Bugünde. Yaptın mı?Herkese merhaba ovülasyon testlerim böyle kırmızı çıkıyor ama tam kırmızı da değil fikri olan varmı lütfen yardımcı olur musunuz?
Yok işteyim akşam eve geçince yapıcam yumurtlama mı sizce yoksa değil miBugünde. Yaptın mı?
Dün yaptıgınız koyulaşmış ama bugğn bakın daha koyuysa değerlendirinYok işteyim akşam eve geçince yapıcam yumurtlama mı sizce yoksa değil mi
Yaptım böyle çıktı hayırlısı artıkDün yaptıgınız koyulaşmış ama bugğn bakın daha koyuysa değerlendirin
Gebelik testi yaptınız mı? Gebeliğimi ilk ovülasyon testinden anlamıstım...O silik çizgi bir türlü komple kaybolmuyorduHerkese merhaba ovülasyon testlerim böyle kırmızı çıkıyor ama tam kırmızı da değil fikri olan varmı lütfen yardımcı olur musunuz?
Hiç yapmadım hep hüsran olduğu için onu düşünmedim olur mu acaba öyle bir şeyGebelik testi yaptınız mı? Gebeliğimi ilk ovülasyon testinden anlamıstım...O silik çizgi bir türlü komple kaybolmuyordu
Yaa maşallah Allah bana ve İsteyen herkese de nasip etsin bu güzel duyguyu dua edin banada sizin meleğinizde sağlıkla gelsin inşallahPkoluyum..Bende çok ovülasyon vs.takip ettim..Ve daha nice mücadeleler..Sonra farkettim ki bu çizgi kaybolmuyor..Bir de hafif pembe bir lekelenme gördüm hatta adet oluyorum sandım...Elimdeki ovülasyonu önce yapmıştım ertesi günüde sabah ilk işim gebelik testi yapmaktı ve pozitifi gördüğüm gibi kana gittim..3 haftalık 750 falandı değeri...
Rabbim size de tez zamanda nasip etsin inşallah...Benim kuzuşum şuan 3 yaşındaYaa maşallah Allah bana ve İsteyen herkese de nasip etsin bu güzel duyguyu dua edin banada sizin meleğinizde sağlıkla gelsin inşallah
İnşallahRabbim size de tez zamanda nasip etsin inşallah...Benim kuzuşum şuan 3 yaşında
Ona kardeş istiyoruz inşallah Allah'ım nasip eder..Sizin de müjdeli haberinizi bekliyorum..Burayı unutmayın yazın mutlaka..
Bu sabah yaptım gebelik testi negatif malesefRabbim size de tez zamanda nasip etsin inşallah...Benim kuzuşum şuan 3 yaşında
Ona kardeş istiyoruz inşallah Allah'ım nasip eder..Sizin de müjdeli haberinizi bekliyorum..Burayı unutmayın yazın mutlaka..
Olsun en azından bakın yumurtluyorsunuz piklerde var ...Sadece zamanı var demek ki bu ay olmazsa diğer ay pes etmek yok..Bu sabah yaptım gebelik testi negatif malesef
Teşekkürler inşallah olur bakalım o günleri değerlendirdim şimdi değerlendirmeye devam edeyim mi yoksa ilişki az mı olsun acabaOlsun en azından bakın yumurtluyorsunuz piklerde var ...Sadece zamanı var demek ki bu ay olmazsa diğer ay pes etmek yok..
Ocak 16 öncesi ve sonrası değerlendirdiyseniz bekleyin pik öncesi ve pik sonrası özellikle önemli..Ne testler geldi geçti elimden benimde olucak inşallah..
Pikten sonra ki 15 den itibaren pik görüyorum 3-4 gün sık ılıskı bence...Zaten yumurta pikten sonra çatlıyor..Herkesın bunyeside bır degıl ısı sıkı tutmak lazım ..bazılarınınkı hemen çatlar bazılarının bıraz daha sonra... Biraz daha silikligi kaybolmaya yakın degerlendırın derim..Ve siz hemen kalkmayın ayağa...Benim arkadasımda ovülasyonla hamile kaldı..Sebepsiz infertilite demişlerdi..Bende çok yaptım bu şekilde...Teşekkürler inşallah olur bakalım o günleri değerlendirdim şimdi değerlendirmeye devam edeyim mi yoksa ilişki az mı olsun acaba
Teşekkür ederim hayırlısı umarım olur benimdePikten sonra ki 15 den itibaren pik görüyorum 3-4 gün sık ılıskı bence...Zaten yumurta pikten sonra çatlıyor..Herkesın bunyeside bır degıl ısı sıkı tutmak lazım ..bazılarınınkı hemen çatlar bazılarının bıraz daha sonra... Biraz daha silikligi kaybolmaya yakın degerlendırın derim..Ve siz hemen kalkmayın ayağa...Benim arkadasımda ovülasyonla hamile kaldı..Sebepsiz infertilite demişlerdi..Bende çok yaptım bu şekilde...
Canım lh hormonumuz oldugu icin zaten t çizgisi hep silik çıkıyor diye biliyorum ben ama senin t çizgin koyu muydu hamileligini ögrendigindePkoluyum..Bende çok ovülasyon vs.takip ettim..Ve daha nice mücadeleler..Sonra farkettim ki bu çizgi kaybolmuyor..Bir de hafif pembe bir lekelenme gördüm hatta adet oluyorum sandım...Elimdeki ovülasyonu önce yapmıştım ertesi günüde sabah ilk işim gebelik testi yapmaktı ve pozitifi gördüğüm gibi kana gittim..3 haftalık 750 falandı değeri...
Hamileliğin başarısız olduğu aylarda çift çizgilerin yavas yavas kayboldugunu görüyordum..Zaten her ay yapa yapa artık alışıyorsunuz...Ki kaybolmamasından şüphelendim neden bu çizgi hala gitmiyor hala mı yumurtluyorum? Günlerdir neden? diye sorgularken yerlesme kanamasını gordum..Devamı gelmeyınce son ovulasyonu da denemek ıstedım..Onda yıne cıft cızgı gorunce gebelık testını yaptım ertesı gunu...Yani ben bu sekılde öğrendim..( bayağı çift çizgiydi yani ovülasyondaki de) öyle kaybolmak üzere falanda değil..Canım lh hormonumuz oldugu icin zaten t çizgisi hep silik çıkıyor diye biliyorum ben ama senin t çizgin koyu muydu hamileligini ögrendiginde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?