Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlamış canım t c den daha silik cikmisMerhaba bugünkü testimde böyle çıkmış. Ay delirmek üzereyim. Dün eşimle korunmadık ve bu sabah ovulasyon testi yaptım böyle çıktı.
Canım benim ilişkiden sonraki sabah yaptığım testte t cden daha silik yani tutmuşmudur dersinÇatlamış canım t c den daha silik cikmis
Canım benim ilişkiden sonraki sabah yaptığım testte t cden daha silik yani tutmuşmudur dersin[/QUO ins tutmuştur canım ama ilişkiyi bırakma bir hafta daha gün aşırı birliktelik olsun ins tutunur bize bebislerimiz
yani bu aralar ilişkiye girilmesi mi gerekiyor.Çatlamış canım t c den daha silik cikmis
Kzlar bakar misiniz bu ay ovulasyon testi ile basladim ama hala pik olmadi sizce olma sansi var mi pik olmamasi ne anlama gelir
Beklemek en zoru zaten pik olmasi icin beklersin adet olmasin diye beklersin yani surekli beklioruzBende pik olmayı bekliyorum![]()
Beklemek en zoru zaten pik olmasi icin beklersin adet olmasin diye beklersin yani surekli beklioruz
9 aylik evliyim 9 aydir korunmasiz iliski yasiyoruz ama kismet olmadi dahaNe kadar süredir korunmuyorsun ?
Hadi ya ben daha 1aydır falan korunmuyorum9 aylik evliyim 9 aydir korunmasiz iliski yasiyoruz ama kismet olmadi daha
Soruma kimse cvp vermemiş TeşekkürlerSlm kizlar yumurtlamami 24 haziranda test ile bulfum vs ama bat geçti bugün olmam gerekiyodu ovu testi yaptim gene gebelik varmıdır sizce teşekkür ederim
Canım kan versene . Ben şimdiye vermiştim kanı nasıl duruyorsun ben meraklandım senin yerine.Soruma kimse cvp vermemiş Teşekkürler
Seninki daha yeniymis insallah cabuk hamile kalirsinHadi ya ben daha 1aydır falan korunmuyorum![]()
Birde ovulasyon testin nasıl çıktı atsana burayaSoruma kimse cvp vermemiş Teşekkürler
Bugun adet günüm ax kahve leke geldi kesildi dün ve bugünün testleri cnmBirde ovulasyon testin nasıl çıktı atsana buraya
İmplantasyon yani yerleşme kanaması olabilir canım . Zaten LH testlerinde hamilelik var gibi gözüküyor . Umutlandırmak istemem ama bence gir bir kan ver . İnşallah şenindedir bebeğin.Bugun adet günüm ax kahve leke geldi kesildi dün ve bugünün testleri cnm
Teşekkürler cnm adet yarına kadar çoğalma ise gidicem ewt sagol cvp için teşekkürlerİmplantasyon yani yerleşme kanaması olabilir canım . Zaten LH testlerinde hamilelik var gibi gözüküyor . Umutlandırmak istemem ama bence gir bir kan ver . İnşallah şenindedir bebeğin.