Evet canimm21. günde ovulasyon testin pik oldu ama sizin son ilşkiniz 19 u mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canimm21. günde ovulasyon testin pik oldu ama sizin son ilşkiniz 19 u mu?
Evet canimm
Malesef ki degerlendirme gbi imkanimjz olmadi esim sehir disina cikmisti.bu aydan umut yok yanicanım en son 19 uncu gün ilişki olmuşsa 21. gündeki pik i değerlendirmemişsiniz ama
Malesef ki degerlendirme gbi imkanimjz olmadi esim sehir disina cikmisti.bu aydan umut yok yani
Eki Görüntüle 2163838 Merhabalar, bugün adetimin 7. Günü sanırım erken yumurtluyorum. Geçen ay da 20. gün peak olmuştu. Bugün ilişki olmalı değil mi?
Merhaba kızlar sizlere bir şey soracaktım 30 günde bir adet oluyorum yumurtlama günü olarak 2 Temmuz’u gösteriyor ama bende akıntı falan yok adetimin bitiminden hemen sonra 3 gün falan akıntım olmuştu
Adetim düzenli o yüzden ovulasyon testi almadım
Gün aşırı deniliyor canım bugünler de her gün olabilir micanım eger 2 temmuz diyorsa bugün yarın ve diğer günü değerlendirin
Gün aşırı deniliyor canım bugünler de her gün olabilir mi
evt canım değerlendirin mutlaka
Kizlar birsey sormak istiyorum adetimin 3.gunu boyle net cikmasi normal mi ovu. Testinin merak ettim sormak istedim kafam karisti
Ben suan adet oluyorum zaten adetimin 3 gunundeyim ben silik olmasini bekliyordum net beklemiyordumvalla canım bende 6 gün günümden geçtim daha gebelik testi yapmadım ama dün ovulasyonda sağdaki çizgim çok koyu we kalın 2 pink çıktı.sanırım adete yakın böyle oluyor...
Ben suan adet oluyorum zaten adetimin 3 gunundeyim ben silik olmasini bekliyordum net beklemiyordum
Kizlar birsey sormak istiyorum adetimin 3.gunu boyle net cikmasi normal mi ovu. Testinin merak ettim sormak istedim kafam karisti