Ovülasyon çatlamış mı

Aa benim şuan beyaz akıntım oluyor arada şeffaf acaba tuttu mu ki
Ay hadi inşallah
Takip et sen de akıntını kuzenim de hiç kesilmedi o akıntı ovulasyon dönemi başlamış ve baya uzun süre devam etmişti

Ay hadi inşallah
Takip et sen de akıntını kuzenim de hiç kesilmedi o akıntı ovulasyon dönemi başlamış ve baya uzun süre devam etmişti
Dün çatladı yumurtam 3 gün değerlendirdik ay hadi inşallah ya ağzın bal yesin bal

Dün çatladı yumurtam 3 gün değerlendirdik ay hadi inşallah ya ağzın bal yesin bal

Şahane bekliyoruz güzel haberleri haydi önden O Ozturk886 ile ikiniz yerinizi kapın ben de sizin arkanızdan geleceğim inşallah

Aaay kızlar gelir mi haberler peşpeşe dersinizz

Ay kızlar hiç zaman geçmiyor gibi

Arkadaşlar merhaba bir konuda yardımınıza ihtiyacım var ben en son 25 haziranda adet oldum ovülasyon testinde 4 temmuzda pik gördüm. Bugün 8 temmuzda kanamam oldu adet olalı daha 14 gün oldu, yumurtlama göreli de 5 gün oldu. Doktoruma yazdım adet dedi ama Normalde hiç erken adet olmam kafam çok karıştı karnımda ağrı var ve kanamam da devam ediyor fikri olan var mı acaba

Pcos var mı? Benim en son reglim 18 Haziran. Yumurtlama pik 3 temmuz idi. Bende gelen giden yok daha.

Pcos var mı? Benim en son reglim 18 Haziran. Yumurtlama pik 3 temmuz idi. Bende gelen giden yok daha.

Evet var yani pcos denmedi ama pcosa yakınmışım. Sizinki çok normal ilerliyor gibi o zaman maşallah diyeyim yumurtlama 16. Günde olmuş reglnin de gelmemesi güzel tabi umarım hayırlı mutlu haberi alırsınız
Benim 10. Gün pik oldu testte ondan 5 gün sonra da kanamam oldu hiç anlamadım neyin nesi. Doktoruma yazdım adet dedi ama kafam karışık yine de çünkü ona kontrole gitmiştim ben 10. Gün bir yumurtlama görmemişti ultrasonda eve geldikten sonra rutin ovülasyon testini yapınca pik gördüm ama o zaman yumurtladıysam şimdi adet görmem de çok saçma

Yani çok bir bilgim yok ama banada garip geldi erkenden regl olmanız. Daha önce böyle bir şey yaşadınız mı ki? Kanama bildiğiniz regl kanaması gibi miydi?

Yani çok bir bilgim yok ama banada garip geldi erkenden regl olmanız. Daha önce böyle bir şey yaşadınız mı ki? Kanama bildiğiniz regl kanaması gibi miydi?

Daha açık renk genel olarak bir kez daha kana benzer kırmızı oldu sadece ben de tam anlayamadım valla yani

Daha açık renk genel olarak bir kez daha kana benzer kırmızı oldu sadece ben de tam anlayamadım valla yani
Yani yerlrsme kanaması çok az ve kırmızı olmuyor diye biliyorum. O vakit regldir. Belki mevsimsel yada stres kaynaklı olabilir diye düşünüyorum

Merhaba kızlar bende 6 temmuzda pik gördüm testten sonra tekrar tuvalete çıktığımda yaklaşık bi peçete dolusu sümüksü akıntı gördüm çok fazlaydı çok şaşırdım benim yumurtlama günü başlıyo akıntım ara ara devam ediyo bu ay pik günü akıntım oldu sadece o günü değerlendirdik sonra akıntım kesildi kupkuruydu resmen kontrol ettim sürekli 7 temmuzda da çatlamayı gördüm silikti testte ikinci çizgi yumurtlama ve çatlama günü ağrım olur normalde bu ay çatlamadan bir gün sonra ağrım başladı yani bugün çok ağır ama ara ara bi ağrım oluyo akıntıda çok az benim gibi yumurtlama günü yoğun sümüksü akıntı gören var mı acaba bat 22 temmuz

Benimde bat 16 temmuz. Şuan çok kotu akıntım var. Üç temmuz pik idi. Adet sancısı var. Umarım adet değildir.. sizin dediğiniz gibi sümüksü akıntı ama baya oldu bugün. Yumurtlamadan sonra hiç bitmedi akıntı ama bugün daha aşırı

Geçen ay benimde yumurtlamadan sonra çok ağrım oldu ilk ovulasyon testi denememdi her belirtiyi yaşadım ama adet oldum yumurtlama günü değerlendirince hamileyim sandım hemen bu ay geçen ayki gibi ağrım yok akıntım da yok ama hamilelik belirtilerinde su gibi akıntı oluyo diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…