Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kesinlikle canım gece 2 de yap düzenliii çıkacak mutlakaa
Canim 10. Gunden beri yapiyorum 18. Gunum ve hala silik cizgi bilmiyorum daha yumurtlama olurmu ama denicem[/QUOTE]

silik çizgi var mı, kız bende oda çıkmadı :))))))) bitek adetimin 24.günü çok silik çıktı

Canim 10. Gunden beri yapiyorum 18. Gunum ve hala silik cizgi bilmiyorum daha yumurtlama olurmu ama denicem

silik çizgi var mı, kız bende oda çıkmadı :))))))) bitek adetimin 24.günü çok silik çıktı[/QUOTE]
10. Gunden beri hep silik cizgi hatta ilk gunler daha koyuydu simdi belli belirsiz anlmadim gitti

Eneaciz Eneaciz benimde 2 negatif 1 transfere dahi gidemeyen tüp bebek denemem var... en son negatifimi nisan ayında aldım bende 2 tane 1. Kalite embriyo transferim olmuştu cok umutluyduk ama nasip değilmiş... inşallah daha fazla bekletmeden kendiliğinden gelir bebişlerimiz.. çok zor süreçler Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah... bende oruç tutuyorum hiç aklıma gelmemişti dediğin bu durum... senin gibi devam edeyim testlerime 12de sıvı alımını kesip gece 2de yapayım testi :21:

Eneaciz Eneaciz benimde 2 negatif 1 transfere dahi gidemeyen tüp bebek denemem var... en son negatifimi nisan ayında aldım bende 2 tane 1. Kalite embriyo transferim olmuştu cok umutluyduk ama nasip değilmiş... inşallah daha fazla bekletmeden kendiliğinden gelir bebişlerimiz.. çok zor süreçler Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah... bende oruç tutuyorum hiç aklıma gelmemişti dediğin bu durum... senin gibi devam edeyim testlerime 12de sıvı alımını kesip gece 2de yapayım testi :21:

Yaaa canımmmmm benimmmmmmm Rabbim en hayırlı günde sevindirsin bizleri inşaAllah.. Evet evet sahurda yap kuzummmm. Hatta şimdide çıkmazsan bir daha senle uğraşmıcam dedim ve çıktıııı gebe kalmış gibi sevindimmm yaaa :)))

silik çizgi var mı, kız bende oda çıkmadı :))))))) bitek adetimin 24.günü çok silik çıktı
10. Gunden beri hep silik cizgi hatta ilk gunler daha koyuydu simdi belli belirsiz anlmadim gitti[/QUOTE]

Geç yumurtlayacaksın heralde kuzummm

10. Gunden beri hep silik cizgi hatta ilk gunler daha koyuydu simdi belli belirsiz anlmadim gitti

Geç yumurtlayacaksın heralde kuzummm[/QUOTE]
Insallah öyle olur canim hicmi yumurtlamicam acaba diye dusunmeye basladim cunku ilk gunler baya koyuydu

Geç yumurtlayacaksın heralde kuzummm
Insallah öyle olur canim hicmi yumurtlamicam acaba diye dusunmeye basladim cunku ilk gunler baya koyuydu[/QUOTE]

Control çizgisine yakınmıydıı e belki yumurtlamışsındır o zaman canımmm, o günleri değerlendirmiş miydinnn

Insallah öyle olur canim hicmi yumurtlamicam acaba diye dusunmeye basladim cunku ilk gunler baya koyuydu

Control çizgisine yakınmıydıı e belki yumurtlamışsındır o zaman canımmm, o günleri değerlendirmiş miydinnn[/QUOTE]
Baya yakindi ama kontrol cizgisi kadar koyu degildi inan hatirlamiyorum o gunu

Control çizgisine yakınmıydıı e belki yumurtlamışsındır o zaman canımmm, o günleri değerlendirmiş miydinnn
Baya yakindi ama kontrol cizgisi kadar koyu degildi inan hatirlamiyorum o gunu[/QUOTE]

Yumurtlamışsın o zaman tatlımmm. Yinede devam et sen

Kızlar merhaba
Bunlar benim ovulasyon testlerim, hamilelik için çok daha koyu olması gerekiyor biliyorum ama sizce artış gösterir mi? Bata 4 gün var

Eklentiler

• 1284FA7F-8D17-45B4-96A1-60C28DA6F3BB.webp
    1284FA7F-8D17-45B4-96A1-60C28DA6F3BB.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 145
Kızlar merhaba
Bunlar benim ovulasyon testlerim, hamilelik için çok daha koyu olması gerekiyor biliyorum ama sizce artış gösterir mi? Bata 4 gün var
Canım 4 gün kalmış adetine hiç belli olmaz bu işler yapmaya devam et bence... vücudumuzu anlamak zor... insallah hepimiz müjdeli haberlerimizi paylaşırız:dua:

Canım 4 gün kalmış adetine hiç belli olmaz bu işler yapmaya devam et bence... vücudumuzu anlamak zor... insallah hepimiz müjdeli haberlerimizi paylaşırız:dua:

İnşAllah canım inşAllah. Aslında belirtilerim var ama ümitlenmekte istemiyorum. Sonra çok üzülüyorum çünkü. Bi de ovulasyon testinde bat günü koyu görüpte adet olanları da duyduğum için sadece bekliyorum

Merhaba bu ay ilk kez ovülasyon testi kullandım çift çizgiyi görmeden bir gün önce ve çift çizgiyi gördüğüm günden itibaren 3 gün üst üste birliktelik oldu bata 2 var bugün itibariyle idrar testim pozitif kanda 42 çıktı hamileyimmm Rabbim isteyen herkeze versin inşallah bu sayfa sayesinde öğrendim ovülasyonu ilk denemedede oldu Allah hepinize nasip etsin inşallah

Merhaba bu ay ilk kez ovülasyon testi kullandım çift çizgiyi görmeden bir gün önce ve çift çizgiyi gördüğüm günden itibaren 3 gün üst üste birliktelik oldu bata 2 var bugün itibariyle idrar testim pozitif kanda 42 çıktı hamileyimmm Rabbim isteyen herkeze versin inşallah bu sayfa sayesinde öğrendim ovülasyonu ilk denemedede oldu Allah hepinize nasip etsin inşallah

MaşaAllah rabbim tamamına erdirsin inşaAllah çok sevindim canım :)

Kızlar ya ovulasyontestim gece pozitif çıktı ya. Bayağı bir ağrım da oldu akıntım da aynı şekilde ama bugün ağrım yok akıntıda azaldı. Dünü elektrik yok diye değerlendiremedik :( iki gün öncesini değerlendirmiştim. Yani 30 mayıs değerlendi pozitif çıkan 1 haziran değerlenmedi. Sperm kalmıştır değilmi 1 hazirana :( bugünleri değerlendirsem Sizce şansım var mı

Kızlar ya ovulasyontestim gece pozitif çıktı ya. Bayağı bir ağrım da oldu akıntım da aynı şekilde ama bugün ağrım yok akıntıda azaldı. Dünü elektrik yok diye değerlendiremedik :KK43: iki gün öncesini değerlendirmiştim. Yani 30 mayıs değerlendi pozitif çıkan 1 haziran değerlenmedi. Sperm kalmıştır değilmi 1 hazirana :KK43: bugünleri değerlendirsem Sizce şansım var mı

bugünü de mutlaka degerlendirin
gerçi en önemli zaman geçmiş ama bugün bir an önce degerlendirin yumurta için 24 saatin var

bugünü de mutlaka degerlendirin
gerçi en önemli zaman geçmiş ama bugün bir an önce degerlendirin yumurta için 24 saatin var

Bıktım vallahi şu elektrikten yaaaa tam günü hainlik yaptı bana :sinirli:

30 mayıstaki işe yarar umarım dün içinn :KK34:

Back
X