Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar hanimlar
Tecrubeli arkadaslar icin bir sorum var ekte test resimlerimi gonderiyorum birkac aydir test yaparak tam gunlerimi hesaplamaya calisiyorum genelde 28 gunde adet olup 13. Gun gibi cift cizgi oluyor 2 gun icinde siliklesiyordu ancak bu ay 30 gunde adet oldum bugun 15 gun olucak ben 9. Gunden itibaren test yaptim ama tam olarak cift cizgi goremedim resminde oldugu gibi silik cizgiler cardi ama ben dikkatte almadim simdide acaba yumurtlama oldu benmi faketmedim diyorum yoksa daha yumurtlama olmadimi bunu anlayabilen varmi 30 gunde adet olunca yumurtlama gunude kayarmi?hic belirtide hissetmiyorum kafam cok karisti simdiden tesekkurler

Eklentiler

• 20171025_183323-1.webp
    20171025_183323-1.webp
    18 KB · Görüntüleme: 188
Merhabalar hanimlar
Tecrubeli arkadaslar icin bir sorum var ekte test resimlerimi gonderiyorum birkac aydir test yaparak tam gunlerimi hesaplamaya calisiyorum genelde 28 gunde adet olup 13. Gun gibi cift cizgi oluyor 2 gun icinde siliklesiyordu ancak bu ay 30 gunde adet oldum bugun 15 gun olucak ben 9. Gunden itibaren test yaptim ama tam olarak cift cizgi goremedim resminde oldugu gibi silik cizgiler cardi ama ben dikkatte almadim simdide acaba yumurtlama oldu benmi faketmedim diyorum yoksa daha yumurtlama olmadimi bunu anlayabilen varmi 30 gunde adet olunca yumurtlama gunude kayarmi?hic belirtide hissetmiyorum kafam cok karisti simdiden tesekkurler

Buarada yumurtlamadan 2 gun once iliskiyi birakmayi dusunuyordum kiz bebek ihtimali icin ama baya planlar bozuldu.tabiki takdir ALlahdan ama boyle olasiliklari okuyuncada denemek istiyir insan.

Kızlar yorumlarmısınız ovülasyon oldu bitti heralde teste göre

Eklentiler

• 47DD0AD7-0E3C-4E81-A96A-13AF5CA869FE.webp
    47DD0AD7-0E3C-4E81-A96A-13AF5CA869FE.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 191
Merhabalar hanimlar

Canım hangi marka ov. testini kullanıyorsun? Bazı testler doğru yanıtı göstermeyebiliyormuş çünkü

Peki adet döngüsü her ay bir kaç gün öne gelip diğer ayda bir kaç gün gecikiyorsa neye göre hesaplayacak?
21 günden az 35 günden fazlası adet düzensizliğine giriyor bunu biliyoruz artık benim düzenli adetlerim ama asla günü güne tutmuyor.İlk defa ekim kasım ayı tuttu 16 sın da oldum.Nasıl hesaplıcam arkadaşlar?:işsiz:

Peki adet döngüsü her ay bir kaç gün öne gelip diğer ayda bir kaç gün gecikiyorsa neye göre hesaplayacak?
21 günden az 35 günden fazlası adet düzensizliğine giriyor bunu biliyoruz artık benim düzenli adetlerim ama asla günü güne tutmuyor.İlk defa ekim kasım ayı tuttu 16 sın da oldum.Nasıl hesaplıcam arkadaşlar?:işsiz:
Ovülasyon çubuklarından kontrol edebilirsiniz yada ultrason la yumurta takibi

Merhaba ben de aranıza katıldım

3 yıl hapla korundum bırakalı 3 ay oldu .bir ay korunmadik adetimin 2.gunu.bu ay için ovulasyon günümü ogrenmeliyim..

Sizce hapin etkisi devam eder mi?

Merhaba ben de aranıza katıldım

3 yıl hapla korundum bırakalı 3 ay oldu .bir ay korunmadik adetimin 2.gunu.bu ay için ovulasyon günümü ogrenmeliyim..

Sizce hapin etkisi devam eder mi?
Hapın etkisi gecmistit bence. Ovüslasyon gununuzu takip edin tabi ama önce 3. Gün 21. Gün testlerinizi yaptırın ultrason muayenesi yaptırın. Herhangi bi problem varsa önlem alınır.

Hapın etkisi gecmistit bence. Ovüslasyon gununuzu takip edin tabi ama önce 3. Gün 21. Gün testlerinizi yaptırın ultrason muayenesi yaptırın. Herhangi bi problem varsa önlem alınır.
Çok teşekkür ederim 3 ay önce doktora gittim bir sıkıntı yok demişti ama 3.gun 21.gun testi nedir bilmiyorum araştırayım bı.adetim bitsin ovulasyon gününü de belirlemeye baslicam

Çok teşekkür ederim 3 ay önce doktora gittim bir sıkıntı yok demişti ama 3.gun 21.gun testi nedir bilmiyorum araştırayım bı.adetim bitsin ovulasyon gününü de belirlemeye baslicam
3. Gün hormon testleri, 21. Günde yumurta oluşumunu gösteren progesteron yapılıyor. Erken yumurtlama geç yumurtlama da olabiliyor. Sanırım en iyisi 2 günde bir beraber olmak.

bugün heryere koydum bu fotoyu :)
yorum yapabilecek olan varmı hanımlar

Eklentiler

• 71CE4474-6638-4C34-9DF1-DED7CF8ADB2B.webp
    71CE4474-6638-4C34-9DF1-DED7CF8ADB2B.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 136
bugün heryere koydum bu fotoyu :)
yorum yapabilecek olan varmı hanımlar
Lh testi galiba dimi? Yumurtlama gününe gelmek üzeresin bu günleri iyi değerlendirin diyebilirim. Ya da adete az kaldıysa hamile de olabilirsin :) hamilelikte de böyle çıkarmışya

Lh testi galiba dimi? Yumurtlama gününe gelmek üzeresin bu günleri iyi değerlendirin diyebilirim. Ya da adete az kaldıysa hamile de olabilirsin :) hamilelikte de böyle çıkarmışya

evet canım lh yüksek çıkıyor gebelikte ama ben düşük sonrası adet olmadım :( ama yumurta var anlamadım

evet canım lh yüksek çıkıyor gebelikte ama ben düşük sonrası adet olmadım :KK43: ama yumurta var anlamadım
Geçmiş olsun canım bi daha yaşamazsın inşallah. Ne zaman oldu düşüğün? daha hormonların eskiye dönmemiş de olabilir o yüzden de yüksek çıkar.

Geçmiş olsun canım bi daha yaşamazsın inşallah. Ne zaman oldu düşüğün? daha hormonların eskiye dönmemiş de olabilir o yüzden de yüksek çıkar.

canım 21 eylül de düşük yaptım
hcg yok şuan ama rahmin kendini toplaması zaman alıyormuş
ovu testlerime göre az bir zaman sonra çatlama olucak bakalım hayırlısı korunmuyoruz şuan

canım 21 eylül de düşük yaptım
hcg yok şuan ama rahmin kendini toplaması zaman alıyormuş
ovu testlerime göre az bir zaman sonra çatlama olucak bakalım hayırlısı korunmuyoruz
Evet koyulaşıyo t çizgisi. İnşallah gelir bebeğin sağlıcakla

Back
X