- 5 Temmuz 2017
- 375
- 156
- 23
Anladım cnm şimdi eczaneye indim aldım ben de kan tahliline gerek yok dedi folio verdiHayır yapmadı direk verdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım cnm şimdi eczaneye indim aldım ben de kan tahliline gerek yok dedi folio verdiHayır yapmadı direk verdi
folik astit ilaç değil vitanemindir gebelik süresinde de kullanıyoruz çünküAnladım cnm şimdi eczaneye indim aldım ben de kan tahliline gerek yok dedi folio verdi
Canım testten önce sıvı alımına dikkat etmediysen o yüzden daha silik çıkmış olabilir.Kizlar ben birsey sormak istiyorum ben her ay 30 gunde bir adet goruyorum bu ay yumurtlama takibi yapiyorum ayin 10. Da ikinci cizgi silik cikti ayin 11 de cizgi biraz daha netti ayin 12 sinde yani bugun ise cizgi biraz daha silik sizce neden boyle oldu kafam cok karisti yardimci olabilir misiniz
Aslinda dikkat ettim canim 3 saat falan sivi tuketmedimCanım testten önce sıvı alımına dikkat etmediysen o yüzden daha silik çıkmış olabilir.
Sen bi kaç sonra bi tekrarla CNmAslinda dikkat ettim canim 3 saat falan sivi tuketmedim
2gune koyulasmaya baslar gibi duruyor canimKızlar bende de adetimin 15.günü test böyle bakar misniz
canım yapmaya devam et benim 15. günde pozitif olmuştu :) şimdi beklemedeyim inşallah gelmez kırmızılarKızlar ilk defa kullanıyorum ovulasyon testi bu ay 2 ay üst üste kimyasal gebelik yaşadım çok zor dönemlerden geçiyorum Ocak ayında 8 aylık bebeğimi kaybettim. Tekrar anne olmayı çok istiyorum ,bunlarda benim testlerim sizce erken mi yumurtliğcam bu ay .kaç güne 2. Çizgi iyice belirginleşir'ki acaba
İnşallah kuzum yaaa..rabbim sanada nasip eder inşallah en kısa zamandacanım yapmaya devam et benim 15. günde pozitif olmuştu :) şimdi beklemedeyim inşallah gelmez kırmızılar![]()
Bence çatlamış ilk test daha koyu , değerlendir derimKızlar yumurtam çatlamış mı sizce ??
Bugün daha da silik çatlamış evet canım :)Bence çatlamış ilk test daha koyu , değerlendir derim
Yarına olur bence canım