Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yapmadan iki saat önce sıvı almamaya çalış 12 15 arası yap testini 36. Gün yumurtlamamış biri olarak biraz daha bekle geç yumurtlaya bilirsinherkese gunaydin
bugun adetin 17.gunu hala ovulasyon testinde birsey yok acaba cok mu gec olacak anlamadim yanlis mi yapiyorum acaba fikri olan var mi
Sabah yapiyorum ben ama bakalim daha birsey yok acaba ogle yapsam farkli cikarmi ki ayni saatte yapmaya calisiyorumCanım yapmadan iki saat önce sıvı almamaya çalış 12 15 arası yap testini 36. Gün yumurtlamamış biri olarak biraz daha bekle geç yumurtlaya bilirsin
Sen çalışmalara devam et canm bi arkadaş demişti bana çatlamamış yumurta olabiliyormuş o yüzden koyuluyormuşMerhaba kizlar benimde bat 13 aralik.
Ovulasyon testimde 3 gun once cift koyu cizgiyi yakaladim. Ertesi gun siliklesmisti. Dun yeniden koyulasmaya baslamis ama cift cizgiye nerdeyse yakindi. Kafam cok karisti boyle bise yasayn varmi aranizda
Amin inşallah Cnm devam et sen güzel haberlerin olsunAy insallah canim ya 4. Senemizdeyiz olsun artik bebisimiz.koyu ciktigi gun 3 gun degerlendirdik dun ara vermistik.bugun devam edelim o zaman. Rabbim senin yavrunu saglikla kucagina almani nasip etsin insallah darisi bizlerin basina.
Testlerde LH hormonunu gösteren hassasız derecesi varmış 10 , 20 , 30 bizde ilk aldığımızda bilmiyorduk araştırınca öğrendik . İlk 10 luk kullanmışım tabi çizgiler hep silik çıktı , sonra 30 luk aldık ve istediğimiz koyu çizgiyi gördük bu ay .yeşiller 10 luk. Maviler 30 luk olan .Merhabalar hanimlar
Tecrubeli arkadaslar icin bir sorum var ekte test resimlerimi gonderiyorum birkac aydir test yaparak tam gunlerimi hesaplamaya calisiyorum genelde 28 gunde adet olup 13. Gun gibi cift cizgi oluyor 2 gun icinde siliklesiyordu ancak bu ay 30 gunde adet oldum bugun 15 gun olucak ben 9. Gunden itibaren test yaptim ama tam olarak cift cizgi goremedim resminde oldugu gibi silik cizgiler cardi ama ben dikkatte almadim simdide acaba yumurtlama oldu benmi faketmedim diyorum yoksa daha yumurtlama olmadimi bunu anlayabilen varmi 30 gunde adet olunca yumurtlama gunude kayarmi?hic belirtide hissetmiyorum kafam cok karisti simdiden tesekkurler
Koyu cıktıktan 24 saat ıcınde yumurtlama oluyo dıye bılıyorum ben cnm ogunu degerlendırmısındır umarım yumurtladıktan sonra kıgun sılık cıkması normalmerhabalar.bu ay 28.günde adet oldum ovulasyon testi yaptım 8.günü ovulasyon bayağı belirgin çıktı.9.gün 10.gün hep silik hatta görünmiycek derecede çıktı. bu durumda 8.gün mü yumurtlama oldu şimdi? bi denk getiremiyorum deli olucam.
Ben lh testı yapmadım 18.gune kadar ıkı gundur de sılık cıkıyo buay daha akıntımda olmadı ıns yumurtlamısımdırvalla benDe bu ay denedim onuncu gunden.yirminci.gune kadar yaptim ama cikmadi hic daha napim anlamadim
Onuncu gunden onbese kadar silikte olsa vardi cizgi sonradan.kayboldu adetim kisada degilki daha erken olsun anlamadim vallaBen lh testı yapmadım 18.gune kadar ıkı gundur de sılık cıkıyo buay daha akıntımda olmadı ıns yumurtlamısımdır
Valla cnm bazı aylar oluyor oyle benımde testım bıtmıstı buay 18. 19. Gun yaptım negatıf cıktı karın alt kosmında hassasıyet vat adete 8 9gun var gec yumurtluyorum genelde ama ıste bıkacgun daha yapcamOnuncu gunden onbese kadar silikte olsa vardi cizgi sonradan.kayboldu adetim kisada degilki daha erken olsun anlamadim valla
Oyle mmaalesef cnm benımde ıkıncı denemem buay bata 8 9 gun var bakalım ne olcakçok zor yaa umudumu yitiriyorm artık. kimisi de hiç istemeden hamile kalıyor daha ilk denemede olanlar oluyor felan biz bukadar uğraşıyoruz olmuyor. çok yorucu