Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bence bugün ve özellikle yarını iyi değerlendir :)Kızlar en alttaki bu akşam saat 18.30 da yaptigim test. Adetin 19. Günündeyim. Adet döngüm 29-32 gün arasinda degisiyor. yarın yumurtlama olacak mı şimdi
Iki gün üst üste sorun olmaz değil mi. Bi de yarın da pozitif olma ihtimali var mı yani bir kac gun ust uste pozitif olanları gördüm deEvet bence bugün ve özellikle yarını iyi değerlendir :)
Yok sorun olucağnı sanmıyorum canım yarın tekrarla bakalım testi ne çıkıcak. Benim de dün en koyuydu bugün biraz daha silik az önce tekrarladım testi çok daha silik. Cumartesi gidicem bakalım çatlamış mıIki gün üst üste sorun olmaz değil mi. Bi de yarın da pozitif olma ihtimali var mı yani bir kac gun ust uste pozitif olanları gördüm de
Anladim canim insallah catlar yaaYok sorun olucağnı sanmıyorum canım yarın tekrarla bakalım testi ne çıkıcak. Benim de dün en koyuydu bugün biraz daha silik az önce tekrarladım testi çok daha silik. Cumartesi gidicem bakalım çatlamış mı
Ben bu durumda ortalama 10 gün sonra adet olmalıyım. 14 gün olması gerekmiyor muyduYok sorun olucağnı sanmıyorum canım yarın tekrarla bakalım testi ne çıkıcak. Benim de dün en koyuydu bugün biraz daha silik az önce tekrarladım testi çok daha silik. Cumartesi gidicem bakalım çatlamış mı

Yumurtladıgın günden itibaren 14 gün canım o gün regl olunuyor ekstra birşey yoksaBen bu durumda ortalama 10 gün sonra adet olmalıyım. 14 gün olması gerekmiyor muydu![]()
Aslında bi sorun yok ama dikkat ettim genellikle 20. Günde yumurtluyorum ama adetim 30 31 gün falan oluyor. Bu normal mi acabaYumurtladıgın günden itibaren 14 gün canım o gün regl olunuyor ekstra birşey yoksa
Doktor takip yaptı mı peki hiçAslında bi sorun yok ama dikkat ettim genellikle 20. Günde yumurtluyorum ama adetim 30 31 gün falan oluyor. Bu normal mi acaba
Doktor klomen vermişti iki ay kullandim ama ilacın etkisiyle 14. Gün yumurta 20mm oluyordum hemen çatlatma iğnesi yaptiriyordum sonra ben klomen kullanmadigim ay hamile kaldım diye tekrar o doktora gitmedim cunku yumurtlama sorunum olmadigini anladim. Ama dış gebelik olduDoktor takip yaptı mı peki hiç
Çok üzüldüm canım ya inşallah tez vakitte hamile kalırsın yeniden evet çağırması gerekirdi bence de büyüdü mü çatladı mı ne aşamada bakmak lazım diye düşünüyorumDoktor klomen vermişti iki ay kullandim ama ilacın etkisiyle 14. Gün yumurta 20mm oluyordum hemen çatlatma iğnesi yaptiriyordum sonra ben klomen kullanmadigim ay hamile kaldım diye tekrar o doktora gitmedim cunku yumurtlama sorunum olmadigini anladim. Ama dış gebelik olduaslında önce ilac vermeden bi takip etmesi gerekmiyor muydu
Sagol canım. Bu ay da olmazsa artık doktora gidip isyan etcem takip edin şu yumurtayı diye :)Çok üzüldüm canım ya inşallah tez vakitte hamile kalırsın yeniden evet çağırması gerekirdi bence de büyüdü mü çatladı mı ne aşamada bakmak lazım diye düşünüyorum
Catlamıs değerlendir , eşit koyulukta olan günü ve silikleşen günü değerlendirmek gerekiyormuş. Bol şans:)Kızlar sizce çatladı mı çatlayacak mı bilemedim yaa sanki azcım silikleşmiş
:))) evet üstüne düşmek gerekiyor görüyor sonuçta ne kadar büyüdüğünü veya çatlayıp çatlamadığını, umarım en kIsa zamanda veririz güzel haberleri birbirimizeSagol canım. Bu ay da olmazsa artık doktora gidip isyan etcem takip edin şu yumurtayı diye :)
Sagol canim. Dun degerlendirdim bugun de degerlendireyim bakalim be olacak:)Catlamıs değerlendir , eşit koyulukta olan günü ve silikleşen günü değerlendirmek gerekiyormuş. Bol şans:)
Amiiiiin insallah canim. Acaba lh pik yaptigı halde yumurtanın çatlamama ihtimali var mı:))) evet üstüne düşmek gerekiyor görüyor sonuçta ne kadar büyüdüğünü veya çatlayıp çatlamadığını, umarım en kIsa zamanda veririz güzel haberleri birbirimize
Onu bende merak ediyorum kuzum ya o yüzden emin olamıyorum cumartesiyi bekliyorumAmiiiiin insallah canim. Acaba lh pik yaptigı halde yumurtanın çatlamama ihtimali var mı
Bana da haber ver canim yaa korkuyorum catlamayacak diyeOnu bende merak ediyorum kuzum ya o yüzden emin olamıyorum cumartesiyi bekliyorum
Bende öyle, haber veririm tabi canım. Bugün 16. Günüm ovu testi yaptım bugün de oldukça silik çatladı heralde ama bi türlü emin olamıyorumBana da haber ver canim yaa korkuyorum catlamayacak diye