- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
Rica ederim canım bende soru sordum ama cevabını alamadım kimseden .Teşekkürler cnm adet yarına kadar çoğalma ise gidicem ewt sagol cvp için teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canım bende soru sordum ama cevabını alamadım kimseden .Teşekkürler cnm adet yarına kadar çoğalma ise gidicem ewt sagol cvp için teşekkürler
Sen ne sordun cnmRica ederim canım bende soru sordum ama cevabını alamadım kimseden .
Bende bilmiyorum öğrenenler varmisLh testinde hamilelik nasıl belli olur ki
Canım bunlar benim bugünki ovulasyon testlerim . Üstte olanı sabah saat 10 buçukda yaptım altta olan ise 3 buçukta yaptım . Acaba çift çizgiyi kaçırdımmı yani pik olduda kaçırdımmı . Bana altta olan silikleşmiş gibime geldi sence hangisi daha belirgin çift çizgilerden ?Sen ne sordun cnm
Altta olan daha belirgin gibi geldi cnmCanım bunlar benim bugünki ovulasyon testlerim . Üstte olanı sabah saat 10 buçukda yaptım altta olan ise 3 buçukta yaptım . Acaba çift çizgiyi kaçırdımmı yani pik olduda kaçırdımmı . Bana altta olan silikleşmiş gibime geldi sence hangisi daha belirgin çift çizgilerden ?
Çok sağol canım ya demekki kaçırmamışım . 1 saatır testlere bakıp duruyorum işin içinden çıkamadım .Altta olan daha belirgin gibi geldi cnm
Yok cnm kaçmamis bugunde is başıÇok sağol canım ya demekki kaçırmamışım . 1 saatır testlere bakıp duruyorum işin içinden çıkamadım .

Allah AllahBende bilmiyorum öğrenenler varmis
Öyle olacak galibaYok cnm kaçmamis bugunde is başı![]()
10 temmuzda pik olmus gibi duruyor sanki canimArkadaşlar testimi tekrar yorumlamak istermisiniz![]()
Canımmm çok saolll inşallah öyledirr10 temmuzda pik olmus gibi duruyor sanki canim
Canım bence 10 temmuz pik değil çünkü ben ovulasyon testi yaptığımda pik oldum kıpkırmızıydı sabahına senin testinle aynı renkti bence kontrole devam inşallah pik olursunArkadaşlar testimi tekrar yorumlamak istermisiniz![]()
Kasık ağrım var zaten çalışmalara devam ozaman artık hangi güne denk gelirseCanım bence 10 temmuz pik değil çünkü ben ovulasyon testi yaptığımda pik oldum kıpkırmızıydı sabahına senin testinle aynı renkti bence kontrole devam inşallah pik olursun
Ay çok sağol canım çok açıklayıcı oldu bu benim için demekki pik olunca çatlamış oluyor yani silikleşmesini beklememe gerek Yok .Benim 11 ci gunumde pik oldu, sabahsi dr a gittim catlamis dedi yumurtam, 11-12 si degerlendirdik.
Birde birşey sorabilirmiyim 11. Gününde pik olmuş ya hani pik olduğu günmü doktora gittin yoksa sonraki günmü canım ?Benim 11 ci gunumde pik oldu, sabahsi dr a gittim catlamis dedi yumurtam, 11-12 si degerlendirdik.
Sonraki gun gittim ultrason yapti dr, buyuk ihtimal dun catlamis dedi, gerci ben de hissettim aksam iliskiden sonra cok agrim oldu. Testi oglen yapmistim.Birde birşey sorabilirmiyim 11. Gününde pik olmuş ya hani pik olduğu günmü doktora gittin yoksa sonraki günmü canım ?