- 31 Ağustos 2018
- 1.162
- 1.582
- 53
valla alışmaya calısıyorum cnm annemin yoklugunacanm sen nasilsn. bebisin nasil . daha iyisindir umarim
 cok zor ama bebiş gecen salı gttgmzde iyiydi teyzesi perşembe kendi dr mize kontrol var 2li test yapılcak sımdide onun stresi var ama şimdilik agrı kanama yok cok sukur sorun yoktur ıns
 cok zor ama bebiş gecen salı gttgmzde iyiydi teyzesi perşembe kendi dr mize kontrol var 2li test yapılcak sımdide onun stresi var ama şimdilik agrı kanama yok cok sukur sorun yoktur ıns bebegim bnm sabrım olcak galiba ıns rabbim ona saglık verr bana destek olur sen ne durumdasın bat bkliosun dımı
bebegim bnm sabrım olcak galiba ıns rabbim ona saglık verr bana destek olur sen ne durumdasın bat bkliosun dımı 

bende öyle inşâAllah hep birlikte hcg 'deki çift çizgileri de görüp sağlıklı bebelere kavuşuruz
 bende öyle inşâAllah hep birlikte hcg 'deki çift çizgileri de görüp sağlıklı bebelere kavuşuruz  bu arada sana tekrar sabırlar diliyorum Allah'tan
 bu arada sana tekrar sabırlar diliyorum Allah'tan

bekle bazen yumurtlamadan snra gecmiyor agri. Benim de yanma ve batma var insallah gonlumUzce olsun
 bekle bazen yumurtlamadan snra gecmiyor agri. Benim de yanma ve batma var insallah gonlumUzce olsun 

adet döngüm uzun olmasına rağmen bugünlerde olmasına sevindim valla
 adet döngüm uzun olmasına rağmen bugünlerde olmasına sevindim valla 

normalde bat 9u  yumurtlamaya gore 11i  bakalim tekrar yumurrtlama cikacak mi reglye kdr yapsammi
  normalde bat 9u  yumurtlamaya gore 11i  bakalim tekrar yumurrtlama cikacak mi reglye kdr yapsammi