- 18 Mart 2025
- 586
- 215
- 18
Evet doğal yolla oldu 9 ay denemeden sonra amin canım hepimiz inşallahDoğal yollamı olmuştu sizin Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet doğal yolla oldu 9 ay denemeden sonra amin canım hepimiz inşallahDoğal yollamı olmuştu sizin Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Keşke ya soğan suyuda içiyorum ama inşallah rabbim versin ya herkeseRica ederim hayırlı haberlerinizi bekliyorum![]()
Bana dua edermisiniz olsun benimdeEvet doğal yolla oldu 9 ay denemeden sonra amin canım hepimiz inşallah![]()
Hangi günler içiyorsunuz eğer Hamilelik varsa düşüğe yol açar önermiyorum soğan kürünü Adet düzensizliği için iyi ama başka türlü içilmemesinden yanayım.Bilmeden içip çok düşük yapan oldu.Keşke ya soğan suyuda içiyorum ama inşallah rabbim versin ya herkese![]()
Çatlamış evet bugünü değerlendirebilirsiniz ama illa hergün olması şart değil ben 2. Gebeligimi Ovulasyon testi ile takip ederek kalmıştım 5. Denemede ilişkilere hep dikkat ederek şuan 3. Ye gebeyim ovu testi yapmadım 15 ekimde spiralimi çıkardım 21 inde yumurtlama agrım ve akıntım oldu oradan anladım 19 ve 21 ilişki oldu daha sonrasında 22 23 24 ünde hiç ilişki olmadı ama şuan 5+2 gebeyim olacaksa tek ilişkiden de oluyor sitrese sokmayın kendinizi zorlamayın da inşallah tutar saglıkla olurDaha az önce yapabildim sabah yapamadım![]()
Bugün 12. Gün kaç kişiden duydum hep hamile kalmışlar bende bir umut diyeHangi günler içiyorsunuz eğer Hamilelik varsa düşüğe yol açar önermiyorum soğan kürünü Adet düzensizliği için iyi ama başka türlü içilmemesinden yanayım.Bilmeden içip çok düşük yapan oldu.
Ay ne kadar güzel rabbim bu dünyada en şanslısınız bana göre valla şu 3 gündür hergün deniyoruz artıkÇatlamış evet bugünü değerlendirebilirsiniz ama illa hergün olması şart değil ben 2. Gebeligimi Ovulasyon testi ile takip ederek kalmıştım 5. Denemede ilişkilere hep dikkat ederek şuan 3. Ye gebeyim ovu testi yapmadım 15 ekimde spiralimi çıkardım 21 inde yumurtlama agrım ve akıntım oldu oradan anladım 19 ve 21 ilişki oldu daha sonrasında 22 23 24 ünde hiç ilişki olmadı ama şuan 5+2 gebeyim olacaksa tek ilişkiden de oluyor sitrese sokmayın kendinizi zorlamayın da inşallah tutar saglıkla olur![]()
Şuan bile göğüs açım var olmadımı acabaÇatlamış evet bugünü değerlendirebilirsiniz ama illa hergün olması şart değil ben 2. Gebeligimi Ovulasyon testi ile takip ederek kalmıştım 5. Denemede ilişkilere hep dikkat ederek şuan 3. Ye gebeyim ovu testi yapmadım 15 ekimde spiralimi çıkardım 21 inde yumurtlama agrım ve akıntım oldu oradan anladım 19 ve 21 ilişki oldu daha sonrasında 22 23 24 ünde hiç ilişki olmadı ama şuan 5+2 gebeyim olacaksa tek ilişkiden de oluyor sitrese sokmayın kendinizi zorlamayın da inşallah tutar saglıkla olur![]()
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkeze nasip etsin inşallahAy ne kadar güzel rabbim bu dünyada en şanslısınız bana göre valla şu 3 gündür hergün deniyoruz artık![]()
Daha erken belli olmaz sitres yok dua edelim olacak inşallahŞuan bile göğüs açım var olmadımı acaba
Ya iyi ki varsınız evet bana stres çok engel ben birde ne görsem buralarda bende kesin var diyip stres yapıp kendime hastalım üretiyorumDaha erken belli olmaz sitres yok dua edelim olacak inşallah![]()
Tabii ki ederim inşallah sağlıkla güzel haberler alırsın sendeBana dua edermisiniz olsun benimde![]()
Teşekkürler sizdeYa iyi ki varsınız evet bana stres çok engel ben birde ne görsem buralarda bende kesin var diyip stres yapıp kendime hastalım üretiyorum![]()
Ya aynen bende öyleyim takıntı yapıyorum diyorum şuan göğüs acım iyice arttı gerginlikte var diyorum yine kesin regl olucam diyeTeşekkürler sizdeaynı yoldan geçtiğim için sizi iyi anlıyorum 5 ayda psikolojim bozulmuştu aşırı takıntılıyım hiç güzel birşey değil sabır cok önemli zamanı geldiğinde olacak ❤ sitres herşeyin başı iyiyiz iyi olucaz güzel haberler gelecek inanıyorum takipteyim
❤
![]()
İnşallahTabii ki ederim inşallah sağlıkla güzel haberler alırsın sende![]()
Kendimize hakim olmamız lazım Rabbim sabır dayanma gücü versin inşallahYa aynen bende öyleyim takıntı yapıyorum diyorum şuan göğüs acım iyice arttı gerginlikte var diyorum yine kesin regl olucam diye![]()
Benim hep oluyor 2 hafta önce başlıyorsa dün yumurtam çatladı zaten çok değişikKendimize hakim olmamız lazım Rabbim sabır dayanma gücü versin inşallah❤ benim gebelik belirtimdi gögüs hassasiyeti ağrısı hıc yaşamazdım regl öncesi herkeste farklı işte
Daha yeni bakalım bekleyip görelim ❤Benim hep oluyor 2 hafta önce başlıyorsa dün yumurtam çatladı zaten çok değişik