Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzüldüm gülmedim bu niye böle çıktı allahım sinirden gülüyorum şuan
biraz daha lazım canım yumurtlama için12. gün
evet canım yarın değil de diğer gün tamam diye düşünüyorumbiraz daha lazım canım yumurtlama için
Kizlar benim dun yaptigim testte 2. Cizgim bugunkune gore daha koyuydu ben gun gectikce daha koyu olur diye dusunmustum sizdede bu sekilde mi oldu
Eki Görüntüle 2151825 kzlar banada bir yaparmısınız.bugğn yapmadım daha.saat 4 gibi falan yapıcam.sizce durum nedir.
Aman üç gecedir içimiz çıktı be kuzum.ertesi gün bakıyorum yine çift hadi bu gece yine derken kuruduk valla.bugünde çift çizgi çıkarsa değerlendirme işini yarın yapsak olmaz mı acaba yabugün daha koyu olabilir
eger silikleşmişse dün çatlamıştır
değerlendirdiniz mi?
canım sanki dün yumurtlama olmuş gibi ama bu günkü test bize kesin sonuç verirEki Görüntüle 2151825 kzlar banada bir yaparmısınız.bugğn yapmadım daha.saat 4 gibi falan yapıcam.sizce durum nedir.
arkadaşım erkegin spermi 72 saate kadar içerde canlı kalıyor olacaksa rabbim nasip eder inşallahAman üç gecedir içimiz çıktı be kuzum.ertesi gün bakıyorum yine çift hadi bu gece yine derken kuruduk valla.bugünde çift çizgi çıkarsa değerlendirme işini yarın yapsak olmaz mı acaba ya![]()
tamam bu oldu eğer yarın silikleşirse bu gün yumurtluyorsun şekerim hadi rast geleA anneveoglusu canım az önce yaptıgım test
canım idrar testi yaptın mıOvulasyon periyodum 21 gün.Hesaplama ile baktım gebe kalmamin muhtemel olduğu zamanla denk gelmis. Adetim 4 gün gecikti midem bulaniyor kusamiyorum. beta HCG testi yaptiracam ama biraz daha zaman gecsin mi gecmesin mi bilmiyorum bana bi yardımcı olun lütfen
tamam bu oldu eğer yarın silikleşirse bu gün yumurtluyorsun şekerim hadi rast gele![]()
Ovulasyon periyodum 21 gün.Hesaplama ile baktım gebe kalmamin muhtemel olduğu zamanla denk gelmis. Adetim 4 gün gecikti midem bulaniyor kusamiyorum. beta HCG testi yaptiracam ama biraz daha zaman gecsin mi gecmesin mi bilmiyorum bana bi yardımcı olun lütfen