Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç günde bir adet oluyorsun herkesin döngüsü farklıdır belki geç yumurtluyor olabilirsin
Geçen ay 7 gün erken adet olmuştum . Buarada flo programını indirdim Google Playdan bu ayda beni 1 hafta geriye atmış programa göre bugün adet olmalıyım olmadım henüz ama program yanılmış olabılır dıyorum

Geçen ay 7 gün erken adet olmuştum . Buarada flo programını indirdim Google Playdan bu ayda beni 1 hafta geriye atmış programa göre bugün adet olmalıyım olmadım henüz ama program yanılmış olabılır dıyorum
Bence siz internetette satılan ovulasyon testlerinden alın o zaman yumurtlama gününüzü kesin olarak öğrenmiş olursunuz sizin için daha kolay olur bu programlar yanıltıcı olabiliyor ben bu ay ovulasyon testi aldım denedim bakalım inş hamile kalırım

Bence siz internetette satılan ovulasyon testlerinden alın o zaman yumurtlama gününüzü kesin olarak öğrenmiş olursunuz sizin için daha kolay olur bu programlar yanıltıcı olabiliyor ben bu ay ovulasyon testi aldım denedim bakalım inş hamile kalırım
İnşallah teşekkürler

Merhaba ovulasyon testine yarın başlıycam ama sizler kaç saat önceden sıvı alimini kesiyorsunuz kullanım bölümünde 2 saat yazıyor ama bir kaç yerde 4 saat filan okudum sizlerde durum nedir merak ettim

Merhaba ovulasyon testine yarın başlıycam ama sizler kaç saat önceden sıvı alimini kesiyorsunuz kullanım bölümünde 2 saat yazıyor ama bir kaç yerde 4 saat filan okudum sizlerde durum nedir merak ettim
3-4 saat öncesi canım oneriliyor ama 2 saat yeterli benceb ben bu ay takip yaptım şükür hamile kaldim

Kızlar merhaba test yaptım iki çizgi koyu çıkmıştı çok da akıntım vardı ama o gün deneyemedik. Ertesi gün tekrar yaptığımda ikinci çizgi silikleşmeye başlamışti o anı değerlendirdik. Silikleşmesi ne demek oluyor?

Kızlar merhaba test yaptım iki çizgi koyu çıkmıştı çok da akıntım vardı ama o gün deneyemedik. Ertesi gün tekrar yaptığımda ikinci çizgi silikleşmeye başlamışti o anı değerlendirdik. Silikleşmesi ne demek oluyor?
Yumurtlama silikleşmeden sonra oluyor zaten canım sıkıntı etme denediysen

Yumurtanın catladigini gösteriyo canım normalde zaten ertesi gününü ve o günü değerlendirmek gerekli sen ertesi günü degerlendirmissin bugünüde mutlaka degerlendir

Kizlar regl zamanlarim lutfen bi bakin
Aralik 30 gun
Ocak 30 gun
Subat 26 gun ( dogm kontrl hapi aldm )
Mart 25 gun (aşılama oldum)
Nisan 22 gun..( kist icin yine dgm kntrl hapi)....
hayatim boyunca hic adet düzensizliği yasamdm.kasim ayinda hgs cektrmistim...Yıllarca 28 gunde bir gelen adet tarihlerim bu hale geldi..ve nisan ayindadoktora gitmedim..sizce ben mayis ayinda bat olarak neyi kabul etmeliyim..
En so 12 Nisan'da regl oldum..

Merhaba siteye buraya yazabılmek ıcın üye oldum suanda Ben en son 17 Nisa’nda adet oldum yumurtlama günüm Hanefi gündü hesaplayamadım tam anlamadım galıba. Bana yardımcı olurmusunuz lütfen bu ayın kaçıydı acaba yumurtlamam benım
Ovulasyon testi al en garantili yontem bende bu ay basladim bakalim hayirlisi

Yumurtlama silikleşmeden sonra oluyor zaten canım sıkıntı etme denediysen

Yumurtanın catladigini gösteriyo canım normalde zaten ertesi gününü ve o günü değerlendirmek gerekli sen ertesi günü degerlendirmissin bugünüde mutlaka degerlendir

Çok sevindim o zaman kızlar cumartesi günü silikleşmişti o gün denedik biz zaten. Dün sadece tek çizgi çıktı negatif yani ben de boş geçtim dünü. Bakalım tutacak mı :)

Yumurtanın çatladigi canım ilişki olması iyi olmus

Kızlar ben bu ay klomene başladım. Polikistik overum ve yumurtam çok ama buyumuyormus.bunun için hapa başladım ama ovulasyon testine başladım 14 15 inci gün hala kasiklarim agrimasina rağmen tek çizgi çıkıyor :( neden oluyor ki o hapda mi buyutmuyor ki ; (

kızlar bir sey soracam ben her zaman adetimden sonra 13. 14 gün yumurtlardım ovülasyonu gün ve gün takip ederdim..ama geçen gün adetimden (adet sürem 4 gün) 4gün sonra ovülasyonda 2 pink gördüm gayettte net çıkmıştı bu kadar erken yumurtlaması olan war mı?

kızlar bir sey soracam ben her zaman adetimden sonra 13. 14 gün yumurtlardım ovülasyonu gün ve gün takip ederdim..ama geçen gün adetimden (adet sürem 4 gün) 4gün sonra ovülasyonda 2 pink gördüm gayettte net çıkmıştı bu kadar erken yumurtlaması olan war mı?
adetiniz kaç gün sürüyor canım ben adetin 8-9 günlerinde yumurtlayanları duydum

Back
X