• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon günü bakılan yumurta sayısı

merakettiklerim123

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2024
367
112
23
Merhaba

Takvimde yumurtlamam bugün gösteriyor. Bugün doktor randevum vardı bir iş için, gitmiş iken yumurta sayımı öğrenmek istedim. Doktor bey hiç yumurta görünmedi sol tarafta; sağda bir adet yumurtan çatlamış dedi.

Ben de bir adet mi yumurtam görünüyor dedim halbuki önceki ay 5 adetti. Mümkün mü bu? Adetin 2. Günü bakılması gerekiyor antral yumurtalara ve diğerlerine değil mi?

Net bir açıklama da yapmadı. Moralim bozuldu.

Merhaba

Takvimde yumurtlamam bugün gösteriyor. Bugün doktor randevum vardı bir iş için, gitmiş iken yumurta sayımı öğrenmek istedim. Doktor bey hiç yumurta görünmedi sol tarafta; sağda bir adet yumurtan çatlamış dedi.

Ben de bir adet mi yumurtam görünüyor dedim halbuki önceki ay 5 adetti. Mümkün mü bu? Adetin 2. Günü bakılması gerekiyor antral yumurtalara ve diğerlerine değil mi?

Merhaba benim bildiğim her ay adet döneminde değişiyor diye biliyorum ama normal günde böyle birşey var mı bilmiyorum açıkcası sadece bende mesela amh düşüklüğü var bu gibi durumlarda zaman geçtikçe yumurta sayısı azalıyor dedi doktor bana

Merhaba

Her ay değişir. Yumurtlamaya yakın sayısı da azalabilir. Niye moraliniz bozuldu? Bir tane catlamis yumurtanız varmis değerlendirin mutlaka 2-3 gün

Back
X