Bazen erkende olabılıyomus erken yumurtlama ama 14.gun oldu benımbugün 13.gün ama diğer günlere göre daha belirgin 2.çizgi sanırım yarın daha koyu olur yani 14.gün takipteyim teşekkürler bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen erkende olabılıyomus erken yumurtlama ama 14.gun oldu benımbugün 13.gün ama diğer günlere göre daha belirgin 2.çizgi sanırım yarın daha koyu olur yani 14.gün takipteyim teşekkürler bu arada
Bebegın rahımı tutunma olayını hısseden arkadaslar var mı merak edıyorum nasıl bırseyler oluyo
hayırlısı ile inşallah canmKızlar koyu günü yakaladım ve degerlendirdik insallah allahım nasip eder
Nasıl yanıben hissederim canın şaşmaz
Nasıl yanı
Mrhb bende 2. Bebek icin ugrasiyorum sonuc hep olumsuz bir yildirTabi canim ilk gebeligimde 4 ay kadar ovulasyon takibi yapti doktor 1 ay hic bi belirtik olmadi 17.gun gittim yumurta yok dedi.ben hissediyorum hatta şöyle bir ters tepki de var yumurtlama gününde agrim cok oluyor benim o yuzden o günü degerlendirirken de zorluk yaşıyorum.
17 de baya köy ulaşmış değerlendir 18 de dahada koyu olabilir yumurtlayabilirsinKızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım genelde 32 günde bir adet oluyorum sat 18 nisan testleri buraya atıyorum yorumlarmısınız
Yarın daha koyu olmalı bu gün dahil 4 gün ilişki düzeni olsun gün aşırıKızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım genelde 32 günde bir adet oluyorum sat 18 nisan testleri buraya atıyorum yorumlarmısınız
Hayırlı uğurlu olsun canım bende 14 aydır gebelik için uğraşıyorum nasip olmadı henüz preesed jeli bende aldım ilk ay olmadı bu ikinci ayım inşallah bu sefer mucizem benimledirMerhaba kızlar. İnşallah faydam dokunur size. Biz denedik 8 ay hamıle kalamadım. Hep kötü gecti gunlerim. Ovulasyon testı aldm uc paket. Daha sonra eczaneden preseed diye spermı koruyan rahime ulaştıran bi jel aldım. Cunku bende cok kuruluk oluyordu. Su tükürük krem kayganlaştırıcı bunlar spermı öldürüyor. Preseed ise öldürmeyen bir jelmiş. Adetim gecınce belıme yakı yapıstırdım haftasonu ıkı gune yakın oyle durdum. Bol bol cevizbadem yedim. Daha sonra bir de baktım saracoglu kürü diye nette okudum havuc ve ıncır ayrı kaynatılıp suyu ıcılıyor. Birleştirilip suyu içiliyor aç karına 25 gun falan dıyor ama ben 15 gun içtim. Maydanoz nane gıbı seyler yemedım bu dönemde ödem söktüğü için... Herneyse ovulasyon testım çift çıktıgı andan ıkıncı cızgısı sılıklesmeye basladgı ana kadar düzenli ilişki yasadık preseed kullanarak. Ayaklarıma patik gecırdı esım hep ılıskıden sonra oyle yattm yarım saat 1 saat ayaklarm havada tabıkı ve idrar gelıpde kendını sıkarsın ya kaçırmamk ıcın oyle yaptm kastım yanı o durumda beklerken. Ve sonuc 4 aylık hamıleym suan kızlar. Ben hep duzenlı ılıskı yasadım 8 ay boyu ama tutmadı hangı kür işe yaradı ne yaradı bılmyorm ama hepsını yapmamın sebebi artık olmazsa aşılamaya başvuracaktık. Rabbim nasip etti kucagımızı da boş bırakmasın inşallah isteyen herkese nasıp etsin. Amin...
Massallahin var canimTestlerin son hali sanki hergün aynı renk gibi 18.günde aynı renkti ikisii ama dağılmış şuan diğer günler böyle o günleri değerlendirdim bugünde değerlendirmelimiyim sizce?
Her günü değerlendir sen bence bazı sitelerde bu dönemde hergün yapılan iliskiyle hamile kalan çok seninde testler ateş ediyo zatenMassallahin var canim
Teşekkür ederim canım hergün hemen hemen kırmızı oluyo bende şaşırdım değerlendirmeye çalışıyorum inşallah tutarHer günü değerlendir sen bence bazı sitelerde bu dönemde hergün yapılan iliskiyle hamile kalan çok seninde testler ateş ediyo zaten
Benimde ıkıncı bebek olmuyor ilki normal yolla olmustu şimdi bayadır deniyoruz olmuyorMrhb bende 2. Bebek icin ugrasiyorum sonuc hep olumsuz bir yildiryumurta catlatma yaptim gecen ay olmadi..doktr dediki bugun catlar..ve ben erteai gun ve sonraki gun iliski yasadim.ama sonuc olumsuz..ne yapmam lazim bilemiyorum. .
Kaç günde bir adet oluyorsun herkesin döngüsü farklıdır belki geç yumurtluyor olabilirsinMerhaba siteye buraya yazabılmek ıcın üye oldum suanda Ben en son 17 Nisa’nda adet oldum yumurtlama günüm Hanefi gündü hesaplayamadım tam anlamadım galıba. Bana yardımcı olurmusunuz lütfen bu ayın kaçıydı acaba yumurtlamam benım