Ovülasyon bakarmısınız lütfen

Brs1691

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2021
1.234
664
43
33
Herkese merhaba ovülasyon testlerim böyle kırmızı çıkıyor ama tam kırmızı da değil fikri olan varmı lütfen yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• 05BA13BD-0720-4F38-9AF5-46959E820433.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 68
  • DAAB7CDF-AEB5-4D45-9967-3DC494E9E3FD.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 74
Herkese merhaba ovülasyon testlerim böyle kırmızı çıkıyor ama tam kırmızı da değil fikri olan varmı lütfen yardımcı olur musunuz?
Gebelik testi yaptınız mı? Gebeliğimi ilk ovülasyon testinden anlamıstım...O silik çizgi bir türlü komple kaybolmuyordu

Pkoluyum..Bende çok ovülasyon vs.takip ettim..Ve daha nice mücadeleler..Sonra farkettim ki bu çizgi kaybolmuyor..Bir de hafif pembe bir lekelenme gördüm hatta adet oluyorum sandım...Elimdeki ovülasyonu önce yapmıştım ertesi günüde sabah ilk işim gebelik testi yapmaktı ve pozitifi gördüğüm gibi kana gittim..3 haftalık 750 falandı değeri...

Yaa maşallah Allah bana ve İsteyen herkese de nasip etsin bu güzel duyguyu dua edin banada sizin meleğinizde sağlıkla gelsin inşallah

Yaa maşallah Allah bana ve İsteyen herkese de nasip etsin bu güzel duyguyu dua edin banada sizin meleğinizde sağlıkla gelsin inşallah
Rabbim size de tez zamanda nasip etsin inşallah...Benim kuzuşum şuan 3 yaşında
Ona kardeş istiyoruz inşallah Allah'ım nasip eder.. Sizin de müjdeli haberinizi bekliyorum..Burayı unutmayın yazın mutlaka..

Rabbim size de tez zamanda nasip etsin inşallah...Benim kuzuşum şuan 3 yaşında
Ona kardeş istiyoruz inşallah Allah'ım nasip eder.. Sizin de müjdeli haberinizi bekliyorum..Burayı unutmayın yazın mutlaka..
Bu sabah yaptım gebelik testi negatif malesef

Bu sabah yaptım gebelik testi negatif malesef
Olsun en azından bakın yumurtluyorsunuz piklerde var ...Sadece zamanı var demek ki bu ay olmazsa diğer ay pes etmek yok..
Ocak 16 öncesi ve sonrası değerlendirdiyseniz bekleyin pik öncesi ve pik sonrası özellikle önemli..Ne testler geldi geçti elimden benimde olucak inşallah..

Teşekkürler inşallah olur bakalım o günleri değerlendirdim şimdi değerlendirmeye devam edeyim mi yoksa ilişki az mı olsun acaba

Teşekkürler inşallah olur bakalım o günleri değerlendirdim şimdi değerlendirmeye devam edeyim mi yoksa ilişki az mı olsun acaba
Pikten sonra ki 15 den itibaren pik görüyorum 3-4 gün sık ılıskı bence...Zaten yumurta pikten sonra çatlıyor..Herkesın bunyeside bır degıl ısı sıkı tutmak lazım ..bazılarınınkı hemen çatlar bazılarının bıraz daha sonra... Biraz daha silikligi kaybolmaya yakın degerlendırın derim..Ve siz hemen kalkmayın ayağa...Benim arkadasımda ovülasyonla hamile kaldı..Sebepsiz infertilite demişlerdi..Bende çok yaptım bu şekilde...

Teşekkür ederim hayırlısı umarım olur benimde

Canım lh hormonumuz oldugu icin zaten t çizgisi hep silik çıkıyor diye biliyorum ben ama senin t çizgin koyu muydu hamileligini ögrendiginde

Canım lh hormonumuz oldugu icin zaten t çizgisi hep silik çıkıyor diye biliyorum ben ama senin t çizgin koyu muydu hamileligini ögrendiginde
Hamileliğin başarısız olduğu aylarda çift çizgilerin yavas yavas kayboldugunu görüyordum..Zaten her ay yapa yapa artık alışıyorsunuz...Ki kaybolmamasından şüphelendim neden bu çizgi hala gitmiyor hala mı yumurtluyorum? Günlerdir neden? diye sorgularken yerlesme kanamasını gordum..Devamı gelmeyınce son ovulasyonu da denemek ıstedım..Onda yıne cıft cızgı gorunce gebelık testını yaptım ertesı gunu...Yani ben bu sekılde öğrendim..( bayağı çift çizgiydi yani ovülasyondaki de) öyle kaybolmak üzere falanda değil..

Kızlar merhaba , bugun adetimden sonraki 10.gün ovulasyon testim bu şekilde çıktı. Yapmaya devam edecekmiyim yoksa yumurtladım mı acaba. Bu ay hayıt macunu kullanıyorum. Normalde bu şekilde 13.gün cıkardı. Bu ay acaba erkenmi yumurtluyorum

Eklentiler

• 3808C8E9-B65F-468E-8499-AEB518A33340.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 36
Arkadaşlar merhaba adetimin şuan 24.gunu ovulasyon yapıyorum. Daha iki gün önce doktora gittim 3 gündür sebepsiz adetime 10 gün varken kahve gül kurusu akıntı geliyo diye korktum ama muayene etti olabilir hormoneldir dedi gönderdi ve yumurta yok dedi şuan. Bende ovulasyon yapmaya devam ediyorum adetime tam 1 hafta var akıntı devam ediyo 5 gündür geliyo yani. Bı bakabilir misiniz yumurluyomuyum. Bu arada geçen hafta bugün koyuya yakın gördüm ama pik değildi yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20220120_194338.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…