi duruyor degerlendirin. yarin tekrar yapin siliklesme varmi diye

Dün değerlendirdim ama bugünü es geçip sabah yapmayı düşürüyorum sizce? Bu kadar ağrıyı ilk defa yaşıyorum ben belime kadar vuruyor ağrısı
Genelde testler için pik gördükten sonra 12 saat içinde çatlıyor diyorlar. Eğer dünü değerlendirdiyseniz sabaha da bırakabilirsiniz. Ben işimi şansa bırakmayıp 7 günün 7 gününüde değerlendirmiştim ama ovulasyon testi yapmamıştım. Regl bittikten 1 hafta sonra başlayıp 1 hafta aralıksız yapmıştım her akşam

Genelde testler için pik gördükten sonra 12 saat içinde çatlıyor diyorlar. Eğer dünü değerlendirdiyseniz sabaha da bırakabilirsiniz. Ben işimi şansa bırakmayıp 7 günün 7 gününüde değerlendirmiştim ama ovulasyon testi yapmamıştım. Regl bittikten 1 hafta sonra başlayıp 1 hafta aralıksız yapmıştım her akşam
Ama her gün de insanı usandırır ya 🙈 görevmiş gibi oluyor bu sever zevkdr alamıyorsun😂 ben sabah yapayım en iyisi olursa olur olmazsa alıştık artık 😢

Pik var çatlama olmadı mı henüz
Yeni değil ama sizce bende de olmuş mu çatlama, nerdeyse her günü değerlendirdim
İlk defa görüyorum böyle koyu
Göğüslerimde az dolgunluk hafif sızı var dokunduğumda falan bide akıntım sarımtırak beyaz şeklinde sol kasığımda arada bi batma tarzında şeyler oluyo gebelik durumu oluşmuş olsa bu hissettiklerim normal mi yoksa adet mi olurum acaba
Pko da var bende

Eklentiler

• Screenshot_20230113-200909_Samsung Notes.webp
    Screenshot_20230113-200909_Samsung Notes.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 38
Yeni değil ama sizce bende de olmuş mu çatlama, nerdeyse her günü değerlendirdim
Göğüslerimde az dolgunluk hafif sızı var dokunduğumda falan bide akıntım sarımtırak beyaz şeklinde sol kasığımda arada bi batma tarzında şeyler oluyo gebelik durumu oluşmuş olsa bu hissettiklerim normal mi yoksa adet mi olurum acaba
Pko da var bende
Sizin sanki 10nunda pik 11inde çatlamış gibi duruyo

Pko da var bende
10-11 pik sonra çatlamış

Dün değerlendirdim ama bugünü es geçip sabah yapmayı düşürüyorum sizce? Bu kadar ağrıyı ilk defa yaşıyorum ben belime kadar vuruyor ağrısı
Ben hamile kaldigim ay pikten onceki ve pik gunumu değerlendirmiştim atlamayin derim

Pko da var bende
11 pik 12 de yaptigin saatten sonra catlama olmustur buyuk ihtimal 13 gunde zaten catlamis gorunuyor
Bahsettikleriniz benim erken hamilelik belirtilerimdi olma ihtimali var git gide bu belirtiler artiyorda ihtimal guclenir bence

Kızlar ovü testine adet bittikten sonra hemen mi başlanmalı 2 gün sonra mı?
Benim 6 gün sürüyor dün bitti bugün başlamalımıyım?

Back
X