- 15 Şubat 2009
- 4.048
- 1.969
- 723
ins. canim saolYarına olur bence canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ins. canim saolYarına olur bence canım
Koyulaşır inşallah canım sabırla teste devamKizlar daha d koyulasir mi anlamiyorum da
benimde ayniydi canim 21.gunde daha iyi cikti ama pik olmadi daha yumurtlamamiz gec olacak gibiKizlar daha d koyulasir mi anlamiyorum da
Bugünde yarında olsunMerhaba kızlar bugün 12. Günüm saat öglen 12 de yaptım en sonki ovulasyon testini . Dün gece ilişki oldu . Sizce çatlamışmı ? Bilgis olanlar bi bakabilirimi ? Bugün tekrar birliktelik olsunmu yoksa yarın sabah mı ?
sizin yumurtlama bu gün veya yarin olur devam arkadaşım bu gün ilişki olsa iyi olurEki Görüntüle 2157998 Merhaba kızlar, ovülasyon testine başladım mayısta, geçen ay 14. Gün koyu olmuştu çizgi t çizgisi gibi, bu ay hala olmadı, sizce geç mi yumurtluyorum?
Bence değerlendirme uygun günlerde olmuş bugünde olursa iyi olur arkadaşımKızlar benim ovulasyon testlerim bu şekilde .
12.gün pik oldu . Ojeyle kırmızıya boyadığim günlerde birliktelik oldu.
Yani 11.gün gece ve 13.gün sabah saat 12 de birliktelik oldu.
12. Günü değerlendiremedik .
Bugünde tekrar test yaptım iyice silikleşmis.
Sizce günleri doğrumu ayarlamışım?
Yanlız bende pik olduğu gün yumurtalama akıntısı filan gelmedi bugün sabah çok az bir akıntı geldi sadece . Yardımcı olursanız çok sevinirim .
Yarın belli eder artık canım bu gün sende çalış bu gün pik olmuş gibi yarın ki test belli eder bu günün ne olduğuEki Görüntüle 2158274
kizlar nezaman pik olur sizce
gun asiri garantilensin diye iliski oluyor canim bugunde denk geliyor zaten ins. yarina olur 1tane testim kaldi artik almak istemiyorum 170 tl sirf bu ay ovu testine verdimYarın belli eder artık canım bu gün sende çalış bu gün pik olmuş gibi yarın ki test belli eder bu günün ne olduğu
İnternet üzerinden al arkadaşım daha uyguna gelir inşallah sağlıkla gelir minigingun asiri garantilensin diye iliski oluyor canim bugunde denk geliyor zaten ins. yarina olur 1tane testim kaldi artik almak istemiyorum 170 tl sirf bu ay ovu testine verdim![]()
ins. canim saolİnternet üzerinden al arkadaşım daha uyguna gelir inşallah sağlıkla gelir minigin