Ovulasyon döneminde göğüs ucu ağrısı

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.512
440
73
Kızlar selam. Göğüs ucunda ovulasyon testi ile takip ettiğim zaman pik ile çatlayacagi gece aralığında inanılmaz derecede göğüs ucu ağrısı oldu 2 gün falan sürdü. Tabi akıntı da buna eşlik ediyordu. Aslnda ovulasyon testim kontrol çizgisi kadar koyu değildi ama siliklesti birden bende anlamadım. Neyse iki gün süren göğüs ucu hassasiyeti sona erdi bugün hiç ama hiç sızlama yok. Dolayısıyla ben de üzüldüm progesteron hormonu gebelik oluşunca yükselişte kalmaya devam ediyor ama gebelik oluşmayınca düşüyor diyorlar. Akıntım ve göğüs ucu ağrım geçtiği için umudumu yitirdim galiba doğru bır yaklaşım mi uzun zamandır istiyorum ama olmuyor maalesef

Benim de öyle pik olduğu gece göğüs ucu hassasiyetim başlamıştı. Belki de o gece çatladı bilmiyorum çünkü sabah silik çıkmıştı testim. Ama benim geçmedi. Giderek şiddetlendi hassasiyet. Hamile olduğumu öğrendim sonra.

İşte benimki geçti yani hatta aksine sönüklesti benmde moralm bozuldu bu sefer hani olsaydı öyle kalırdı diye düşündüm. Hayırlısı olsun artk yapacak bişey yok

Regl olacağım güne kadar devam ediyordu o gün sabah uyandığımda gitmiş oluyordu. Hamile kaldığım ay artarak devam etti.
Hii anladm canim sen iki durumda da yumurtlamadan sonra devam etmiş ağrın. İşte bende bilmiyorum hormonal dalgalanmalar da oluyo tabi. Hayırlısı olsun inşallah

Hii anladm canim sen iki durumda da yumurtlamadan sonra devam etmiş ağrın. İşte bende bilmiyorum hormonal dalgalanmalar da oluyo tabi. Hayırlısı olsun inşallah
Evet canım herkesin farklı olabiliyor. Belirtiden hiç anlaşılmıyor o yüzden. En doğrusu regl gecikmesiyle yapılan testle sonuç almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…