Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay cnm bnm ya bu bile heyecanlandirmaya yetti.yani yumurtladigma dair bi ışık var dimihiç yumurtlamamaya göre iyi bi adım çok sukur

Ay cnm bnm ya bu bile heyecanlandirmaya yetti.yani yumurtladigma dair bi ışık var dimihiç yumurtlamamaya göre iyi bi adım çok sukur
var tabiki cabin doktor sana imkansız dememiş çok zor da dememiş öyle olsa kendisi takip eder riske atmaz sen sakin ol önümüzdeki ay daha güzel takip yapar bol bol yanaşırsın kocana

Nasıl sizce ovulasyon

Eklentiler

• 20180521_205952.webp
    20180521_205952.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 85
Yarınki testide çeker gönderirim ama bugünden basli
Başlamış canım 6 saat sonra yaparsan daha koyu çıkar büyük ihtimalle sen çalışmalara başka :oops:[/QUOTE zaten kasiklarim ağrıyo akintim arttı ordan çaktım hemen bi test yapayım dedim böle çıktı yarın tekrar yaparım ama bugünü yarını ve sonraki günü degerlendireyim dimi

Kızlar az önce yaptım .ve çizgi gitmiş nerdeyse .o zaman benim yumurtlamam bundan 3 gün önce mi başlamış oluyor. ? 3 günde mi çizgi çift cikiyor

Kızlar az önce yaptım .ve çizgi gitmiş nerdeyse .o zaman benim yumurtlamam bundan 3 gün önce mi başlamış oluyor. ? 3 günde mi çizgi çift cikiyor
3-4 günlük testlerinin fotosonu eklersen sana yardımcı olabilirim benim iki gün belirgin oldu ama biri en koyusu idi sonra silikleşti çizgi

Back
X