- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
canım 18. ve 19. günü kesinlikle değerlendir inşallah sana hayırlı ve sağlıklı evlad olarak dönerKızlar sizce o gün bugün mu ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 18. ve 19. günü kesinlikle değerlendir inşallah sana hayırlı ve sağlıklı evlad olarak dönerKızlar sizce o gün bugün mu ??
ağzın bal yesincanım 18. ve 19. günü kesinlikle değerlendir inşallah sana hayırlı ve sağlıklı evlad olarak döner
Evet evet canım o gün bugün yarın ve sonraki gün ayyy ne güzel inşallah bayram şekerin gelir bu ayteşekkürler canım o kadar stresli bir gün geçirdim ki testi görünce ee napicam simdi dedimsiliklesene kadar teste devam değil mi ?
hadi inşallah gelsin fındığımEvet evet canım o gün bugün yarın ve sonraki gün ayyy ne güzel inşallah bayram şekerin gelir bu ay
klomenle birlikte doktorun yumurtlama takibi yapmıyor mu canım pko olup hamile kalan çok kişi var hem daha ilk kez kullanıyormuşsun sabret sakin ol dusunmemeye çalış kilonu dengele stresten uzak dur denemekten vazgeçmeKzlAr ben polikistik over um .ve bu yüzden yumurtlamiyorum. Bu ay ilk kez Klomenkullandim. . 2 defa test yaptım ve negatifti ovulasyon testim.ben yumurtlamiyorum o yüzden denememin anlami da yok![]()
ama güzelim doktor stres olmayasın diye yapmış sen kendini strese sokuyorsun test yaparak amaan olmazsa 2 ay sonra doktor takip eder de keyfini çıkart birlikteliğinin kaçıncı günündesin su andaB Bal-sincap cnm benim doktor takip yapmicaz dedi çünki stres olunuyor 2 ay böyle denicez dedi ilişkiyi de 12 günden itibaren bir gün ara vererek yapmamı söyledi. Ben kendim test aldım ovulasyonuma baktım ama yoktu .olmuyor işte hap ta yumurtlatmiyo ; (
7.Gün daha erken çift çizgi için sakin ol hergun yapmaya devam et noolcakki deme aniden yükselişe geçer bi ise yarar ama stres daha çok etkiler yumurtlama sürecini olumsuz düşünme lütfenB Bal-sincap cnm ya 7 gün ama işte ben yumrtlamiyom ki ya o klomen bi fayda etmedi bence ilişkiye girsem nolacak ki.LH hormonuma baktım 2 kez yoktu
catlamiycagini düşünse doktorun takip ederdi sen sakin ol daha yeni öğrendin galiba pko olduğunu biraz zaman geçsin sakinles kolayca hamile kalanları okudukça gevşersin yumurtlamıyorum deme menapozda değilsin ki gel sen 2 ay takip yapma ne kadar zamandır deniyorsunuzB Bal-sincap cnm ama daha catlayip catlamayacagi bile garanti değil bnm buyuse bile. Çok geriyor neden pko oldum ki yaa .yumurtlyamiyom bile neyin takibini yapcam
tamam doktor normal yollarla olamaz demiş asla olamazsın dememiş zaten klomen yumurta gelişimini sağlıcak karamsar olmaB Bal-sincap cnm ben geçen ay profesore giderek öğrendim zaten normal yollarla olamazsin dedi.1.5 yıllık evliyim. Önce 2 ay klomen kullancaz dedi.yumurtam cokmus ama tembeller yani buyumuyorlar.ramaznda zaten yorgun oluyorz bu ay ilk ay hap kullandgim doktor hemen hala basladi zaten
kilo durumun nasıl canım fazla kilo da yumurtayı etkiliyorB Bal-sincap bi de eşim ve benim testlerimiz normal yani hormon olarak sıkıntım yok çok şükür ama ümitsiz im ya
kaç gündür yapıyorsun belki 13. Gün gerçekleşti atladın mi 13.günü ?B Bal-sincap evet asla olamaz dedi ...işte ben 12 14 üncü gün ovulasyon testi yapınca negatif çıkınca umutsuzluğa kapıldı m ister istemez. Kilom da bi sıkıntı yok 59 falanim. Doktor illa kilolu olacaksin diye bişey yok dedi .polikistik over sendromundaki bayanlar çok çeşitli şekillerde olabilir geniş bir sendromdur ve de sebebi belli değildir dedi