Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dr ne diyor
yumurtlama problemin var sanırım

Hayır canım herhangi sorunum yok şükür. Hatta yumurtaların yumurtlaman çok güzel dendi, kistimde yok. Sanırım tüp bebek deneyimimden sonra böyle oldu. 2 ay sonra düzelir inşaAllah iğneler etkisini kaybettiğinde.

Hayır canım herhangi sorunum yok şükür. Hatta yumurtaların yumurtlaman çok güzel dendi, kistimde yok. Sanırım tüp bebek deneyimimden sonra böyle oldu. 2 sonra düzelir inşaAllah iğneler etkisini kaybettiğinde.

inşallah canım dr problem yok dediyse rahat ol

Kuzum bazen 28 günde bir bazen 26 günde bir. Normalde bu zamanlarda akıntım çok aşırı olması gerekirdi. Ama anlamadım iki üç gün önce yumurtlama akıntım başlıyordu sonra çalışma yapınca gitti kayboldu akıntılar :skandal:
peki bu testlerinde hep silikmiydi o zaman bu ay yumurtlama olmadı sanırım tüm testlerinin fotosonu yüklesen sana yardımcı olabilirim aslnda

kızlar 11. gün testim
sizce kaçıncı gün çatlar yorum alayım :) ben yine 15. gün diyorum

Eklentiler

• 23E62121-C843-4079-A1E8-93A52CA16645.webp
    23E62121-C843-4079-A1E8-93A52CA16645.webp
    12 KB · Görüntüleme: 63
Ya bişey sorsam ben benim adet olmama daha 11 gün var bugün midem boğazım çok yandı ne bileyim bi tuhaf oldum sonra eve gelip test yaptım öğlen öyle bırakıp işe gittim şimdi baktım 2.cizgi çok silik resim atayim benmi acaba öyle görüyorum lütfen yardım

peki bu testlerinde hep silikmiydi o zaman bu ay yumurtlama olmadı sanırım tüm testlerinin fotosonu yüklesen sana yardımcı olabilirim aslnda

Canım hepsindede hiç çizgi çıkmadı. Ama yeniden başlıyor akıntılar. Sanırım tüp bebek sonrası diye böyle karışıklık oluyor

Back
X