- Emoji Skoru
- 623
- Puanlar
- 18
Allah'tan ümit kesilir mi herzaman öyle olmalıyızAyy ne güzel benden bile daha ümitlisiniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'tan ümit kesilir mi herzaman öyle olmalıyızAyy ne güzel benden bile daha ümitlisiniz![]()
Kesinlikle bugün beyaz akıntım var ama İnşallah hamileyimdirAllah'tan ümit kesilir mi herzaman öyle olmalıyız❤
Amin aminKesinlikle bugün beyaz akıntım var ama İnşallah hamileyimdir![]()
Haber vericem oluncaAmin amin![]()
Heyecanla bekliyorumHaber vericem olunca![]()
Merhaba benim testimide yorumlar mısınız?Çatlamış bugün kesinlikle iliski olsun mümkünse yarın da
Kaset test pik görünüyor eğer esinde sperm sorunu yoksa mümkünse hem bugün hem siliklesince hemde ondan bir gün sonra 3 gun üst üste iliski iyi olurMerhaba benim testimide yorumlar mısınız?
Pazartesi salı ilişki oldu çarşamba boş perşembe cuma da olsa yeterli miKaset test pik görünüyor eğer esinde sperm sorunu yoksa mümkünse hem bugün hem siliklesince hemde ondan bir gün sonra 3 gun üst üste iliski iyi olur
Yeterli bugün siliklesti miPazartesi salı ilişki oldu çarşamba boş perşembe cuma da olsa yeterli mi
17.00 da yapıcam tekrar durumu bildiririm.Yeterli bugün siliklesti mi
Az önce yaptım geçen günlere göre silik çıktı, en sonda kiYeterli bugün siliklesti mi
Çatlamak üzeredir devam et canım yapmaya tamamen siliklesmesi lazımAz önce yaptım geçen günlere göre silik çıktı, en sonda ki