Ovülasyon çatlamış mı

Eşim korunuyordu prezervatifle geçerliymiş maalesef çünkü içlerinde bulunan maddeden kaynaklıymış birde yumurtalar sperm görmediği için zayıflıyormuş

Eşim korunuyordu prezervatifle geçerliymiş maalesef çünkü içlerinde bulunan maddeden kaynaklıymış birde yumurtalar sperm görmediği için zayıflıyormuş

Ben yandım o zaman bir de yaş neredeyse 34 o kadar vaktim yok inşallah gelip de beni bulmaz üzüldüm şimdi

Allah bin kere razı olsun gözüm ilk senin haberini arayacak forumda artık. Eczanelere bakayım bir burdan. Ovulasyon testi bile zorla bulmuştum belki bu vardır. Dualarimdasin
Sende dualarımdasın canım benim senden de Allah razı olsun özelden yazabilirsiniz bende yazarım eğer birşey olursa

Ben yandım o zaman bir de yaş neredeyse 34 o kadar vaktim yok inşallah gelip de beni bulmaz üzüldüm şimdi
Her şey allahtan doktorun yalancısıyım ovülasyon takibiyle denediniz mi belkide yumurta günlerinizi kaçırıyorsunuzdur ben gibi

Her şey allahtan doktorun yalancısıyım ovülasyon takibiyle denediniz mi belkide yumurta günlerinizi kaçırıyorsunuzdur ben gibi

Biz daha denemelere başlamadık, eşim SMA testi vermişti onun sonucunu bekliyoruz üç ayda ancak geliyor o da bir aksilik çıkmazsa Ağustos ayında başlayacağız inşallah denemelere, ben de direk ovulasyon testiyle başlamayı düşünüyorum hatta bu ay deneme olmayacak ama yine de aldım testle takip ediyorum yumurtlamamı çatlama süremi öğrenmek için
Hayırlısı artık inşallah çok beklemeyiz ikimiz de

yumurta spermı gordugunde ya dollenıyo ya erıyıp kayboluyo dıgerlerı seyretmıyo kı bu dollenmeyı :) onlar baska memlekette:) kım dedı kı sanaa bunu:) dr baska bısı demıs ve sen boyle anlamıs olabılır mısın?

Benimde eşim prezervatif ile korunmustu. Bende ilaç falan kullanmadım. Ne zamanki korunmayı bıraktı ilk ay da kimyasal da olsa gebelik geçirdim. Umudunuzu hiç kırmayın bence. Nicesi var imkansız denilip sağlıcakla kucağına yavrusunu alan. Bizlerede nasip olsun inşallah.

Sperm değil aslında kadınla alakalı bir durummuş yumurtalar tembelleşip geç döllenme, hamilelik olabilir dedi yada sizin dediğiniz gibi ben böyle anlamış olabilirim çünkü bir çok şey anlattı

Aminn inşallah rabbim aratmasın çok iyi yapmışsınız ama benim bildiğim her yumurtlama farklı olabiliyormuş aynı tarihte olmayabilir yani denemelere başladığınız zaman tekrar ovülasyonla takip edin bence

Ayy amin inşallah ya umarım çok beklemeden sağlıkla kavuşuruz

Evet öyle diyorlar ama bazılarının pek değişmiyor çatlama süresi aşağı yukarı aynı oluyor ben de kendimi bir göreyim bakalım ay ay değişecek mi yoksa hemen hemen aynı mı olacak dedim, geçen ayda yapmıştım çok çabuk çatladı mesela bu ayda öyle olursa deneme yapacağımız ay elimizi çabuk tutmamız gerekecek.

Benim bu ay hemen çatladı dediğiniz gibi elimizi çabuk tutmamız gerekiyor rabbim aratmasın umarım sağlıklı hayırlı evlat nasip eder

Kızlar ayrı konu açmak istemedim. Özel olmazsa bir soru sormak istiyorum. Yumurtlamadan sonra akintiniz oluyor mu? Oluyorsa nasıl bir akıntı ?

Kızlar ayrı konu açmak istemedim. Özel olmazsa bir soru sormak istiyorum. Yumurtlamadan sonra akintiniz oluyor mu? Oluyorsa nasıl bir akıntı ?

Benim geçen ayki takibime göre sonrasında akıntı olmuyor. Pikten tam iki gün önce sümüksü ya da yumurta akı denilebilecek tarzda bir akıntı geliyor tam iki gün sonra pik görüyorum. Önceki aylarda test yapmamıştım ama yine aynıydı o akıntı geldikten üç gün sonra kasık ağrım başlıyordu.
Ben test yapmasam da yumurtlama döngüsünü fark ediyordum hep sadece testle hangi aşamada ne olduğunu öğrendim ama bu herkeste değişiyor sanırım.
Benim sıralama şöyle: sümüksü akıntı + iki gün sonra pik+ on iki saat içinde kasık ağrısı ve testin silinmesi yani çatlama
Ondan sonra derin bir sessizlik ne akıntı ne de başka bir şey

Ya pikim 3'ü idi. O sümüksü akıntı hala geliyor. Acaba enfeksiyonu falan mı var ki. Kokusuz sarı da değil beyaz da ortası. İğrenç bir muhabbet oldu özür diliyorum aklıma takılinca

Ya pikim 3'ü idi. O sümüksü akıntı hala geliyor. Acaba enfeksiyonu falan mı var ki. Kokusuz sarı da değil beyaz da ortası. İğrenç bir muhabbet oldu özür diliyorum aklıma takılinca

Test silindi mi peki çatladı mı yumurta kesin bazen pik dönemi çok uzun sürebiliyor canım.
Ya da değerlendirme olduysa eğer pik dönemi belki bebiş tutmuş döllenmeye çalışıyor olabilir. Kuzenim hamile olduğu ay normalde olmamasına rağmen yumurtlamadan sonra hep akıntı yaşadığını söylemişti hatta öyle şüphelenmiş acaba hamile mi kaldım diye
Enfeksiyon olsaydı kokusu olurdu ve ağrı kaşıntı falan da yapabiliyor enfeksiyon varsa

Yok ne ağrı var ne kaşıntı. Şöyle oldu sonrasında tekrar test yaptım siliklesmeye başlamıştı ama sıvı alımına falan dikkat etmedim. Pik olduğu gün değil ertesi günü değerlendirdik ama pike kadar her günü degerlendirmistik. Tuttu tutmadı bilemiyorum ama nasip ne diyeyim

Benim oldu bu ay özellikle. bugün çatlağı için beyaz bir akıntım oldu

Pikten öncesini de değerlendirdiysen çok yüksek ihtimal bence tutmuş olabilir hem öncesini hem sonrasını değerlendirince ihtimal daha çok artıyor. Aylardır okuyup araştırıp duruyorum ben de çok fazla tecrübe de dinledim etrafımdan, pik öncesi ve sonrası önemli olan zaten sen de onları yakalamışsın inşallah gebelik belirtisidir akıntın kuzenim gibi güzel haberler alalım senden

Aa benim şuan beyaz akıntım oluyor arada şeffaf acaba tuttu mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…