Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanimlar, 3 aydr klomen kullanarak yumurta takbi yaptryrm adetin 14.gunu yumurtam gelsti ve igne oldum 3,de de. Fakat simdi 4.klomenin 21.gunundeyim ama yumurtam henu 17 mm doktor pazartesi tekrar bakip progestrn testi yapicak. Benim anlamadgm yumurtam catlasa bile her zmaan oldgndan yakklasik 8-10 gun gec catliycak. O zaman dollenme olur mu sizce ve normal adet dongum 30 gun adetim gelirse gec yumurtlamadan dolayi gec mi gelir.teskkurler
Evet geç yumurtlama olursa adet de gecikir muhtemelen ama iğneden sonra 8 10 günde çatlaması tuhaf iğneye rağmen neden böyle acaba

Evet geç yumurtlama olursa adet de gecikir muhtemelen ama iğneden sonra 8 10 günde çatlaması tuhaf iğneye rağmen neden böyle acaba
Yok canim igneyi gectigimiz 3 ay vurundum.simdi olgunlasmadi daha 17 mm. yarinki duruma gore igne olucak.hani artik bu saatten snra adete 1 hafta klmsken dollenme olur mu ya da adetim cok gec mi gelir onu merak edyrm

Yok canim igneyi gectigimiz 3 ay vurundum.simdi olgunlasmadi daha 17 mm. yarinki duruma gore igne olucak.hani artik bu saatten snra adete 1 hafta klmsken dollenme olur mu ya da adetim cok gec mi gelir onu merak edyrm
Bilmiyorum canim yumurt a çatlamadan döllenme olmaz catlasın ki döllenme olsun

Hepinze çok teşekkür edeim herkese yardmcı oldunuz bana ve şuan hamileyim benim de bi evlâdım olucak rabbim tüm isteyene versin çok şükür bu sayfayı yapanı kuranı allah razı olsun

Hepinze çok teşekkür edeim herkese yardmcı oldunuz bana ve şuan hamileyim benim de bi evlâdım olucak rabbim tüm isteyene versin çok şükür bu sayfayı yapanı kuranı allah razı olsun
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza olsun inşallah

gözünüzaydın darısı bizim de başımıza olsun inşAllah...

Kızlar merhaba. Bende ikinci bebeği istiyorum ovulasyon testleri de kullandım tutturamadım :( size bir şey sormak istiyorum kafam çok karışık. benim bat tarihim 15/02 dün çok hafif lekelenme farkettim. sonrasında birşey yoktu. bu sabahta vardı yine baktım yok. ben şimdi adetin ilk gününü lekelenmenin ilk olduğu günü mü sayacağım yoksa söküldüğü gün mü? nolur yardım :dua::dua:

Merhabalar.. Benim bir sorum olacaktı arkadaşlar. Afedersiniz eşimle ilişki olduktan sonra spermin geri gelmesi durumu oluyor. Bu sizce normal bir olay mı ?

Merhabalar ben doktora gıttın ovulsayon günümde ama o gün yunurtlama gormedı yanı catlama bugünde progestoran testı verdım 20.09 cıktı doktor ıyı dedı ama hamılelık dusunuyorum fakat olmuyor 3-4 ay bekleyıp öyle gelın dedı doktor ovulasyonu nasıl ayarlayabılırım anlayamıyorum o gunlerı

Kizlar merhaba, Clearblue ovulasyon testi kullaniyorum, 7 gundur yuksek fertilite cikiyor, yani peak olmadi henuz, bu sekilde olan var mi aranizda?

Kizlarr yardim edinn...dun sabah cift cizgiyi gayet net yakalamistim aksam yaptm silik cizgi vardi dun aksam 10 gibi birliktelik oldu, dunden onceki aksam da cizg koyuya cok yakindi yine birliktelik oldu normalde bu aksam da yapacaktik ama esimls tarstim sinirlerim bozuldubirliktelik istemedim sizce gunu kacrdim mi

Az

Kızlar benim genelde 15-16. günüm ovulasyon günüm ama bu ay ovulasyon testleriyle yumurtlama günümü bulmak istedim ekteki fotoğraf 10-11-12-13. gün yaptığım testler en alttakini bugün yaptım ama aşırı silik çıktı bu ne demek oluyor lütfen yardım edin

Eklentiler

• C24FB80F-113C-4ABC-94BA-27EFEFCB381E.webp
    C24FB80F-113C-4ABC-94BA-27EFEFCB381E.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 114
Back
X